Saturday, February 25, 2012

Addict to Tutti Frutti

Assalamualaikum guyz...jawab yer, tak jawab dosa..hehe..so far , apa khabar ?? hope korang happy jer dalam kehidupan seharian..sama macam Imz.InsyaALLAH...

Hari Sabtu lepas, sekolah Imz jadi tuan rumah untuk Kejohanan Balapan dan Padang peringkat zon..so,tugas penting sebagai pegawai tu confirmlah dapat.Imz dan Mayah handle bahagian data/statistik..woowww..agak mencabar rupanya tugas itu.hehe...anyway,alhamdullilah akhirnya
settle..

Imz update bukan nak story pasal Kejohanan tu, nak story pasal sehari sebelum kejadian..haaa..kemana Imz dan rakan-rakan pergi hari Jumaat lepas??? (nada pengacara kanak-kanak) huhu..mana lagi, Ipoh lah!

Dulu rasa jauh jer Ipoh saudara-saudari...sekarang alah,tempat bermain kot.muahahaha..berlagak beb !!!

Jumaat tu sekolah tamat 12.15 pm tapi kami buat OT sebab pengisian data kena kemaskini..lambat balik, pukul 1 baru balik rumah.Then, balik-balik jer si Bff ku, Sarina dah sampai rumah..kesian member sorang ni kena tunggu lama.Lepas zuhur, kami gerak ke Ipoh with Pinky cayang..i drive ok! Sampai Greentown Mall jer..maasuk GM, tak sah la kalau tak beli baju kurung siap..haihh..ni malas keluar, duit laju je jalan..

Dah pergi GM, lepak pulak dengan BFF ku, di Jusco..jalan-jalan cuci mata jelaa...Ok stop Imz !
Dah lari dari tajuk utama kot.." Addict to Tutti Frutti "...

Yes, Imz rasa sejak dua menjak ni memang addict la kat frozen yogurt ni..serius sedap..tapi masa poket tebal jer berani masuk TuttiFrutti ni sebab harga dia woww... memang kena spend rm10 ke atas la even sikit pun.Flavour yang selalu Imz pilih yang masam-masam jela macam Lemon, Strawberry..tambah pulak almond, chocholate chip..yummy2x..
Tadaaa...our new shoes..satu kaki Sarina, satu kaki Imz..korang boleh agak kan kasut Imz yang mana??hehe...PINK,of course la sayang..tak pernah terniat langsung di sanubari nak beli kasut baru sebab tahun ni dah berapa banyak kasut / sandal Imz beli malah keadaan masih elok lagi , tetapi tuan2 puan2, Imz kalah dalam menolak hawa nafsu untuk memiliki kasut ni..cantik bukan dengan bling2 lagi..hehe..

Opss...i did it again,lari topik for second time !! Ok..back to the topic..

Kami di Tutti Frutti Medan Gopeng..tempat dia cantik..tak ramai orang pun, duduk mengadap cermin besar...apa lagi..snap,snap,snap..tapi Mayah layan mesej Abang Jamil dan Ina layang mesej Abang Eman.saya?? layan pinky galaxy y jela..huhu : (

Haaa....baru korang nak posing yer, sipu-sipu senyum..hehe..dah lama rasanya tak berphotoshoot dengan BFF..

Emmm....anyway, my last Friday is awesome...date with BFF..dapat gaji,memang laju je jalan..hehe..ni tengah fikir takut gaji bulan ni short lagi..huwaaaa > ,<


0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Saturday, February 25, 2012

Addict to Tutti Frutti

Posted by imz at 9:03 AM
Assalamualaikum guyz...jawab yer, tak jawab dosa..hehe..so far , apa khabar ?? hope korang happy jer dalam kehidupan seharian..sama macam Imz.InsyaALLAH...

Hari Sabtu lepas, sekolah Imz jadi tuan rumah untuk Kejohanan Balapan dan Padang peringkat zon..so,tugas penting sebagai pegawai tu confirmlah dapat.Imz dan Mayah handle bahagian data/statistik..woowww..agak mencabar rupanya tugas itu.hehe...anyway,alhamdullilah akhirnya
settle..

Imz update bukan nak story pasal Kejohanan tu, nak story pasal sehari sebelum kejadian..haaa..kemana Imz dan rakan-rakan pergi hari Jumaat lepas??? (nada pengacara kanak-kanak) huhu..mana lagi, Ipoh lah!

Dulu rasa jauh jer Ipoh saudara-saudari...sekarang alah,tempat bermain kot.muahahaha..berlagak beb !!!

Jumaat tu sekolah tamat 12.15 pm tapi kami buat OT sebab pengisian data kena kemaskini..lambat balik, pukul 1 baru balik rumah.Then, balik-balik jer si Bff ku, Sarina dah sampai rumah..kesian member sorang ni kena tunggu lama.Lepas zuhur, kami gerak ke Ipoh with Pinky cayang..i drive ok! Sampai Greentown Mall jer..maasuk GM, tak sah la kalau tak beli baju kurung siap..haihh..ni malas keluar, duit laju je jalan..

Dah pergi GM, lepak pulak dengan BFF ku, di Jusco..jalan-jalan cuci mata jelaa...Ok stop Imz !
Dah lari dari tajuk utama kot.." Addict to Tutti Frutti "...

Yes, Imz rasa sejak dua menjak ni memang addict la kat frozen yogurt ni..serius sedap..tapi masa poket tebal jer berani masuk TuttiFrutti ni sebab harga dia woww... memang kena spend rm10 ke atas la even sikit pun.Flavour yang selalu Imz pilih yang masam-masam jela macam Lemon, Strawberry..tambah pulak almond, chocholate chip..yummy2x..
Tadaaa...our new shoes..satu kaki Sarina, satu kaki Imz..korang boleh agak kan kasut Imz yang mana??hehe...PINK,of course la sayang..tak pernah terniat langsung di sanubari nak beli kasut baru sebab tahun ni dah berapa banyak kasut / sandal Imz beli malah keadaan masih elok lagi , tetapi tuan2 puan2, Imz kalah dalam menolak hawa nafsu untuk memiliki kasut ni..cantik bukan dengan bling2 lagi..hehe..

Opss...i did it again,lari topik for second time !! Ok..back to the topic..

Kami di Tutti Frutti Medan Gopeng..tempat dia cantik..tak ramai orang pun, duduk mengadap cermin besar...apa lagi..snap,snap,snap..tapi Mayah layan mesej Abang Jamil dan Ina layang mesej Abang Eman.saya?? layan pinky galaxy y jela..huhu : (

Haaa....baru korang nak posing yer, sipu-sipu senyum..hehe..dah lama rasanya tak berphotoshoot dengan BFF..

Emmm....anyway, my last Friday is awesome...date with BFF..dapat gaji,memang laju je jalan..hehe..ni tengah fikir takut gaji bulan ni short lagi..huwaaaa > ,<


0 comments on "Addict to Tutti Frutti"

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa