Tuesday, February 23, 2010

Setahun imzen.blogspot.com !!!

Setahun sudah berlalu..

februari muncul kembali..


akhirnya...


menjangkau usia yang ke setahun


alhamdullilah,

selagi masih terdaya,Imz akan meng'update' blog ini dari semasa ke semasa..

chewahhh..


thanks for all support,

kerana korang..insyaALLAH Imz masih bertahan dengan menulis di blog yang tak seberapa ini..

followers pun dah masuk '123'

unik sungguh angka ni..thanks ye sayang kerana sudi skodeng dan komen-komen kat blog Imz

" aku kuat kerana ada kamu "

wink2...
..::.. going to Shah Alam petang esok..hang out with mybeloved friends,Jom2x ..::..


10 comments:

Nine said...

dah setahun ek..lama dah tu..wah posing sakan ek hehe

^ ZuMaWaMBa ^ said...

happy 1st eniv to ur blog dear..
ahaks! :D

Imz Jentayu said...

nine :

yupz,da setahun...jap je rs..posing?hehe..bukan 9 tak kenal kan...

Imz Jentayu said...

zumawamba:

thanks dear...sudah la jenguk2 ye

zures said...

wah dah setahun ye...tahniah..akak ni baru berapa bulan...tgh merangkak-rangkak lagi belajar...

BuDakHutaN said...

teruskan ber blog ~_^.. hehehe

Imz Jentayu said...

to zures:

thanks akak...ala,sama gak la..still merangkak gak lagi,br try2 nak panjat2 jer..hehe..keep blogging kak zures!

Imz Jentayu said...

to budakhutan:

baiklah dakutan..ngee...

Seri said...

mak oiii..sambut hari jadi nampak. kalau dah setahun tu buat le award bagi kat kenkawan semua. mcm kami nie belum cukup umur lagi masih lama.

Imz Jentayu said...

to Seri :

hehe...buat award?Ade ke orang nak award dari Imz..macam poyo jek..

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, February 23, 2010

Setahun imzen.blogspot.com !!!

Posted by imz at 8:24 PM
Setahun sudah berlalu..

februari muncul kembali..


akhirnya...


menjangkau usia yang ke setahun


alhamdullilah,

selagi masih terdaya,Imz akan meng'update' blog ini dari semasa ke semasa..

chewahhh..


thanks for all support,

kerana korang..insyaALLAH Imz masih bertahan dengan menulis di blog yang tak seberapa ini..

followers pun dah masuk '123'

unik sungguh angka ni..thanks ye sayang kerana sudi skodeng dan komen-komen kat blog Imz

" aku kuat kerana ada kamu "

wink2...
..::.. going to Shah Alam petang esok..hang out with mybeloved friends,Jom2x ..::..


10 comments on "Setahun imzen.blogspot.com !!!"

Nine on February 24, 2010 at 4:03 AM said...

dah setahun ek..lama dah tu..wah posing sakan ek hehe

^ ZuMaWaMBa ^ on February 24, 2010 at 7:54 AM said...

happy 1st eniv to ur blog dear..
ahaks! :D

Imz Jentayu on February 24, 2010 at 4:30 PM said...

nine :

yupz,da setahun...jap je rs..posing?hehe..bukan 9 tak kenal kan...

Imz Jentayu on February 24, 2010 at 4:33 PM said...

zumawamba:

thanks dear...sudah la jenguk2 ye

zures on February 24, 2010 at 9:10 PM said...

wah dah setahun ye...tahniah..akak ni baru berapa bulan...tgh merangkak-rangkak lagi belajar...

BuDakHutaN on February 26, 2010 at 2:25 AM said...

teruskan ber blog ~_^.. hehehe

Imz Jentayu on February 28, 2010 at 7:04 PM said...

to zures:

thanks akak...ala,sama gak la..still merangkak gak lagi,br try2 nak panjat2 jer..hehe..keep blogging kak zures!

Imz Jentayu on February 28, 2010 at 7:06 PM said...

to budakhutan:

baiklah dakutan..ngee...

Seri on March 1, 2010 at 11:10 PM said...

mak oiii..sambut hari jadi nampak. kalau dah setahun tu buat le award bagi kat kenkawan semua. mcm kami nie belum cukup umur lagi masih lama.

Imz Jentayu on March 2, 2010 at 6:58 PM said...

to Seri :

hehe...buat award?Ade ke orang nak award dari Imz..macam poyo jek..

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa