Monday, March 1, 2010

Aku,kamu dan dia..kita TEMAN !

Salam Guyz
Cuti Maulidur Rasul hari tu,Imz daj planned awal-awal dengan my bestie,Azni,Nuni dan Ainul
nak lepak kat KL dengan dorang.
So, petang khamis tu Imz naik bus ke Shah Alam
1st ni nak turun kat sana,selalooo nya turun Hentian Duta jek! Akak-akak ambik..
kali ni,berdikari la sikit!!!
Masa turun tu,nervous gak..ingat beso lah stesen basnyer..ngee..
jgn marah ye!
Terus kol Azni ambik Imz kat situ..dalam pukul 2.30 pagi lah sampai
then azni bawak pi pekena mee goreng mamak..yummy2x
aku belanjo ko roti kosong dah la ek..haha

tidur rumah sewa Azni,
yang bestnya..pagi-pagi dia kejut bangun..dah siap bihun goreng.
Terharu wei..member gua masak untuk gua.huahua..
thanks cyg ku azni...sudi jaga anak "Che Yah" ni baik-baik!
sedap gak ko masak..leh ar kawen tu..hikhikhik
then naik teksi ke stesen komuter,naik komuter dan last sekali naik bas mini ke Sunway Piramid.
Aiyakkkk...sudah lama Imz tak rasa naik banyak transport macam ni..transit sana sini..hehe..
pengalaman wei...hidu asap,hidu bau badan..huhu

Then,jumpa la nuni kat Sunway..si Ainul banyak lak songeh dia.selalu busy...aku menci ko,nun!
kita orang lepak-lepak tengok orang main 'ice skating'
best gak..tapi tak berani nak cuba..kang terseliuh kaki,tak balik daku ke Perlis..
windu lak budak 4 Arif kat Teacher dorang!
Makan kat mcD jap,then terus tengok wayang citer Valentine yang Taylor Switch berlakon tu.
Tak henti-henti gelak..besttt wooo citer dia..rugi kalau tak tengok!!
Nuni yang paling suka citer tu..kenapa?hanya aku dan Azni yang tau! Jeng-jeng...

Balik pulak,Imz follow Nuni ke Kerinchi..Vista Angkasa!

Jumpa Kak Dah kat sana..sebelum ikut dia pergi rumah kat Seri Kembangan.

Satu hari dengan dorang ni best lah..dah lama tak lepak dengan korang wei..

thanks jaga aku ehh..haha

ada masa kita enjoy lagi...ngeeee

4 comments:

Cik Mirara said...

nice pic!

huhu. lagu kt blog ni pn sedap~

ツ ZatiL e-OneNiey said...

hellooo sis!
besh nyee dpt hanging out gan kwn2..
lalalal~~~

Imz Jentayu said...

to cik mirara :

thx dear..
best ehh..sure minat BOF ni

Imz Jentayu said...

to Zatil :

hello dear..
mmg best..masa tuk enjoy!!!

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Monday, March 1, 2010

Aku,kamu dan dia..kita TEMAN !

Posted by imz at 5:15 PM
Salam Guyz
Cuti Maulidur Rasul hari tu,Imz daj planned awal-awal dengan my bestie,Azni,Nuni dan Ainul
nak lepak kat KL dengan dorang.
So, petang khamis tu Imz naik bus ke Shah Alam
1st ni nak turun kat sana,selalooo nya turun Hentian Duta jek! Akak-akak ambik..
kali ni,berdikari la sikit!!!
Masa turun tu,nervous gak..ingat beso lah stesen basnyer..ngee..
jgn marah ye!
Terus kol Azni ambik Imz kat situ..dalam pukul 2.30 pagi lah sampai
then azni bawak pi pekena mee goreng mamak..yummy2x
aku belanjo ko roti kosong dah la ek..haha

tidur rumah sewa Azni,
yang bestnya..pagi-pagi dia kejut bangun..dah siap bihun goreng.
Terharu wei..member gua masak untuk gua.huahua..
thanks cyg ku azni...sudi jaga anak "Che Yah" ni baik-baik!
sedap gak ko masak..leh ar kawen tu..hikhikhik
then naik teksi ke stesen komuter,naik komuter dan last sekali naik bas mini ke Sunway Piramid.
Aiyakkkk...sudah lama Imz tak rasa naik banyak transport macam ni..transit sana sini..hehe..
pengalaman wei...hidu asap,hidu bau badan..huhu

Then,jumpa la nuni kat Sunway..si Ainul banyak lak songeh dia.selalu busy...aku menci ko,nun!
kita orang lepak-lepak tengok orang main 'ice skating'
best gak..tapi tak berani nak cuba..kang terseliuh kaki,tak balik daku ke Perlis..
windu lak budak 4 Arif kat Teacher dorang!
Makan kat mcD jap,then terus tengok wayang citer Valentine yang Taylor Switch berlakon tu.
Tak henti-henti gelak..besttt wooo citer dia..rugi kalau tak tengok!!
Nuni yang paling suka citer tu..kenapa?hanya aku dan Azni yang tau! Jeng-jeng...

Balik pulak,Imz follow Nuni ke Kerinchi..Vista Angkasa!

Jumpa Kak Dah kat sana..sebelum ikut dia pergi rumah kat Seri Kembangan.

Satu hari dengan dorang ni best lah..dah lama tak lepak dengan korang wei..

thanks jaga aku ehh..haha

ada masa kita enjoy lagi...ngeeee

4 comments on "Aku,kamu dan dia..kita TEMAN !"

Cik Mirara on March 1, 2010 at 6:47 PM said...

nice pic!

huhu. lagu kt blog ni pn sedap~

ツ ZatiL e-OneNiey on March 2, 2010 at 12:05 AM said...

hellooo sis!
besh nyee dpt hanging out gan kwn2..
lalalal~~~

Imz Jentayu on March 2, 2010 at 7:02 PM said...

to cik mirara :

thx dear..
best ehh..sure minat BOF ni

Imz Jentayu on March 2, 2010 at 7:03 PM said...

to Zatil :

hello dear..
mmg best..masa tuk enjoy!!!

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa