Saturday, September 4, 2010

Raya dengan 'kekasih'?

Salam Guyz
Korang dah mula start cuti ke?Imz dah mula bercuti...start 3 september - 19 semptember?
2 minggu jugak lah.korang lama tak???Imz balik kelantan hari jumaat lepas,3 sept..pukul 8.30 pagi.Tumpang classmate chinese,dalam pukul 3.30 petang sampai kat kampung,Pasir Mas.Teruja sangat dah menjejakkan kaki di tanah tumpah darah sendiri...huhu

Sampai je petang tu,family Imz dah plan nak pergi berbuka puasa kat Sutera Inn Hotel kat Kota Bharu.makanan?ok la dengan harga dia yang berpatutan.Balik jer dari berbuka puasa tu,kita orang terus singgah Wakaf Che Yeh pulak..biasalah bulan ramadhan ni,lagi banyak la barang best-best kat situ kan.Sempat jugak lah Imz beli handbag satu..hehe..konon cakap tak ada duit kan!bila la nak belajar berjimat ni sayang oiii....
(pose di depan potret sendiri)
berat Imz semakin bertambah...damn! bulan puasa patut turun,tapi sebaliknya yang berlaku.camne nak muat baju raya ni?hohoho....
dan yang paling menyayat hati,pasal Imz kena bawak balik sekali 'kekasih' beraya di kampung.Kalau orang lain,sure hati berbunga-bunga dapat beraya dengan kekasih hati kan?
kat kampung sendiri lak tu...kenal dengan family,pakai baju sedondon bagai..
dah la tu Imz,berangan laks!

Emmm...tapi Imz moody tau bila bawak incik 'AR' ni balik beraya,dah cakap awal-awal,tak nak kasi ikut tapi 'dia' degil.Orang luar pun dah pesan,kalau boleh jangan bawak incik 'AR' balik beraya,nanti sure mood ko tak elok..tapi semua dah terlambat,nasi dah jadi mushroom soup..aik,apehal laks?hehe..dah jadi bubur mcD tu haa..

Nak ke tak nak,incik 'AR' memang akan sentiasa berada di sisi Imz,naik semak kepala otak nak layan 'dia'.Kalau boleh,nak cepat-cepat halau incik 'AR' ni blaaa dari rumah Imz.kejam tak???tapi itu lah yang cuba Imz lakukan...
as soon as possible,u will get lost from my heart,my brain...my dearest AR !!!

Berminat nak tau pasal incik AR????pada yang pernah baca entri Imz sebelum ni,mesti tau...tapi kalau yang belum..tungguuuuuu...hehe....gelak lak aku,tapi dalam hati memang ngah sumpah seranah kat incik AR ni.ishhh..bulan baik,tak elok cakap macam tu..behave urself,imz!!



0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Saturday, September 4, 2010

Raya dengan 'kekasih'?

Posted by imz at 8:10 AM
Salam Guyz
Korang dah mula start cuti ke?Imz dah mula bercuti...start 3 september - 19 semptember?
2 minggu jugak lah.korang lama tak???Imz balik kelantan hari jumaat lepas,3 sept..pukul 8.30 pagi.Tumpang classmate chinese,dalam pukul 3.30 petang sampai kat kampung,Pasir Mas.Teruja sangat dah menjejakkan kaki di tanah tumpah darah sendiri...huhu

Sampai je petang tu,family Imz dah plan nak pergi berbuka puasa kat Sutera Inn Hotel kat Kota Bharu.makanan?ok la dengan harga dia yang berpatutan.Balik jer dari berbuka puasa tu,kita orang terus singgah Wakaf Che Yeh pulak..biasalah bulan ramadhan ni,lagi banyak la barang best-best kat situ kan.Sempat jugak lah Imz beli handbag satu..hehe..konon cakap tak ada duit kan!bila la nak belajar berjimat ni sayang oiii....
(pose di depan potret sendiri)
berat Imz semakin bertambah...damn! bulan puasa patut turun,tapi sebaliknya yang berlaku.camne nak muat baju raya ni?hohoho....
dan yang paling menyayat hati,pasal Imz kena bawak balik sekali 'kekasih' beraya di kampung.Kalau orang lain,sure hati berbunga-bunga dapat beraya dengan kekasih hati kan?
kat kampung sendiri lak tu...kenal dengan family,pakai baju sedondon bagai..
dah la tu Imz,berangan laks!

Emmm...tapi Imz moody tau bila bawak incik 'AR' ni balik beraya,dah cakap awal-awal,tak nak kasi ikut tapi 'dia' degil.Orang luar pun dah pesan,kalau boleh jangan bawak incik 'AR' balik beraya,nanti sure mood ko tak elok..tapi semua dah terlambat,nasi dah jadi mushroom soup..aik,apehal laks?hehe..dah jadi bubur mcD tu haa..

Nak ke tak nak,incik 'AR' memang akan sentiasa berada di sisi Imz,naik semak kepala otak nak layan 'dia'.Kalau boleh,nak cepat-cepat halau incik 'AR' ni blaaa dari rumah Imz.kejam tak???tapi itu lah yang cuba Imz lakukan...
as soon as possible,u will get lost from my heart,my brain...my dearest AR !!!

Berminat nak tau pasal incik AR????pada yang pernah baca entri Imz sebelum ni,mesti tau...tapi kalau yang belum..tungguuuuuu...hehe....gelak lak aku,tapi dalam hati memang ngah sumpah seranah kat incik AR ni.ishhh..bulan baik,tak elok cakap macam tu..behave urself,imz!!



0 comments on "Raya dengan 'kekasih'?"

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa