Thursday, December 10, 2009

Tinggalkan Kuala Lumpur,kembali ke Pasir Mas

Salam Guyz
Dah 3 minggu Imz lepak kat KL ni...terasa rindu kat Pasir Mas,tanah tumpah darahku.Ngee..
So..Kak Long dah tempah fligth AirAsia untuk Imz dan ma balik Pasir Mas
hari ni(11 December 2009) ,pukul 3.40 petang.

Kalau ikutkan ma,dia tak nak balik lagi..sebab kesiankan Khayla tak ada orang nak jaga masa Kak Unie pergi kursus induksi.Tapi Imz ada misi yang nak dibereskan..
cehhh..(ingat ko tu Charlie Angel's)
Misi apa???

Imz dah dua tahun tangguh nak ambil lesen kereta..hari tu dah ambil kat Perlis,tapi macam tak berapa nak best jer cikgu driving tu..so,Imz stop..
Balik Pasir Mas ni lah nak sambung balik..belajar dengan Pak saudara sendiri.
Sempat ke tak nak ambil test ni..2 Januari 2010(dah 2010..makk aiii) dah nak balik Perlis.

Ada masa 3 minggu jer nak belajar..alahai..kalau dah pandai bawak tak ape,ni stereng kereta pun kekok lagi nak handle..haha(malunya aku)

Pasal blogging maybe Imz terpaksa stop sekejap,sebab kat kampung tak ada broadband..kat KL,boleh pinjam broadband Kak Long(bila lah nak ada broadband sendiri??)

So..my nuffnang lagi teruk la jatuh..uwaaaa...kawan-kawan sekalian yang baik hati,kalau ada masa singgah la blog Imz eh..klik-klik apa yang patut.ngeee..cayang korang!!!
Doakan Imz dapat lesen kereta yar...
Teruskan misi klik-klik..biar semua kayoo...leh kawen cepat-cepat!!!
orang-orang Kelate,ambo kelik kapong doh...hahaha

To my followers and bloggers..
I will miss you
keep in touch yar!!!

5 comments:

l@dy eKin said...

kak imz org kelate upenye..heheh

hope dpt lesen keta k;)
dik ekin doakan keyh..

IxoR@ said...

Tak de kesempatan nak jumpa kan?

Errmmm...cepat2 dapat lesen keta boleh bawa sis round satu kelate... ni dah balik kg, misi klik aktif tak dear?

Take care....keep in touch too.

Milofloat said...

baik2 bwk kete tu..jgn langgar tiang dah...hehe.
good luck for ur belated mission

imz jentayu said...

to lady ekin:

ye syg,akak org kelate..hehee

imz jentayu said...

to sis ixora:

emmm..xsempat.len kali la..
blh jer sis..hehe...
take care too

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Thursday, December 10, 2009

Tinggalkan Kuala Lumpur,kembali ke Pasir Mas

Posted by imz at 10:11 AM
Salam Guyz
Dah 3 minggu Imz lepak kat KL ni...terasa rindu kat Pasir Mas,tanah tumpah darahku.Ngee..
So..Kak Long dah tempah fligth AirAsia untuk Imz dan ma balik Pasir Mas
hari ni(11 December 2009) ,pukul 3.40 petang.

Kalau ikutkan ma,dia tak nak balik lagi..sebab kesiankan Khayla tak ada orang nak jaga masa Kak Unie pergi kursus induksi.Tapi Imz ada misi yang nak dibereskan..
cehhh..(ingat ko tu Charlie Angel's)
Misi apa???

Imz dah dua tahun tangguh nak ambil lesen kereta..hari tu dah ambil kat Perlis,tapi macam tak berapa nak best jer cikgu driving tu..so,Imz stop..
Balik Pasir Mas ni lah nak sambung balik..belajar dengan Pak saudara sendiri.
Sempat ke tak nak ambil test ni..2 Januari 2010(dah 2010..makk aiii) dah nak balik Perlis.

Ada masa 3 minggu jer nak belajar..alahai..kalau dah pandai bawak tak ape,ni stereng kereta pun kekok lagi nak handle..haha(malunya aku)

Pasal blogging maybe Imz terpaksa stop sekejap,sebab kat kampung tak ada broadband..kat KL,boleh pinjam broadband Kak Long(bila lah nak ada broadband sendiri??)

So..my nuffnang lagi teruk la jatuh..uwaaaa...kawan-kawan sekalian yang baik hati,kalau ada masa singgah la blog Imz eh..klik-klik apa yang patut.ngeee..cayang korang!!!
Doakan Imz dapat lesen kereta yar...
Teruskan misi klik-klik..biar semua kayoo...leh kawen cepat-cepat!!!
orang-orang Kelate,ambo kelik kapong doh...hahaha

To my followers and bloggers..
I will miss you
keep in touch yar!!!

5 comments on "Tinggalkan Kuala Lumpur,kembali ke Pasir Mas"

l@dy eKin on December 10, 2009 at 7:44 PM said...

kak imz org kelate upenye..heheh

hope dpt lesen keta k;)
dik ekin doakan keyh..

IxoR@ on December 10, 2009 at 10:31 PM said...

Tak de kesempatan nak jumpa kan?

Errmmm...cepat2 dapat lesen keta boleh bawa sis round satu kelate... ni dah balik kg, misi klik aktif tak dear?

Take care....keep in touch too.

Milofloat on December 10, 2009 at 10:55 PM said...

baik2 bwk kete tu..jgn langgar tiang dah...hehe.
good luck for ur belated mission

imz jentayu on January 16, 2010 at 3:38 AM said...

to lady ekin:

ye syg,akak org kelate..hehee

imz jentayu on January 16, 2010 at 3:39 AM said...

to sis ixora:

emmm..xsempat.len kali la..
blh jer sis..hehe...
take care too

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa