Wednesday, February 8, 2012

Selamat Ulangtahun myself for 25!!!
















Alhamdullilah Imz...

"Selamat Hari Lahir diriku...subnallah dah 25 tahun Imz "

Yessszaaa i'm in love with 8 Februari...hehe..semalam seperti biasa Imz balik dari KL, sampai rumah sewa di Perak ni.Buat aktiviti macam biasa..sambil menghitung detik ke jam 12 malam.
Untuk ke sekian kalinya Imz sambut ulangtahun di perantauan, tahun kedua di negeri Perak tanpa keluarga tercinta..emmm...tak sukeeeeee !!!

Detik 12 malam, Imz dapat mesej pertama dari kawan baik since sekolah rendah Azni..then masa tu ada jugak on FB, dapat la wish dari kawan-kawan. But tak ada sorang pun call , mula rasa sebak..OMG!!!

Imz go to YouTube, surf lagu birthday and listen alone...huhu..sedihkan..but a few mins later, Imz call my'gud' friend, dia keliru tarikh sebenarnya. Tapi terharu bila dia nyanyi all the time.. Happy birthday to me...hehe..nak tebus kesalahan kowwwttt...

Ok..Imz dah kurang sedih,cepat-cepat kesat air mata..I'm should thankful cause masih diberi peluang untuk bernafas dan masih dalam keadaan yang sihat.InsyaALLAH.

Tiba-tiba tengok mentions kat twitter...Kak Pora aka mommy Pora wish kat twitter.Kak Pora ni Imz dah kenal lama sejak awal blogging lagi...thanks akak,love u..muah!

then,ada sorang dua mybeloved artis wish me..terharu..
thanks to Kak Natasha Hudson, Abang Qi and special thanks to Abang Iqram sebab sanggup type panjang2 tu...

So..Imz tidur macam biasa, tapi lewat sikitlah. Then pagi-pagi bangun dapat mesej dari mysayangs, Raihan, Sarina and my beloved sista, Kak Long...dua hari sebelum 8 feb, Kak Long dah raikan birthday Imz kat Pizza Hut sebab Imz teringin sangat nak makan pizza baru.hehe..
So my dears...thank you so much...

Then..surprise from my junior di IPG , Muizzz...ni pic dua tahun lepas dikkk..hehe...ape-ape pun terima kasih banyak...akakkkkk suke dik non...hehe



So...itulah story about my birthday for this year, 08 / 02 / 2012..




Semoga doa ma, akak-akak , sahabat dan rakan termakbul untuk Imz..insyaALLAH...

Terima kasih yer semua.... : )


6 comments:

lieya orange M.I. said...

happy birthday :))

caer sasuke said...

happy besday =)

Cik Cempaka said...

happy belated buffday ^^

imz said...

@ Lieya :

Thanks dear lieya

imz said...

@caer :

i like ur name anyway..hehe...thanks dear caer

imz said...

@cik cempaka :

thanks dear...

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Wednesday, February 8, 2012

Selamat Ulangtahun myself for 25!!!

Posted by imz at 6:24 AM















Alhamdullilah Imz...

"Selamat Hari Lahir diriku...subnallah dah 25 tahun Imz "

Yessszaaa i'm in love with 8 Februari...hehe..semalam seperti biasa Imz balik dari KL, sampai rumah sewa di Perak ni.Buat aktiviti macam biasa..sambil menghitung detik ke jam 12 malam.
Untuk ke sekian kalinya Imz sambut ulangtahun di perantauan, tahun kedua di negeri Perak tanpa keluarga tercinta..emmm...tak sukeeeeee !!!

Detik 12 malam, Imz dapat mesej pertama dari kawan baik since sekolah rendah Azni..then masa tu ada jugak on FB, dapat la wish dari kawan-kawan. But tak ada sorang pun call , mula rasa sebak..OMG!!!

Imz go to YouTube, surf lagu birthday and listen alone...huhu..sedihkan..but a few mins later, Imz call my'gud' friend, dia keliru tarikh sebenarnya. Tapi terharu bila dia nyanyi all the time.. Happy birthday to me...hehe..nak tebus kesalahan kowwwttt...

Ok..Imz dah kurang sedih,cepat-cepat kesat air mata..I'm should thankful cause masih diberi peluang untuk bernafas dan masih dalam keadaan yang sihat.InsyaALLAH.

Tiba-tiba tengok mentions kat twitter...Kak Pora aka mommy Pora wish kat twitter.Kak Pora ni Imz dah kenal lama sejak awal blogging lagi...thanks akak,love u..muah!

then,ada sorang dua mybeloved artis wish me..terharu..
thanks to Kak Natasha Hudson, Abang Qi and special thanks to Abang Iqram sebab sanggup type panjang2 tu...

So..Imz tidur macam biasa, tapi lewat sikitlah. Then pagi-pagi bangun dapat mesej dari mysayangs, Raihan, Sarina and my beloved sista, Kak Long...dua hari sebelum 8 feb, Kak Long dah raikan birthday Imz kat Pizza Hut sebab Imz teringin sangat nak makan pizza baru.hehe..
So my dears...thank you so much...

Then..surprise from my junior di IPG , Muizzz...ni pic dua tahun lepas dikkk..hehe...ape-ape pun terima kasih banyak...akakkkkk suke dik non...hehe



So...itulah story about my birthday for this year, 08 / 02 / 2012..




Semoga doa ma, akak-akak , sahabat dan rakan termakbul untuk Imz..insyaALLAH...

Terima kasih yer semua.... : )


6 comments on "Selamat Ulangtahun myself for 25!!!"

lieya orange M.I. on February 8, 2012 at 10:07 PM said...

happy birthday :))

caer sasuke on February 9, 2012 at 7:54 AM said...

happy besday =)

Cik Cempaka on February 17, 2012 at 1:26 AM said...

happy belated buffday ^^

imz on February 27, 2012 at 3:19 AM said...

@ Lieya :

Thanks dear lieya

imz on February 27, 2012 at 3:19 AM said...

@caer :

i like ur name anyway..hehe...thanks dear caer

imz on February 27, 2012 at 3:20 AM said...

@cik cempaka :

thanks dear...

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa