Thursday, February 18, 2010

makeOvER atau Imz yang Over ???


Salam Guyz

Sejak usia dah semakin dewasa ni...chewahhh..chewahhh...poyo giler ko babe!
Sure kita as girl..semakin syokkk , jatuh cintan dengan dunia kecantikan ni kan.Imz pun tak terkecuali..dulu masa kecik-kecik berlagak nak jadi macam tomboi,warna pink memang 'menci' giler-giler lah,nampak ayu + gedik semacam..tapi bila dah masuk belasan tahun baru tau penangan warna merah jambu pada diri si gadis !!!

sama lah jugak dengan make up,kalau akak-akak paksa pakai lipstick tu..rasa macam bosan giler.dah pakai,sure mulut tak leh tutup..rasa melekit,kekok semacam..hehe

Tapi sekarang..rasa cintan pada make up tu dah menjadi-jadi.Mula nak kenal brand make up..orang lain dah berzaman tau,Imz baru nak belajar.Raya tahun lepas..akak hadiahkan set make up brand Ellianto..tu pun termenung sat,macammana lah aku nak pakai ni???

Imz belajar slow-slow..cuba lah calit sikit-sikit..hehe..kalau jadi,jadilah..kalau tak,dah macam halimah jongang kot aku.huhu..


Cuti ni,Kak Aizan balik kampung jugak..dia memang fanatic sikit dengan make up ni.So dia offer nak make up kan Imz dan pakai tudung Fareeda yang dia baru beli.Apa lagi..yes ajer la!!




Gambar kat atas tu lah hasilnya..
ok tak make over yang Kak Aizan buatkan or Imz yang terover-over pose(berangan posing untuk majalah lah kot)???

sabtu dah balik Kangar Perlis...hurmmmm



2 comments:

lieya orange M.I. said...

...lawa lawa...=D

Imz Jentayu said...

lieya :

yeke?thanks lieya...hehe

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Thursday, February 18, 2010

makeOvER atau Imz yang Over ???

Posted by imz at 8:41 AM

Salam Guyz

Sejak usia dah semakin dewasa ni...chewahhh..chewahhh...poyo giler ko babe!
Sure kita as girl..semakin syokkk , jatuh cintan dengan dunia kecantikan ni kan.Imz pun tak terkecuali..dulu masa kecik-kecik berlagak nak jadi macam tomboi,warna pink memang 'menci' giler-giler lah,nampak ayu + gedik semacam..tapi bila dah masuk belasan tahun baru tau penangan warna merah jambu pada diri si gadis !!!

sama lah jugak dengan make up,kalau akak-akak paksa pakai lipstick tu..rasa macam bosan giler.dah pakai,sure mulut tak leh tutup..rasa melekit,kekok semacam..hehe

Tapi sekarang..rasa cintan pada make up tu dah menjadi-jadi.Mula nak kenal brand make up..orang lain dah berzaman tau,Imz baru nak belajar.Raya tahun lepas..akak hadiahkan set make up brand Ellianto..tu pun termenung sat,macammana lah aku nak pakai ni???

Imz belajar slow-slow..cuba lah calit sikit-sikit..hehe..kalau jadi,jadilah..kalau tak,dah macam halimah jongang kot aku.huhu..


Cuti ni,Kak Aizan balik kampung jugak..dia memang fanatic sikit dengan make up ni.So dia offer nak make up kan Imz dan pakai tudung Fareeda yang dia baru beli.Apa lagi..yes ajer la!!




Gambar kat atas tu lah hasilnya..
ok tak make over yang Kak Aizan buatkan or Imz yang terover-over pose(berangan posing untuk majalah lah kot)???

sabtu dah balik Kangar Perlis...hurmmmm



2 comments on "makeOvER atau Imz yang Over ???"

lieya orange M.I. on February 20, 2010 at 3:45 AM said...

...lawa lawa...=D

Imz Jentayu on February 23, 2010 at 7:45 PM said...

lieya :

yeke?thanks lieya...hehe

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa