Monday, March 8, 2010

Lepaking Kuala Perlis


Salam Guyz

Sabtu lepas,Imz dengan member Ina dan Rehan follow Jihah dan Adib pergi menziarah kawan kita orang.Mizi kat Jitra..dia kemalangan.Teruk jugaklah...kesian dia..hope dia akan cepak ok!

Then,Adib nak terus balik hostel..aiii..pantang balik hostel awal-awal kalau hujung minggu ni,
so kita orang bertiga decide nak lepak Kangar even tak ada apa yang menarik pun..

Then jumpa Kam dengan Daus kat The Store,ajak dorang pergi soruuu(makan) kat Kuala Perlis.

Belanja dorang makan..so Kam,next is ur turn ye!
hehe..

Lepas makan,lepak jap nak tengok sunset..snap photo plzzz!

Kam kata dia nampak ganazzz dalam photo ni?adakah?hehe.
maybe hanya Sara yang tau..
t
dah menginjak dewasa teringin lak nak kembali ke zaman kanak-kanak riang ribena...



i love this photo!
kerna beg ku terselah warna pelanginya..hehe



credit to Kam,sebab ko yang nak kita orang pose like this.
dan hasilnya...yarrrr...superb cantekkkk!
untuk balas jasa..chewahhh
aku promosi blog ko,
http://arisa59.blogspot.com/


comelkah kami?hehehe..rindunya zaman dolu-dolu..

begitu teruja dengan playground..hehe...imbas kenangan kau dan aku,takkan terlupus..Ops!

sukanyer...iklan darlie sebentar!


dah semakin senja...hehe..kami kegelapan kerana cuaca oke!


PUTRA BRASMANA HOTEL,
kami promosikan anda...hotel ni depan Kuala Perlis,feri ke Langkawi.
So ada nak Imz jadi tourist guide?hehe...



aiyaaakkkkk...akan ku gunakan dan sarankan pada Ina dan Rehan 'Fair dan Lovely',
untuk kecerahan berganda..hehe..kami masih putih(putihkah,cerah la dari gelap kan)
belum bertukar dayang senandung lagi !!!

dah,dah...moh kita balik hostel sebelum pukul 9 malam!


5 comments:

.PsychoPathic. said...

yen teringin nk p lg k0la perlis=)
j0m p lg nk.?hehehe
btw add le yen fesbuk=)
kita kip in t0uch d sana ye=)

Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi said...

kampung aku ni

Imz Jentayu said...

to psycho: jom2 imz boleh jd tourist guide..hehe

Imz Jentayu said...

ahmad syazwan:

yeke kampung awk?huhu...

ARIF & SARA said...

wey, blog aku tuka name la
arifeda.blogspot.com

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Monday, March 8, 2010

Lepaking Kuala Perlis

Posted by imz at 5:26 PM

Salam Guyz

Sabtu lepas,Imz dengan member Ina dan Rehan follow Jihah dan Adib pergi menziarah kawan kita orang.Mizi kat Jitra..dia kemalangan.Teruk jugaklah...kesian dia..hope dia akan cepak ok!

Then,Adib nak terus balik hostel..aiii..pantang balik hostel awal-awal kalau hujung minggu ni,
so kita orang bertiga decide nak lepak Kangar even tak ada apa yang menarik pun..

Then jumpa Kam dengan Daus kat The Store,ajak dorang pergi soruuu(makan) kat Kuala Perlis.

Belanja dorang makan..so Kam,next is ur turn ye!
hehe..

Lepas makan,lepak jap nak tengok sunset..snap photo plzzz!

Kam kata dia nampak ganazzz dalam photo ni?adakah?hehe.
maybe hanya Sara yang tau..
t
dah menginjak dewasa teringin lak nak kembali ke zaman kanak-kanak riang ribena...



i love this photo!
kerna beg ku terselah warna pelanginya..hehe



credit to Kam,sebab ko yang nak kita orang pose like this.
dan hasilnya...yarrrr...superb cantekkkk!
untuk balas jasa..chewahhh
aku promosi blog ko,
http://arisa59.blogspot.com/


comelkah kami?hehehe..rindunya zaman dolu-dolu..

begitu teruja dengan playground..hehe...imbas kenangan kau dan aku,takkan terlupus..Ops!

sukanyer...iklan darlie sebentar!


dah semakin senja...hehe..kami kegelapan kerana cuaca oke!


PUTRA BRASMANA HOTEL,
kami promosikan anda...hotel ni depan Kuala Perlis,feri ke Langkawi.
So ada nak Imz jadi tourist guide?hehe...



aiyaaakkkkk...akan ku gunakan dan sarankan pada Ina dan Rehan 'Fair dan Lovely',
untuk kecerahan berganda..hehe..kami masih putih(putihkah,cerah la dari gelap kan)
belum bertukar dayang senandung lagi !!!

dah,dah...moh kita balik hostel sebelum pukul 9 malam!


5 comments on "Lepaking Kuala Perlis"

.PsychoPathic. on March 11, 2010 at 7:37 PM said...

yen teringin nk p lg k0la perlis=)
j0m p lg nk.?hehehe
btw add le yen fesbuk=)
kita kip in t0uch d sana ye=)

Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi on March 12, 2010 at 1:37 AM said...

kampung aku ni

Imz Jentayu on March 17, 2010 at 8:46 AM said...

to psycho: jom2 imz boleh jd tourist guide..hehe

Imz Jentayu on March 17, 2010 at 8:48 AM said...

ahmad syazwan:

yeke kampung awk?huhu...

ARIF & SARA on April 4, 2010 at 7:54 PM said...

wey, blog aku tuka name la
arifeda.blogspot.com

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa