Tuesday, February 28, 2012

Ini saat indah mereka..

Assalamualaikum...

Tergerak hati pulak nak meng'update' blog ni..masa tengah rajin ni, biar je jari jemari ini laju menaip bait-bait yang datang dari hati.Apabila mood kemalasan datang, jangan harap blog ini ada entry baru.

Realiti kehidupan mesti ada perubahan..Imz cuma nak berkongsi perubahan yang akan dilalui orang-orang kesayangan Imz.

Antaranya sahabat-sahabat kesayangan Imz... Maznuni (myBFF since sekolah menengah ), Summayyah (housemate ), Shafinaz dan Raihan ( myBFF since IPG ) akan melangkah ke satu fasa yang indah..menjadi kekasih halal kepada suami. Semuanya akan melalui saat-saat indah di nikahkan pada cuti sekolah bulan 5 ,6 ni. Sebagai sahabat, Imz cuba memenuhi undangan mereka..insyaALLAH


Bagi yang berkahwin macam my BFF, Kamarul..dia sedang menanti saat bergelar 'abah'. Bangga aku dengan ko Kam!! Hehe...

Then..my abang yang berada di Borneo sekarang.Dulu, dia tempat Imz kongsi suka dan duka, tempat Imz minta pendapat..hampir 3 tahun Imz rasakan kehadiran abang angkat ni, yela adik beradik semua perempuan..yang ada abang ipar je.Huhu..

Abang pun dah kahwin hujung tahun lepas..sejak dia dah beristeri, Imz dah jarang contact abang sebab takut isteri dia salah faham. Tadi abang call adik dia ni..tanya khabar.Terima kasih abang sebab masih ada untuk adik..walaupun ia mungkin sangat terbatas sekarang,tak ape adik faham.

Abang sampaikan berita gembira..akak ipar angkat Imz dah mengandung 2 bulan,alhamdullilah.Nak dapat anak buah angkat lah lepas ni..hehe..ade eh istilah anak buah angkat.hahaha..

Serius..Imz tumpang gembira apabila mereka akan melalui saat indah tersebut.Semoga kalian berbahagia dengan status baru....amin.

Imz masih seperti dulu, belum ada apa-apa perubahan yang akan berlaku..kalau ada, Imz confirm akan bagitau.Huhuhuhu...

0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, February 28, 2012

Ini saat indah mereka..

Posted by imz at 6:53 AM
Assalamualaikum...

Tergerak hati pulak nak meng'update' blog ni..masa tengah rajin ni, biar je jari jemari ini laju menaip bait-bait yang datang dari hati.Apabila mood kemalasan datang, jangan harap blog ini ada entry baru.

Realiti kehidupan mesti ada perubahan..Imz cuma nak berkongsi perubahan yang akan dilalui orang-orang kesayangan Imz.

Antaranya sahabat-sahabat kesayangan Imz... Maznuni (myBFF since sekolah menengah ), Summayyah (housemate ), Shafinaz dan Raihan ( myBFF since IPG ) akan melangkah ke satu fasa yang indah..menjadi kekasih halal kepada suami. Semuanya akan melalui saat-saat indah di nikahkan pada cuti sekolah bulan 5 ,6 ni. Sebagai sahabat, Imz cuba memenuhi undangan mereka..insyaALLAH


Bagi yang berkahwin macam my BFF, Kamarul..dia sedang menanti saat bergelar 'abah'. Bangga aku dengan ko Kam!! Hehe...

Then..my abang yang berada di Borneo sekarang.Dulu, dia tempat Imz kongsi suka dan duka, tempat Imz minta pendapat..hampir 3 tahun Imz rasakan kehadiran abang angkat ni, yela adik beradik semua perempuan..yang ada abang ipar je.Huhu..

Abang pun dah kahwin hujung tahun lepas..sejak dia dah beristeri, Imz dah jarang contact abang sebab takut isteri dia salah faham. Tadi abang call adik dia ni..tanya khabar.Terima kasih abang sebab masih ada untuk adik..walaupun ia mungkin sangat terbatas sekarang,tak ape adik faham.

Abang sampaikan berita gembira..akak ipar angkat Imz dah mengandung 2 bulan,alhamdullilah.Nak dapat anak buah angkat lah lepas ni..hehe..ade eh istilah anak buah angkat.hahaha..

Serius..Imz tumpang gembira apabila mereka akan melalui saat indah tersebut.Semoga kalian berbahagia dengan status baru....amin.

Imz masih seperti dulu, belum ada apa-apa perubahan yang akan berlaku..kalau ada, Imz confirm akan bagitau.Huhuhuhu...

0 comments on "Ini saat indah mereka.."

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa