Monday, August 30, 2010

Shopping Sakan Aihhh....

Haiii selamat hari raya,
hari untuk kita semua..adoiii
sila lupa lirik !!!

Salam Guyz,
raya dah nak dekat dahhh...dah beli persiapan nak raya???




Kebetulan cuti Nuzul Al-Quran hari tu,Imz ambil peluang ni turun Kl..kebetulan pulak Kak Zura & her family pun datang dari Kelantan..so ape lagi,lets habiskan duit di pusat-pusat membeli belah anda....hahaha

..


syaamil....kalau beli pakaian,bukan main lagi...ratus-ratusan yang dipilih...heeyyy,ni baru form 3..kalau dah masuk u,ribu-ribuan ape.kopak mama dan papa hang!
iman dan aqeef ni,orang sibuk pilih baju,seluar..dorang main kejar-kejar..
so,nak mood membeli kurang aman bila anak-anak nakal ini tak dengar kata...aiseman ayat..
kepada ibu bapa di luar sana,nak bawak anak pergi shopping...awasi lah anak anda sebaik mungkin,takut jadi perkara tak diingini jek..

si aqeel...nak pulak dukung dengan chekshu yer...pandai hang naa,kasi channn sama mama dan papa shopping habis-habisan...

next day,pergi midvalley...ramai orang macam pergi pasar malam
next,pergi putrajaya..presint 2..ada jualan murah barang branded..
siap ada Bill Keith lagi...Kak Zura sempat sapu sepasang kasut BK..mahal beb!
gua lum mampu...huhu..gigit jari jela tengok...

bergaya dengan baju baru ler tu anak-anak teruna ni....
poyossss r(jeles sebab chekshu baju lama)

31 Ogos 2010...
Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan pada
tanah tumpah darahku,airmataku...MALAYSIA

Imz L.O.V.E Malaysia

semoga negara kita aman sejahtera...amin


4 comments:

syue said...

selamat hari merdeka (:

waa, shopping ye. syok nyaaa!

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said...

Salam merdeka sis~ wow. shopping sakan~ hehee.

Imz Jentayu said...

to syue :

aah....hehe..syookkk sgt

Imz Jentayu said...

to L3ha :

hehe...shpg untuk raya memang sakan...

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Monday, August 30, 2010

Shopping Sakan Aihhh....

Posted by imz at 8:51 AM
Haiii selamat hari raya,
hari untuk kita semua..adoiii
sila lupa lirik !!!

Salam Guyz,
raya dah nak dekat dahhh...dah beli persiapan nak raya???




Kebetulan cuti Nuzul Al-Quran hari tu,Imz ambil peluang ni turun Kl..kebetulan pulak Kak Zura & her family pun datang dari Kelantan..so ape lagi,lets habiskan duit di pusat-pusat membeli belah anda....hahaha

..


syaamil....kalau beli pakaian,bukan main lagi...ratus-ratusan yang dipilih...heeyyy,ni baru form 3..kalau dah masuk u,ribu-ribuan ape.kopak mama dan papa hang!
iman dan aqeef ni,orang sibuk pilih baju,seluar..dorang main kejar-kejar..
so,nak mood membeli kurang aman bila anak-anak nakal ini tak dengar kata...aiseman ayat..
kepada ibu bapa di luar sana,nak bawak anak pergi shopping...awasi lah anak anda sebaik mungkin,takut jadi perkara tak diingini jek..

si aqeel...nak pulak dukung dengan chekshu yer...pandai hang naa,kasi channn sama mama dan papa shopping habis-habisan...

next day,pergi midvalley...ramai orang macam pergi pasar malam
next,pergi putrajaya..presint 2..ada jualan murah barang branded..
siap ada Bill Keith lagi...Kak Zura sempat sapu sepasang kasut BK..mahal beb!
gua lum mampu...huhu..gigit jari jela tengok...

bergaya dengan baju baru ler tu anak-anak teruna ni....
poyossss r(jeles sebab chekshu baju lama)

31 Ogos 2010...
Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan pada
tanah tumpah darahku,airmataku...MALAYSIA

Imz L.O.V.E Malaysia

semoga negara kita aman sejahtera...amin


4 comments on "Shopping Sakan Aihhh...."

syue on August 30, 2010 at 10:33 PM said...

selamat hari merdeka (:

waa, shopping ye. syok nyaaa!

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- on August 31, 2010 at 2:58 AM said...

Salam merdeka sis~ wow. shopping sakan~ hehee.

Imz Jentayu on September 3, 2010 at 11:44 PM said...

to syue :

aah....hehe..syookkk sgt

Imz Jentayu on September 3, 2010 at 11:54 PM said...

to L3ha :

hehe...shpg untuk raya memang sakan...

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa