Friday, May 21, 2010

Tersuka Zee Avi


Salam Guyz
Sekarang Imz tengah pulun study..bahasa orang utara saya cuba praktikan seberapa boleh.Huahuahua..kerana sudah 5 tahun di sini,tetapi loghat utara belum sebati dengan diri.Bukan senang Ok!

Study?50 % progress kot..banyak lagi yang belum di enter dalam hardisk ni.hoho
So,i need pulun lagi lah..

ZEE AVI

Sambil stress elok kita layan muzik kan,dengar lagu...mode sekarang ni dah beralih ke genre lagu Zee Avi.Actually baru tersuka dengan lagu-lagunya..sejak tengok penampilan dia kat Anugerah Industri Muzik 2010.

Before this,ape lah sangat dengan dia ni??apa yang best sangat??
but now...Imz sudah jatuh cinta dengan lagu-lagunya,especially Kantoi..
lirik dia superb sempoi ok.

Korang pun sama gak ke?ngeee..layan lah lagu dia...kat page Imz yang tak seberapa ni..


6 comments:

gades ain said...

suke lagu die yang kantoi jekk~ hahaha

Imz Jentayu said...

gades ain :

lagu2 dia best gak la...

sweeTSour said...

ahha suka juga zee avi..santai je lagu2 dia..

Imz Jentayu said...

sweet:

a'ah...lagu dia santai2

Wan Perlis said...

bunkface lagi best

Imz Jentayu said...

to wan :

a'a...semua lagu la best..hehe

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Friday, May 21, 2010

Tersuka Zee Avi

Posted by imz at 2:13 AM

Salam Guyz
Sekarang Imz tengah pulun study..bahasa orang utara saya cuba praktikan seberapa boleh.Huahuahua..kerana sudah 5 tahun di sini,tetapi loghat utara belum sebati dengan diri.Bukan senang Ok!

Study?50 % progress kot..banyak lagi yang belum di enter dalam hardisk ni.hoho
So,i need pulun lagi lah..

ZEE AVI

Sambil stress elok kita layan muzik kan,dengar lagu...mode sekarang ni dah beralih ke genre lagu Zee Avi.Actually baru tersuka dengan lagu-lagunya..sejak tengok penampilan dia kat Anugerah Industri Muzik 2010.

Before this,ape lah sangat dengan dia ni??apa yang best sangat??
but now...Imz sudah jatuh cinta dengan lagu-lagunya,especially Kantoi..
lirik dia superb sempoi ok.

Korang pun sama gak ke?ngeee..layan lah lagu dia...kat page Imz yang tak seberapa ni..


6 comments on "Tersuka Zee Avi"

gades ain on May 21, 2010 at 7:13 AM said...

suke lagu die yang kantoi jekk~ hahaha

Imz Jentayu on May 22, 2010 at 5:29 AM said...

gades ain :

lagu2 dia best gak la...

sweeTSour on May 28, 2010 at 6:29 PM said...

ahha suka juga zee avi..santai je lagu2 dia..

Imz Jentayu on May 28, 2010 at 9:07 PM said...

sweet:

a'ah...lagu dia santai2

Wan Perlis on May 28, 2010 at 11:13 PM said...

bunkface lagi best

Imz Jentayu on May 30, 2010 at 12:31 AM said...

to wan :

a'a...semua lagu la best..hehe

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa