Thursday, July 22, 2010

Seminggu lagi untuk bebas

Salam...
Imz rindu sangat kat www.imzen.blogspot.com ni...sebab sayang dia ketat-ketat,rapat-rapat gitu..Ouchh,gedix siot!

Rindu nak blogging macam dulu,zaman kegemilangan dengan blog..haha..view and say hii to other blogger,sambil syiling kling2 jatuh dalam nuffnang account.Tapi dah susah,disebabkan masalah line,fulus,dan sewaktu dengannya.

Imz dah masuk minggu ke-3 jalani program INTERNSHIP ni..so far so good,2 projek dah settle..tinggal 1 lagi projek besauuu punya minggu depan,Mathematics Mini Exhibition..

penat ar jugak,nak kena print,potong,liminate,potong lagi...remeh betul kerja..emmm..
tapi habis minggu depan,Imz dah merdeka dari dunia praktikum...yahoooo!!!

lagi satu kes yang menyayat hati...elaun masuk rm500 je,maybe kena guna sampai raya..sekarang pun dah tinggal bape hinggit ntah.Minggu depan,kawan-kawan balik kampung,tinggal Imz sorang-sorang kat asrama..mana boleh jadi,aishhh..terus message Kak Long,mintak belas ihsan.Nasib baik Kak Long nak support tiket pergi balik..yeyeye..I turun KL lagi..

So,next week muka Imz KEMABALI SENYUM la kot....harap2nya...ngeee...


0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Thursday, July 22, 2010

Seminggu lagi untuk bebas

Posted by imz at 6:14 PM
Salam...
Imz rindu sangat kat www.imzen.blogspot.com ni...sebab sayang dia ketat-ketat,rapat-rapat gitu..Ouchh,gedix siot!

Rindu nak blogging macam dulu,zaman kegemilangan dengan blog..haha..view and say hii to other blogger,sambil syiling kling2 jatuh dalam nuffnang account.Tapi dah susah,disebabkan masalah line,fulus,dan sewaktu dengannya.

Imz dah masuk minggu ke-3 jalani program INTERNSHIP ni..so far so good,2 projek dah settle..tinggal 1 lagi projek besauuu punya minggu depan,Mathematics Mini Exhibition..

penat ar jugak,nak kena print,potong,liminate,potong lagi...remeh betul kerja..emmm..
tapi habis minggu depan,Imz dah merdeka dari dunia praktikum...yahoooo!!!

lagi satu kes yang menyayat hati...elaun masuk rm500 je,maybe kena guna sampai raya..sekarang pun dah tinggal bape hinggit ntah.Minggu depan,kawan-kawan balik kampung,tinggal Imz sorang-sorang kat asrama..mana boleh jadi,aishhh..terus message Kak Long,mintak belas ihsan.Nasib baik Kak Long nak support tiket pergi balik..yeyeye..I turun KL lagi..

So,next week muka Imz KEMABALI SENYUM la kot....harap2nya...ngeee...


0 comments on "Seminggu lagi untuk bebas"

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa