Thursday, May 13, 2010

Exam...?Oh...Please,i'm not ready!

Salam Guyz

Imz sekarang tengah kusut,musut,busut(ops..ter'over)..sebab apakah?
sebab apa lagi kalau dah nak hujung-hujung semester ni,exam lah!Adoi..sejak umur 7 tahun sampai 23 ni,exam tak pernah nak berpisah dariku..study,exam,study,exam!!!

boleh tak kalau study jerr...exam no need?haaa..kan bagus gitu.
Imz..O..Imz..ape ke bengap lak ko ni??
kalau tak exam,macammana orang nak tau ko tu pandai ke tak?macammana orang nak ukur kepintaran,kecerdasan,kehebatan otak ko tu?kalau la macam tu,semua orang dapat sambung belajar..huhu..
(aiseyman..bermonolog dalaman pulak daku)

ye tak ye jugak kan..exam tu lah nak ukur tahap kefahaman kita.Tapi,rasa penat otak lah study..hukhukhuk..

apa-apa pun,18 / 5 / 2010 & 24 / 5 / 2010 ni Imz wajib duduk atas kerusi dalam dewan peperiksaan untuk berjuang demi segulung ijazah sarjana muda ku.

guyz,
doakan Imz ok..hope dapat buat yang terbaik lah..chaiyok2 Imz ku sayang!!!

8 comments:

vanilla popsicle said...

good luck! :)

koru said...

4hari je agi awakk!jiayou!!

Imz Jentayu said...

thanks vanilla...emmm..yummy2x..hehe

Imz Jentayu said...

koru : aaa...4 ari je lagi?otak masih zero...huhu

izyani_azahari said...

setuju!! nak study je. xnak exam! hahaha.

Imz Jentayu said...

izyani:

a'ah..hehe..sampai bl2,niat kte tak termakbul gamaknya

farah said...

gud luck dear:)

Imz Jentayu said...

to farah:

thanks dear

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Thursday, May 13, 2010

Exam...?Oh...Please,i'm not ready!

Posted by imz at 8:40 AM
Salam Guyz

Imz sekarang tengah kusut,musut,busut(ops..ter'over)..sebab apakah?
sebab apa lagi kalau dah nak hujung-hujung semester ni,exam lah!Adoi..sejak umur 7 tahun sampai 23 ni,exam tak pernah nak berpisah dariku..study,exam,study,exam!!!

boleh tak kalau study jerr...exam no need?haaa..kan bagus gitu.
Imz..O..Imz..ape ke bengap lak ko ni??
kalau tak exam,macammana orang nak tau ko tu pandai ke tak?macammana orang nak ukur kepintaran,kecerdasan,kehebatan otak ko tu?kalau la macam tu,semua orang dapat sambung belajar..huhu..
(aiseyman..bermonolog dalaman pulak daku)

ye tak ye jugak kan..exam tu lah nak ukur tahap kefahaman kita.Tapi,rasa penat otak lah study..hukhukhuk..

apa-apa pun,18 / 5 / 2010 & 24 / 5 / 2010 ni Imz wajib duduk atas kerusi dalam dewan peperiksaan untuk berjuang demi segulung ijazah sarjana muda ku.

guyz,
doakan Imz ok..hope dapat buat yang terbaik lah..chaiyok2 Imz ku sayang!!!

8 comments on "Exam...?Oh...Please,i'm not ready!"

vanilla popsicle on May 13, 2010 at 9:28 AM said...

good luck! :)

koru on May 13, 2010 at 9:29 AM said...

4hari je agi awakk!jiayou!!

Imz Jentayu on May 13, 2010 at 9:29 AM said...

thanks vanilla...emmm..yummy2x..hehe

Imz Jentayu on May 13, 2010 at 9:31 AM said...

koru : aaa...4 ari je lagi?otak masih zero...huhu

izyani_azahari on May 13, 2010 at 9:34 AM said...

setuju!! nak study je. xnak exam! hahaha.

Imz Jentayu on May 13, 2010 at 9:48 AM said...

izyani:

a'ah..hehe..sampai bl2,niat kte tak termakbul gamaknya

farah on May 13, 2010 at 10:04 PM said...

gud luck dear:)

Imz Jentayu on May 13, 2010 at 10:51 PM said...

to farah:

thanks dear

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa