Tuesday, December 8, 2009

Khayla Adrianna Day's Out...

Salam Guyz
Cuti-cuti korang buat ape?keluar rumah tak..ke dok depan lappy or pc,jalankan misi klik-klik nuffnang..hehe..buat la apa-apa pun asal korang HAPPY!!!

Imz macam biasa,terpaksa lepak Kuala Lumpur sebab nak jadi pengasuh Khayla tapi kali ni datang dengan ma.
Bosan kan Khayla,asyik duk umah jer..jom ajak Mak Long keluar sayang.Ngeee
dah cantek manis Khayla..ready to shopping!
Khayla teruja tengok patung-patung ni...macam-macam bahasa keluar dari mulut tecik dia..
Menegur patung itulah konon..sayang,benda tu tak bernyawa pun..hehe
Khayla seronok sangat dapat keluar....tengoklah lebar senyumnya...
haaa...pilih baby,nak teddy mana..ChekShu belanja,mama Khayla bayar ok?Bereh!!!
Dah penat shopping,kita break sekejap kat Old Town,pekena white coffee
dah macam rappers baby Khayla ni..hehe..
mama nak order,Khayla pun sibuk nak order...macam pandai membaca jer kamu,cayang
ChekShu nak makan ape ehhh...Khayla ada suggestions,bebeh?
French Toast...lazat berkrim..sweet2..
Khayla menitiskan air liur tengok Mak Long potong roti ni..ngee...sedap ye baby.
Khayla kecik lagi..mana boleh makan..
Dah start merajuk bila mama tak nak suapkan dia...eeee...dak ucuk ni geram ChekShu!
ChekShu boleh makan sayang...kasi Khayla jeles
Kesian tengok dia...so,mama dia bagi rasa sikit..sukalah tu,kan dak tecik??
Lagi tersengih-sengih dia dapat naik benda ni..
Last sekali,singgah kat saloon..mama Khayla nak beli barang.

Sangat seronok dapat keluar dengan Khayla..ehehe..terlebih seronok sebab Mak Long belanja ChekShu dan Maktok!
Thanks Kak Long...

Nanti kita keluar lagi ya,baby Khayla...sayang kamooo!!!

4 comments:

cik EPAL said...

tembamnya diaa..comelll ;)

ezany said...

tembam.. cubit2 pipi dia sampai nanges mesti best..

imz jentayu said...

to cik EPAL:
hehe..cam chekshu dia gak la...

imz jentayu said...

to ezany:
ishhh..uncle ezany ni jht eh..nanti khayla cubit2 anak dia pulak ehhh..hehe

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, December 8, 2009

Khayla Adrianna Day's Out...

Posted by imz at 5:45 AM
Salam Guyz
Cuti-cuti korang buat ape?keluar rumah tak..ke dok depan lappy or pc,jalankan misi klik-klik nuffnang..hehe..buat la apa-apa pun asal korang HAPPY!!!

Imz macam biasa,terpaksa lepak Kuala Lumpur sebab nak jadi pengasuh Khayla tapi kali ni datang dengan ma.
Bosan kan Khayla,asyik duk umah jer..jom ajak Mak Long keluar sayang.Ngeee
dah cantek manis Khayla..ready to shopping!
Khayla teruja tengok patung-patung ni...macam-macam bahasa keluar dari mulut tecik dia..
Menegur patung itulah konon..sayang,benda tu tak bernyawa pun..hehe
Khayla seronok sangat dapat keluar....tengoklah lebar senyumnya...
haaa...pilih baby,nak teddy mana..ChekShu belanja,mama Khayla bayar ok?Bereh!!!
Dah penat shopping,kita break sekejap kat Old Town,pekena white coffee
dah macam rappers baby Khayla ni..hehe..
mama nak order,Khayla pun sibuk nak order...macam pandai membaca jer kamu,cayang
ChekShu nak makan ape ehhh...Khayla ada suggestions,bebeh?
French Toast...lazat berkrim..sweet2..
Khayla menitiskan air liur tengok Mak Long potong roti ni..ngee...sedap ye baby.
Khayla kecik lagi..mana boleh makan..
Dah start merajuk bila mama tak nak suapkan dia...eeee...dak ucuk ni geram ChekShu!
ChekShu boleh makan sayang...kasi Khayla jeles
Kesian tengok dia...so,mama dia bagi rasa sikit..sukalah tu,kan dak tecik??
Lagi tersengih-sengih dia dapat naik benda ni..
Last sekali,singgah kat saloon..mama Khayla nak beli barang.

Sangat seronok dapat keluar dengan Khayla..ehehe..terlebih seronok sebab Mak Long belanja ChekShu dan Maktok!
Thanks Kak Long...

Nanti kita keluar lagi ya,baby Khayla...sayang kamooo!!!

4 comments on "Khayla Adrianna Day's Out..."

cik EPAL on December 9, 2009 at 8:15 PM said...

tembamnya diaa..comelll ;)

ezany on December 10, 2009 at 5:54 AM said...

tembam.. cubit2 pipi dia sampai nanges mesti best..

imz jentayu on December 10, 2009 at 9:03 AM said...

to cik EPAL:
hehe..cam chekshu dia gak la...

imz jentayu on December 10, 2009 at 9:04 AM said...

to ezany:
ishhh..uncle ezany ni jht eh..nanti khayla cubit2 anak dia pulak ehhh..hehe

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa