Tuesday, April 13, 2010

Kami hilang di Dunia Tambun

Salam Guyz

dah lama Imz nak pos pasal entry Imz dengan kengkawan pergi Lost World of Tambun masa cuti bulan 3 hari tu..tapi masalah internet lah..
sekarang Imz dah ada my bb (broadband) sendiri..so dapatlah update.

sebaik sampai,sempat lagi pose dengan kucing ni...kucing ke?eee...yela kot!
teman sejati i..Sarina.Tengok uniform kita orang dah tau kan?hehe...
baru-baru nak rasa air..hehe...
pergi taman tema macam ni..tak main best-best,rugilah kan.
so,i'm ready untukkkkkkk
haiyaaaaaaaaaaaaaa......dah tak ada suara nak menjerit ni...
tapi Imz suka perasaan masa naik benda alah ni..hehe..cuak + happy
senyum pun dah tak nampak mata..seronok.nak lagi........
sempat lagi tu walaupun orang bersusun tunggu pelampung ni..hehe
boboy dengan eman pun tak tergambar gembiranya kot..huhu
zoo pulak..takut gak sebenarnya dengan parrot ni.banyak lak cakapnya hari tu..
arnab di dalam sangkar..nampak tak?malas nak pose dekat-dekat
dekat akuarium ular...eee...memang geli gila arr tengok besar-besar ular ni duk melekat kat cermin pulak..adooiii..loya tekak wei
ular albino tu dalam peti kaca..berani la semua nak tunjuk..Imz tunjuk cameraman pulak.huhu
awal-awal buat macam berani..bila dah pegang,macam nak pengsan rasa gelinya..eeee..tak tahan
muka-muka cuak masa dililit ular....huhu
teruja kami kat lost world ni...tu yang tersengih memanjang jek
sempat lagi pose walaupun berhimpit-himpit...sanggup lol semata-mata nak tunggu air
ambik kawww....dah macam perayaan air kat negara thai ape
dewa-dewa yang berlagak macho..sorang je dewa tak cukup umur..hehe..

dewi-dewi yang memeriahkan lost world..jangan kata kami perasan ye!


goodbye Lost World of Tambun..see you next summer..gitu!
ready nak main bowling kat Ipoh Parade
senyum kepenatan sebenornya..then,da
Pilih tembikai mana ni??
huhu..dah macam mak cik kat pasar pilih bola boling..eh,eh..orang panggil bola ke??
cehhh...yang penting gaya tu Sarina...tengok orang sebelah tangan angkat 90 celcuis,aikkk...90 darjah tau!
muka penat+ burn lagi...balik nanti kena polish muka kasi mulus,suci dan bersih.huhu

1 comments:

Imz Jentayu said...

i miss tis moment..tak sabar pergi taman tema lagi..thanks guyz

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, April 13, 2010

Kami hilang di Dunia Tambun

Posted by imz at 8:06 PM
Salam Guyz

dah lama Imz nak pos pasal entry Imz dengan kengkawan pergi Lost World of Tambun masa cuti bulan 3 hari tu..tapi masalah internet lah..
sekarang Imz dah ada my bb (broadband) sendiri..so dapatlah update.

sebaik sampai,sempat lagi pose dengan kucing ni...kucing ke?eee...yela kot!
teman sejati i..Sarina.Tengok uniform kita orang dah tau kan?hehe...
baru-baru nak rasa air..hehe...
pergi taman tema macam ni..tak main best-best,rugilah kan.
so,i'm ready untukkkkkkk
haiyaaaaaaaaaaaaaa......dah tak ada suara nak menjerit ni...
tapi Imz suka perasaan masa naik benda alah ni..hehe..cuak + happy
senyum pun dah tak nampak mata..seronok.nak lagi........
sempat lagi tu walaupun orang bersusun tunggu pelampung ni..hehe
boboy dengan eman pun tak tergambar gembiranya kot..huhu
zoo pulak..takut gak sebenarnya dengan parrot ni.banyak lak cakapnya hari tu..
arnab di dalam sangkar..nampak tak?malas nak pose dekat-dekat
dekat akuarium ular...eee...memang geli gila arr tengok besar-besar ular ni duk melekat kat cermin pulak..adooiii..loya tekak wei
ular albino tu dalam peti kaca..berani la semua nak tunjuk..Imz tunjuk cameraman pulak.huhu
awal-awal buat macam berani..bila dah pegang,macam nak pengsan rasa gelinya..eeee..tak tahan
muka-muka cuak masa dililit ular....huhu
teruja kami kat lost world ni...tu yang tersengih memanjang jek
sempat lagi pose walaupun berhimpit-himpit...sanggup lol semata-mata nak tunggu air
ambik kawww....dah macam perayaan air kat negara thai ape
dewa-dewa yang berlagak macho..sorang je dewa tak cukup umur..hehe..

dewi-dewi yang memeriahkan lost world..jangan kata kami perasan ye!


goodbye Lost World of Tambun..see you next summer..gitu!
ready nak main bowling kat Ipoh Parade
senyum kepenatan sebenornya..then,da
Pilih tembikai mana ni??
huhu..dah macam mak cik kat pasar pilih bola boling..eh,eh..orang panggil bola ke??
cehhh...yang penting gaya tu Sarina...tengok orang sebelah tangan angkat 90 celcuis,aikkk...90 darjah tau!
muka penat+ burn lagi...balik nanti kena polish muka kasi mulus,suci dan bersih.huhu

1 comments on "Kami hilang di Dunia Tambun"

Imz Jentayu on April 21, 2010 at 8:45 AM said...

i miss tis moment..tak sabar pergi taman tema lagi..thanks guyz

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa