Saturday, October 30, 2010

Tahniah Red Warriors !!!



Tahniah....tahniah...tahniah,
tu je boleh diucapkan untuk team bola pasukan Kelantan

bangga jadi anak Kelantan..hehe
walaupun orang negeri lain ada kutuk sikap melampau kita,tapi orang Kelantan je tau itulah semangat kita...
semalam Imz study,tak dapat tengok perlawanan..agak terkilan,tapi tak apelah.study kena jadi utama..ehehe..sejak bila pulak rajin ??kan ni dah final sem,kena pulun ar sikit..

last,
TAHNIAH beribu kali buat pasukan Kelantan,kerana buat julung kalinya menjuarai Piala Malaysia
memang Red Warriors lah...
hari ni cuti kan???sangat jeles....kerna Imz di Perlis...huhu




0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Saturday, October 30, 2010

Tahniah Red Warriors !!!

Posted by imz at 4:40 PM


Tahniah....tahniah...tahniah,
tu je boleh diucapkan untuk team bola pasukan Kelantan

bangga jadi anak Kelantan..hehe
walaupun orang negeri lain ada kutuk sikap melampau kita,tapi orang Kelantan je tau itulah semangat kita...
semalam Imz study,tak dapat tengok perlawanan..agak terkilan,tapi tak apelah.study kena jadi utama..ehehe..sejak bila pulak rajin ??kan ni dah final sem,kena pulun ar sikit..

last,
TAHNIAH beribu kali buat pasukan Kelantan,kerana buat julung kalinya menjuarai Piala Malaysia
memang Red Warriors lah...
hari ni cuti kan???sangat jeles....kerna Imz di Perlis...huhu




0 comments on "Tahniah Red Warriors !!!"

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa