Wednesday, April 28, 2010

Penting sangat ke?

Imz dah tak larat,dah letih fikir,kenapa..mengapa...aiisshhhh...
kenapa penting sangat..tak boleh kalau saya kata TAK NAK,TAK BOLEH ??
Boleh kerrrr...emmm..Imz tahu tak boleh!
Tak kesian kat saya ker?hukhukhuk...

tengok..muka saya dah berkerut,mata pun dah nak jadi sepet..fikirkan ia!!
semenjak dua menjak ni..asyik fikir dia,dia..dia jerr..dah muak tau tak

emm...JANGAN!!! tu semua hasutan syaitan..

Imz,wake up !
This is a your future..ape-ape pon ko kena survive demi segulung ijazah!
ACTION RESEARCH...oh...ACTION RESEARCH !!!
bukan main susah nak siapkan proposal 'AR' ni...

inilah kehidupan Imz buat masa kini..bergelumang dengan proposal untuk action research,siang malam,pagi petang duk fikir dan siapkan AR..nampak macam senang tapi nak karang ayat bagi nampak ilmiah tu bukan senang,dalam BAHASA INGGERIS lak tu..tu yang kaco tu..
adoiii...mengeluh tu tak baik kan..emmm

YA ALLAH,ya TUHANku..
kuatkanlah semangat hambamu..
permudahkanlah urusan hambamu ini..
amin

keluarga,sahabat,blogger...
doakan kejayaan Imz untuk proposal ni ehh..
cayang korang babe!


2 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

semoga ko kuat dan tabah.

Imz Jentayu said...

neon:
bip2 neon..ngee..thanks,mmg aku hrp akn kuat n tabah

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Wednesday, April 28, 2010

Penting sangat ke?

Posted by imz at 7:55 AM
Imz dah tak larat,dah letih fikir,kenapa..mengapa...aiisshhhh...
kenapa penting sangat..tak boleh kalau saya kata TAK NAK,TAK BOLEH ??
Boleh kerrrr...emmm..Imz tahu tak boleh!
Tak kesian kat saya ker?hukhukhuk...

tengok..muka saya dah berkerut,mata pun dah nak jadi sepet..fikirkan ia!!
semenjak dua menjak ni..asyik fikir dia,dia..dia jerr..dah muak tau tak

emm...JANGAN!!! tu semua hasutan syaitan..

Imz,wake up !
This is a your future..ape-ape pon ko kena survive demi segulung ijazah!
ACTION RESEARCH...oh...ACTION RESEARCH !!!
bukan main susah nak siapkan proposal 'AR' ni...

inilah kehidupan Imz buat masa kini..bergelumang dengan proposal untuk action research,siang malam,pagi petang duk fikir dan siapkan AR..nampak macam senang tapi nak karang ayat bagi nampak ilmiah tu bukan senang,dalam BAHASA INGGERIS lak tu..tu yang kaco tu..
adoiii...mengeluh tu tak baik kan..emmm

YA ALLAH,ya TUHANku..
kuatkanlah semangat hambamu..
permudahkanlah urusan hambamu ini..
amin

keluarga,sahabat,blogger...
doakan kejayaan Imz untuk proposal ni ehh..
cayang korang babe!


2 comments on "Penting sangat ke?"

░♥si lampu neon♥░ on April 29, 2010 at 5:53 AM said...

semoga ko kuat dan tabah.

Imz Jentayu on May 3, 2010 at 10:26 PM said...

neon:
bip2 neon..ngee..thanks,mmg aku hrp akn kuat n tabah

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa