Monday, August 9, 2010

Salam Ramadhan

Salam

Di kesempatan ini,Imz ingin mengucapkan

'SELAMAT BERPUASA'
teristimewa buat

keluarga tersayang di Kelantan dan Kuala Lumpur,
sahabat di Kelantan,Perlis dan seluruh Malaysia,
rakan-rakan blogger sekalian...

Semoga ramadhan kali ini lebih berkat dan penuh kenangan manis..
amin....
jangan ponteng-ponteng puasa yer!!!

ni maybe last year Imz sambut puasa di negeri Perlis,huhu..
tahun depan tak sure lagi kat mana.
so,nak sangat ramadhan kali ni menyimpan moment yang best dengan kawan-kawan kat IPG Perlis ni..rasa sedih la pulak..tapi itu adat kan,yang bertemu pasti akan berpisah...

so,selamat berpuasa !!!!!

sambil-sambil shopping raya...tu yang paling tak leh blaaaa...hehe


0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Monday, August 9, 2010

Salam Ramadhan

Posted by imz at 10:41 PM
Salam

Di kesempatan ini,Imz ingin mengucapkan

'SELAMAT BERPUASA'
teristimewa buat

keluarga tersayang di Kelantan dan Kuala Lumpur,
sahabat di Kelantan,Perlis dan seluruh Malaysia,
rakan-rakan blogger sekalian...

Semoga ramadhan kali ini lebih berkat dan penuh kenangan manis..
amin....
jangan ponteng-ponteng puasa yer!!!

ni maybe last year Imz sambut puasa di negeri Perlis,huhu..
tahun depan tak sure lagi kat mana.
so,nak sangat ramadhan kali ni menyimpan moment yang best dengan kawan-kawan kat IPG Perlis ni..rasa sedih la pulak..tapi itu adat kan,yang bertemu pasti akan berpisah...

so,selamat berpuasa !!!!!

sambil-sambil shopping raya...tu yang paling tak leh blaaaa...hehe


0 comments on "Salam Ramadhan"

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa