Saturday, May 26, 2012

Shopping Wedding Present

Assalamualaikum...

Selamat Cuti Sekolah !!!!

Tapi Imz masih di Perak..lambat ler balik di sebabkan kenduri kahwin salah sorang member kamceng Imz masa di IPG Perlis.. Shafinaz.. 27 /5/ 2012
di Gelong Pepuyu,Perak.

Bila dah ada kenduri..adalah hadiahnya kan, alhamdullilah gaji pun dah masuk..so apa lagi terus ke Aeon Station 18 dengan my bff Ina untuk shopping hadiah kahwin..bukan satu hadiah, tapi banyak maaa...tak percaya ???


 tengok..hadiah saja dua troli yang...
untuk

  1. Maznuni
  2. Raihan
  3. Summayyah
  4. Shafinaz
  5. Dilla
  6. Ninie



 before shopping, kami pi Kenny Rogers dulu...lapik perut jer...hehe..


tiba-tiba bergaya dengan spec hitam..apa kena kau Jahhhh??? Ahaaa..ni nak habaq mai, cheq pi beli sunglasses di Vincci jer..dah beli ape lagi , test laa..


Pekena ice blended di La Kaffa...best jugak yong..ngeee...
then, kami nampak sticker besar ni..colourful and meaningful kot..so snap di situ..
yes, i love you dad and mom.. : )

Hari Khamis dah shopping hadiah kahwin, Hari Jumaat pulak shopping baju kurung di Greentown Mall.. dah penat jalan 2 hari berturut-turut, Imz berehat pada hari Sabtu..kemas rumah sewa before nak tinggalkan hampir 2 minggu..

Esok pagi pergi sekolah dulu..ada kelas tambahan dari pukul 8 pagi - 10 pagi. Then, kul 11 nak gerak pergi rumah Shafinaz..konvoi dengan bff Kamarul dan Sarina.Tak sabar nak jumpa member-member se IPG..rindu korang!

Then..balik rumah sat, terus pergi ETS Batu Gajah..fetch my Kak Long dari KL dalam 4.30 petang..so, masa untuk balik kampung..

Bermulalah cuti Imz di Pasir Mas tercinta..alhamdullilah, seronoknya..
Doakan Imz selamat sampai...

: )


1 comments:

M.r.B.zaCk said...

Anda pulak bile nk kawen..? huhu

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Saturday, May 26, 2012

Shopping Wedding Present

Posted by imz at 8:16 AM
Assalamualaikum...

Selamat Cuti Sekolah !!!!

Tapi Imz masih di Perak..lambat ler balik di sebabkan kenduri kahwin salah sorang member kamceng Imz masa di IPG Perlis.. Shafinaz.. 27 /5/ 2012
di Gelong Pepuyu,Perak.

Bila dah ada kenduri..adalah hadiahnya kan, alhamdullilah gaji pun dah masuk..so apa lagi terus ke Aeon Station 18 dengan my bff Ina untuk shopping hadiah kahwin..bukan satu hadiah, tapi banyak maaa...tak percaya ???


 tengok..hadiah saja dua troli yang...
untuk

  1. Maznuni
  2. Raihan
  3. Summayyah
  4. Shafinaz
  5. Dilla
  6. Ninie



 before shopping, kami pi Kenny Rogers dulu...lapik perut jer...hehe..


tiba-tiba bergaya dengan spec hitam..apa kena kau Jahhhh??? Ahaaa..ni nak habaq mai, cheq pi beli sunglasses di Vincci jer..dah beli ape lagi , test laa..


Pekena ice blended di La Kaffa...best jugak yong..ngeee...
then, kami nampak sticker besar ni..colourful and meaningful kot..so snap di situ..
yes, i love you dad and mom.. : )

Hari Khamis dah shopping hadiah kahwin, Hari Jumaat pulak shopping baju kurung di Greentown Mall.. dah penat jalan 2 hari berturut-turut, Imz berehat pada hari Sabtu..kemas rumah sewa before nak tinggalkan hampir 2 minggu..

Esok pagi pergi sekolah dulu..ada kelas tambahan dari pukul 8 pagi - 10 pagi. Then, kul 11 nak gerak pergi rumah Shafinaz..konvoi dengan bff Kamarul dan Sarina.Tak sabar nak jumpa member-member se IPG..rindu korang!

Then..balik rumah sat, terus pergi ETS Batu Gajah..fetch my Kak Long dari KL dalam 4.30 petang..so, masa untuk balik kampung..

Bermulalah cuti Imz di Pasir Mas tercinta..alhamdullilah, seronoknya..
Doakan Imz selamat sampai...

: )


1 comments on "Shopping Wedding Present"

M.r.B.zaCk on May 30, 2012 at 3:59 AM said...

Anda pulak bile nk kawen..? huhu

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa