Friday, February 12, 2010

di usia 23 !!!


Salam Guyz..
Kali ni Imz nak share dengan korang gambar yang Imz sempat snap masa celebrate birthday Imz ke 23 pada 8 februari 2010 hari tu..

Location : Kangar Perlis


kek yang disponsor Datin Sarina,Datin Raihanadiah dan Datin Najihah..
wahhh..gitu...chocalate chips dari kedai kek Sayang.kalau dok tang Perlis,sure korang tau..ngee.
Before makan kek,kita orang lepak kat KFC dulu...pekena dada,peha,kepak ayam dulu..huhu
lokasi dirahsiakan...hehe...
baru bukak kotak kek nak celebrate..
sudah 23 anak bongsu En.Wan Mohd Zain dan Puan Mariah ni..
Raihan...thanks ye kak re'ang..jadi penaja sambutan yang amat grand ini..huahua..
habis ayu dah dak ni...tu yang buah hati dia sayang banget..thanks Sarina,u're my best bestie in da world...cayalah sehhh
mereka memang penaja yang machoo gilak..haha..
be apart of my life selama 5 tahun di bumi Utara ni..banyak suka duka kita sayang oiii
potong,potong,potong.........
sesi wajib orang kata....nyummy2x...

InsyaALLAH ni tahun terakhir Imz celebrate birthday dekat Kangar Perlis,tahun depan tak tau lah kat mana kan..harap-harap di negeri tercayang,Kelantan..amin.

p/s : nanak hadiah lehhhh?ngee....wat muka seposen mata wang bath...

6 comments:

syazwani said...

lokasi di rahsiakan..i tau kat mana..hahah

imz jentayu said...

kak wani :

aip...aip...silent plezz...hehe

IxoR@ said...

apa wish besday haritu???

;D

kek sedap la...ermmm...

imz jentayu said...

sis Ixora:

wish Imz nak turunkan berat bdn ckit...hehe...hope tercapai.cedaplah jugak..ngee

Fyzal said...

usia makin meningkat.. selamat berhari lahir

Imma Zain said...

to fyzal :

hehe...tq..

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Friday, February 12, 2010

di usia 23 !!!

Posted by imz at 9:10 PM

Salam Guyz..
Kali ni Imz nak share dengan korang gambar yang Imz sempat snap masa celebrate birthday Imz ke 23 pada 8 februari 2010 hari tu..

Location : Kangar Perlis


kek yang disponsor Datin Sarina,Datin Raihanadiah dan Datin Najihah..
wahhh..gitu...chocalate chips dari kedai kek Sayang.kalau dok tang Perlis,sure korang tau..ngee.
Before makan kek,kita orang lepak kat KFC dulu...pekena dada,peha,kepak ayam dulu..huhu
lokasi dirahsiakan...hehe...
baru bukak kotak kek nak celebrate..
sudah 23 anak bongsu En.Wan Mohd Zain dan Puan Mariah ni..
Raihan...thanks ye kak re'ang..jadi penaja sambutan yang amat grand ini..huahua..
habis ayu dah dak ni...tu yang buah hati dia sayang banget..thanks Sarina,u're my best bestie in da world...cayalah sehhh
mereka memang penaja yang machoo gilak..haha..
be apart of my life selama 5 tahun di bumi Utara ni..banyak suka duka kita sayang oiii
potong,potong,potong.........
sesi wajib orang kata....nyummy2x...

InsyaALLAH ni tahun terakhir Imz celebrate birthday dekat Kangar Perlis,tahun depan tak tau lah kat mana kan..harap-harap di negeri tercayang,Kelantan..amin.

p/s : nanak hadiah lehhhh?ngee....wat muka seposen mata wang bath...

6 comments on "di usia 23 !!!"

syazwani on February 13, 2010 at 4:42 AM said...

lokasi di rahsiakan..i tau kat mana..hahah

imz jentayu on February 13, 2010 at 8:32 AM said...

kak wani :

aip...aip...silent plezz...hehe

IxoR@ on February 14, 2010 at 7:34 AM said...

apa wish besday haritu???

;D

kek sedap la...ermmm...

imz jentayu on February 14, 2010 at 10:32 AM said...

sis Ixora:

wish Imz nak turunkan berat bdn ckit...hehe...hope tercapai.cedaplah jugak..ngee

Fyzal on February 14, 2010 at 11:35 PM said...

usia makin meningkat.. selamat berhari lahir

Imma Zain on February 14, 2010 at 11:45 PM said...

to fyzal :

hehe...tq..

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa