Thursday, December 31, 2009

Saat Indah 01/ 01 / 2010



Salam 2010 untuk 1 Malaysia !!!

Sekejap jer masa berlalu kan?Dah masuk tahun 2010..
Korang pergi konsert sambut tahun baru ke?Imz tak pernah
pergi...selalu sambut tahun baru kat rumah,then tengok tv dengan keluarga jela..itu pun dah seronok kan!

Malam ni Imz ada kat Pasir Mas dengan ma jer..agak bosan jugak lah.Tiba-tiba bunyi kereta pulak kat luar rumah..ingatkan siapa la datang bertand
ang malam-malam ni..
Selak kain langsir...confuse lagi,tak nampak siapa
Sekali bukak pintu..
"Maaa.....Khayla balik!!!"Terjerit-jerit Imz panggil ma...
Bingung kejap muka Khayla tengok ChekShu dia happy semacam..haha
Alhamdullilah..sambut Tahun Baru 2010 dengan ma,kak long,kak unie dan Khayla..baru seronok sikit!!!

Rupanya dorang berpakat nak buat surprise..balik rumah pun dengan teksi airport jer.Nasib baik dalam perjalanan tak ada apa-apa..

1 Januari jugak dua kakak Imz sambut hari lahir...So,to
Kak Idah & Kak Zura
adikmu ucapkan,
"Happy Birthday my dearest sisters!!!"

Imz apa lagi,tanya Kak Long..
"Broadband bawak balik tak?"
Mula lah nak menjengah ke dunia maya..dah rindu
amat kat blog Imz ni..

So macam mana ehh tahun 2010??Apa akan berlaku..emmm..
kita tunggu dan lihat jela..InsyaALLAH ni tahun terakhir Imz akan bergelar pelajar /guru pelatih di IPGM.

2009 tetap dalam kenangan..banyak suka dan duka terjadi.Apa yang patut kita ingat,kenalah ingat..yang patut kita lupa,kita lupakan..
Teruskan hidup,chaiyok2 Imma Zain !!!
m00d : resah dan gelisah nak balik kampus...uwaaaa.....

4 comments:

Nine said...

salam imz..happy new year..semoga tahun baru nih bermakna buat imz..hehe..

wahh dapat on9 yer..hehe...nape gelisah nak mai perlis ? huhu...

imz jentayu said...

to nine:

salam 9...happy new year.tq ye..
gelisah la..haha..

Nine said...

tingat ustaz kut nih tu yg gelisah hehe...

imz jentayu said...

to nine :

tau xpe nine..bgs2,skang dah faham imz cmne kan..hehe

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Thursday, December 31, 2009

Saat Indah 01/ 01 / 2010

Posted by imz at 9:47 AM


Salam 2010 untuk 1 Malaysia !!!

Sekejap jer masa berlalu kan?Dah masuk tahun 2010..
Korang pergi konsert sambut tahun baru ke?Imz tak pernah
pergi...selalu sambut tahun baru kat rumah,then tengok tv dengan keluarga jela..itu pun dah seronok kan!

Malam ni Imz ada kat Pasir Mas dengan ma jer..agak bosan jugak lah.Tiba-tiba bunyi kereta pulak kat luar rumah..ingatkan siapa la datang bertand
ang malam-malam ni..
Selak kain langsir...confuse lagi,tak nampak siapa
Sekali bukak pintu..
"Maaa.....Khayla balik!!!"Terjerit-jerit Imz panggil ma...
Bingung kejap muka Khayla tengok ChekShu dia happy semacam..haha
Alhamdullilah..sambut Tahun Baru 2010 dengan ma,kak long,kak unie dan Khayla..baru seronok sikit!!!

Rupanya dorang berpakat nak buat surprise..balik rumah pun dengan teksi airport jer.Nasib baik dalam perjalanan tak ada apa-apa..

1 Januari jugak dua kakak Imz sambut hari lahir...So,to
Kak Idah & Kak Zura
adikmu ucapkan,
"Happy Birthday my dearest sisters!!!"

Imz apa lagi,tanya Kak Long..
"Broadband bawak balik tak?"
Mula lah nak menjengah ke dunia maya..dah rindu
amat kat blog Imz ni..

So macam mana ehh tahun 2010??Apa akan berlaku..emmm..
kita tunggu dan lihat jela..InsyaALLAH ni tahun terakhir Imz akan bergelar pelajar /guru pelatih di IPGM.

2009 tetap dalam kenangan..banyak suka dan duka terjadi.Apa yang patut kita ingat,kenalah ingat..yang patut kita lupa,kita lupakan..
Teruskan hidup,chaiyok2 Imma Zain !!!
m00d : resah dan gelisah nak balik kampus...uwaaaa.....

4 comments on "Saat Indah 01/ 01 / 2010"

Nine on December 31, 2009 at 2:43 PM said...

salam imz..happy new year..semoga tahun baru nih bermakna buat imz..hehe..

wahh dapat on9 yer..hehe...nape gelisah nak mai perlis ? huhu...

imz jentayu on December 31, 2009 at 9:22 PM said...

to nine:

salam 9...happy new year.tq ye..
gelisah la..haha..

Nine on January 1, 2010 at 6:23 PM said...

tingat ustaz kut nih tu yg gelisah hehe...

imz jentayu on January 15, 2010 at 6:15 AM said...

to nine :

tau xpe nine..bgs2,skang dah faham imz cmne kan..hehe

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa