Tuesday, April 27, 2010

Jalan Jerrr Tau !!!

Mu duk mano??Alor Star,Penang??Jale jah mu tau deh....
haaaa...amik ko! Kan dah kena membebel akak-akak terchentaa tu..

n_n (muka toyerrr) je lepas kena marah..Imz tau dorang bising sebab sayangkan Imz,risau jadi pape dalam perjalanan..Tapi itulah,duk asrama bosan hujung minggu..budak sem 7 tinggal berapa kerat je kat hostel...maklumlah dah super duper truper senoir da! hahaha..berlagakzz ye.da 5 tahun duk asrama melati yang tak berapa kembang bunga melatinya...ngeee

Lastttt weekend Imz ngan Ina teman kawan kita orang,Ienaz buat treatment New York Skin Care kat Jusco Perda(orang kaya ni..ngeee)Penang..

So,ape lagi...Penang,here I come !!!

ko jeling-jeling kat aku ape hal?ada hutang???huhu..dah2,merepek la..posing jela Imz
asyik jumpa artis jer...artis cina pun snap gak la..haha..
Elaine Kang??Ingat lagi tak kawan-kawan....

bertukar!!! haaa...asal baju petak-petak colourful lak..tadikan belang-belang colourful?
itu namanya tessellations..huahua..penah belajar tak?
Next,Zihan(boy Min) bawak kita orang pi Pantai Bersih..bersihkah?apa kata survey...
ok la kan...bersih la tu..sunset,saya sukeeeee
dengan Ina...kalah artis posing tepi pantai ni..hakhakhak
Min,anak mami Butterworth..yang halimun tu,Zihan..intan payung dia aar..cepat kawen Min,aku dah lapar nasi minyak..
awek baju kotak-kotak tu sombong..dia alah dengan kamera sejak buat treatment dengan NYSC ni...ngee..ienaz,dah cantik nanti..ehhh...silap-silap..dah makin cantik nanti,leh jadi model la hang kan
goodbye Butterworth..next destination??

............................................................................................................

layan Cinta Sempurna dulu...


2 comments:

syahira ariff said...

sis imz,,
tessellations tue macam transformation ker
hehehehe
cepat bertukar baju yer
sis imz,thanx sebab sudi singgah blog syahira~!!
=D
nanti ada masa,kommentla new entri saya ea sis

Imz Jentayu said...

to syahira:

hye...haha.akak pn tak tau..sewaktu dgn nya la kot..
ok,jln2 nnt

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, April 27, 2010

Jalan Jerrr Tau !!!

Posted by imz at 6:14 AM
Mu duk mano??Alor Star,Penang??Jale jah mu tau deh....
haaaa...amik ko! Kan dah kena membebel akak-akak terchentaa tu..

n_n (muka toyerrr) je lepas kena marah..Imz tau dorang bising sebab sayangkan Imz,risau jadi pape dalam perjalanan..Tapi itulah,duk asrama bosan hujung minggu..budak sem 7 tinggal berapa kerat je kat hostel...maklumlah dah super duper truper senoir da! hahaha..berlagakzz ye.da 5 tahun duk asrama melati yang tak berapa kembang bunga melatinya...ngeee

Lastttt weekend Imz ngan Ina teman kawan kita orang,Ienaz buat treatment New York Skin Care kat Jusco Perda(orang kaya ni..ngeee)Penang..

So,ape lagi...Penang,here I come !!!

ko jeling-jeling kat aku ape hal?ada hutang???huhu..dah2,merepek la..posing jela Imz
asyik jumpa artis jer...artis cina pun snap gak la..haha..
Elaine Kang??Ingat lagi tak kawan-kawan....

bertukar!!! haaa...asal baju petak-petak colourful lak..tadikan belang-belang colourful?
itu namanya tessellations..huahua..penah belajar tak?
Next,Zihan(boy Min) bawak kita orang pi Pantai Bersih..bersihkah?apa kata survey...
ok la kan...bersih la tu..sunset,saya sukeeeee
dengan Ina...kalah artis posing tepi pantai ni..hakhakhak
Min,anak mami Butterworth..yang halimun tu,Zihan..intan payung dia aar..cepat kawen Min,aku dah lapar nasi minyak..
awek baju kotak-kotak tu sombong..dia alah dengan kamera sejak buat treatment dengan NYSC ni...ngee..ienaz,dah cantik nanti..ehhh...silap-silap..dah makin cantik nanti,leh jadi model la hang kan
goodbye Butterworth..next destination??

............................................................................................................

layan Cinta Sempurna dulu...


2 comments on "Jalan Jerrr Tau !!!"

syahira ariff on April 27, 2010 at 6:03 PM said...

sis imz,,
tessellations tue macam transformation ker
hehehehe
cepat bertukar baju yer
sis imz,thanx sebab sudi singgah blog syahira~!!
=D
nanti ada masa,kommentla new entri saya ea sis

Imz Jentayu on May 3, 2010 at 10:30 PM said...

to syahira:

hye...haha.akak pn tak tau..sewaktu dgn nya la kot..
ok,jln2 nnt

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa