Wednesday, September 29, 2010

Jamuan Raya 5 Dara!!!

Salam Guyz...

Jamuan raya 5 Dara,kau ada?
haaaa....gempak kan?ni bukan jamuan 'Mee Janda' kat astro tu tau,
ni jamuan raya yang anak-anak dara cantik manis ilhamkan...

bermula kisah si anak dara....haaa...tengok kaki-kaki anak dara..suci murni bukan?
hehe...kata orang,nak tengok perempuan tu jaga kebersihan ke tidak,kita tengok kaki sang gadis tu dulu..kalau kaki bersih,InsyaALLAH penjagaan diri juga bersih..tips untuk bakal-bakal suami ni..hahaha
29 / 9 / 2010 = rabu,
5 anak dara yang menyewa kat luar ni adakan jamuan raya untuk Imz dan kawan-kawan,
tengoklah dorang punya makanan...tak jangka pun sehebat ini dorang sediakan untuk kami,
bihun sup dengan sambal kicap yang marvellous,nasi impit dengan kuah kacang dan spagetti.
semuanya air tangan dorang kecuali kuah kacang yang disediakan oleh Summayyah...seriously,masakan dorang sedap dan lulus lah kalau nak kawen!
ni lah wajah-wajah gadis kesayangan hamba..habis makan,apa lagi shooting lah!
tahun last kan...lepas ni susah dah nak jumpa..
ni lah 8 daripada 10 budak gurl's Math Pismp Sem 8 /Januari 2007...
Boleh masuk gadis melayu tak?hehehe....
dah nama pun jamuan raya,bersalam-salaman lah kita...
5 tahun punya kemaafan ni...
ni lah dewi-dewi hati Imz yang setia di sisi sejak mula-mula start semester pra,
dorang memang best sangat...dan Imz sayang dorang sangat-sangat...
ina,my bestie....cayang kamu....
kembar seiras sem 8...hehe...tak tau nak cakap sama tang mana,tapi sama lah..hehe
pose sexy tuuuuu....hehe....cayang korang gak

inilah 5 anak dara yang menjayakan rumah terbuka...hehe..dorang je sem 8 perempuan yang tinggal kat rumah sewa.so,kami terjah la rumah mereka! ngeee...dan sangat terharu kerana masakan dorang superbbbbb sedap...chef dari Penang,Johor,Kelantan dan Perak telah bergabung!!!

thanks sangat kat Ienaz,Min,Diana,Fiza dan Farah sebab sudi terima tetamu yang agak sengal macam kita orang ni...
kawan sampai hujung nyawa tau !!!!

sayang korang ahhhh !!!!

4 comments:

Sharifah nor said...

tapi..kalau nak pilih isteri..kena tengok muka jugak..tak main lah tengok kaki...heeee...

abad said...

salam cik adik n cik kak.............yg comey

imz said...

@sharifah nor:

hehehe...itu pun penting lah...

imz said...

@abad :

salam...hehe....tq...

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Wednesday, September 29, 2010

Jamuan Raya 5 Dara!!!

Posted by imz at 8:44 PM
Salam Guyz...

Jamuan raya 5 Dara,kau ada?
haaaa....gempak kan?ni bukan jamuan 'Mee Janda' kat astro tu tau,
ni jamuan raya yang anak-anak dara cantik manis ilhamkan...

bermula kisah si anak dara....haaa...tengok kaki-kaki anak dara..suci murni bukan?
hehe...kata orang,nak tengok perempuan tu jaga kebersihan ke tidak,kita tengok kaki sang gadis tu dulu..kalau kaki bersih,InsyaALLAH penjagaan diri juga bersih..tips untuk bakal-bakal suami ni..hahaha
29 / 9 / 2010 = rabu,
5 anak dara yang menyewa kat luar ni adakan jamuan raya untuk Imz dan kawan-kawan,
tengoklah dorang punya makanan...tak jangka pun sehebat ini dorang sediakan untuk kami,
bihun sup dengan sambal kicap yang marvellous,nasi impit dengan kuah kacang dan spagetti.
semuanya air tangan dorang kecuali kuah kacang yang disediakan oleh Summayyah...seriously,masakan dorang sedap dan lulus lah kalau nak kawen!
ni lah wajah-wajah gadis kesayangan hamba..habis makan,apa lagi shooting lah!
tahun last kan...lepas ni susah dah nak jumpa..
ni lah 8 daripada 10 budak gurl's Math Pismp Sem 8 /Januari 2007...
Boleh masuk gadis melayu tak?hehehe....
dah nama pun jamuan raya,bersalam-salaman lah kita...
5 tahun punya kemaafan ni...
ni lah dewi-dewi hati Imz yang setia di sisi sejak mula-mula start semester pra,
dorang memang best sangat...dan Imz sayang dorang sangat-sangat...
ina,my bestie....cayang kamu....
kembar seiras sem 8...hehe...tak tau nak cakap sama tang mana,tapi sama lah..hehe
pose sexy tuuuuu....hehe....cayang korang gak

inilah 5 anak dara yang menjayakan rumah terbuka...hehe..dorang je sem 8 perempuan yang tinggal kat rumah sewa.so,kami terjah la rumah mereka! ngeee...dan sangat terharu kerana masakan dorang superbbbbb sedap...chef dari Penang,Johor,Kelantan dan Perak telah bergabung!!!

thanks sangat kat Ienaz,Min,Diana,Fiza dan Farah sebab sudi terima tetamu yang agak sengal macam kita orang ni...
kawan sampai hujung nyawa tau !!!!

sayang korang ahhhh !!!!

4 comments on "Jamuan Raya 5 Dara!!!"

Sharifah nor on January 21, 2011 at 1:43 AM said...

tapi..kalau nak pilih isteri..kena tengok muka jugak..tak main lah tengok kaki...heeee...

abad on January 24, 2011 at 8:20 AM said...

salam cik adik n cik kak.............yg comey

imz on June 26, 2011 at 10:28 AM said...

@sharifah nor:

hehehe...itu pun penting lah...

imz on June 26, 2011 at 10:28 AM said...

@abad :

salam...hehe....tq...

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa