Wednesday, May 23, 2012

♥ in another life, i would be your girl....

Assalamualaikum guyz..





Pernah dengar lagu ni? Such a beautiful enrichment...sejak dua menjak Imz suka beno dengar lagu-lagu yang diubah enrichment music dari lagu asal. Of course lah bintang-bintang Youtube yang nyanyikan..kreatif jugak dorang ni.Thumbs up!!!


Just nak share dengan korang this song..Tiffany Alvord ala-ala Tasha Manshahar la kan, suka ubah lagu  jadi lebih romantik...


Hope you love this song... 

0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Wednesday, May 23, 2012

♥ in another life, i would be your girl....

Posted by imz at 7:20 AM
Assalamualaikum guyz..





Pernah dengar lagu ni? Such a beautiful enrichment...sejak dua menjak Imz suka beno dengar lagu-lagu yang diubah enrichment music dari lagu asal. Of course lah bintang-bintang Youtube yang nyanyikan..kreatif jugak dorang ni.Thumbs up!!!


Just nak share dengan korang this song..Tiffany Alvord ala-ala Tasha Manshahar la kan, suka ubah lagu  jadi lebih romantik...


Hope you love this song... 

0 comments on "♥ in another life, i would be your girl...."

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa