Thursday, July 16, 2009

whatz my m00d now???


hey guyz...

esok berakhirnya minggu ketiga orang praktikum...so,still tinggal lagi 5 minggu..how do i feel?if u ask me right now...i will answer DUN KNOW !!! ntah la..orang pun tak tahu nak cakap macam mana...bukan orang tak happy,happy jer...maybe juz tired kot..actually orang nervous + berserabut kepala otak bila orang tak sempat lagi di pantau @ observe oleh lecturer or cikgu pembimbing..kawan2 yang lain ramai da kena observe,so dorang boleh la relax for a moment..but me?menunggu dengan penuh debaran..sepatutnya esok,lecturer minor nak observe orang untuk Pendidikan Jasmani tapi atas sebab-sebab tertentu,dibatalkan.siapa tak stress?adushhh...kena sakit otak lagi nak buat RPH PJ tuk minggu depan.ahhhh...nak pilih tunjang apa?asyik2 kecergasan...da benda tu ada idea..nak kemahiran?makkk oiii..apa yang orang tau.dats y la orang jadi cam ni...then,t0day orang masuk kelas MATH untuk 30 mins je..satu waktu je.so,orang juz discuss the worksheet..t0day 4C still macam biasa,dah tak makan saman kalau kita marah2 pun..sape yang tak frust?atlast..orang pun dah give up..memang tak ada m00d langsung nak marah budak-budak tu..lagi satu memang da sifat orang,tak suka nak marah2..tapi sometimes kita perlu,tak nak bagi dorang naik kepala.tapi orang tak tau lah macam mana lagi nak kawal 4C tu..hope one day dorang akan behave their attitude especially depan lecturer time observe..
kalau tak mati lah orang...ishhhhhhhhhhh

esok..orang balik KL,bus kul 1.00 petang..habis sekolah,kul 12.10 orang terus je suruh kawan hantar ke stesen bus..harap-harap leh release tension bila lepak KL.nak spend quality time wit my heart...oppssss! bukan kekasih ya..anak2 saudara orang la..
da kangen banget ni..huhuhu...
pagi 20hb dah naik bus balik Kangar pulak...emm...start the new episode as a teacher !!!
can i st0p the time??

0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Thursday, July 16, 2009

whatz my m00d now???

Posted by imz at 8:19 AM

hey guyz...

esok berakhirnya minggu ketiga orang praktikum...so,still tinggal lagi 5 minggu..how do i feel?if u ask me right now...i will answer DUN KNOW !!! ntah la..orang pun tak tahu nak cakap macam mana...bukan orang tak happy,happy jer...maybe juz tired kot..actually orang nervous + berserabut kepala otak bila orang tak sempat lagi di pantau @ observe oleh lecturer or cikgu pembimbing..kawan2 yang lain ramai da kena observe,so dorang boleh la relax for a moment..but me?menunggu dengan penuh debaran..sepatutnya esok,lecturer minor nak observe orang untuk Pendidikan Jasmani tapi atas sebab-sebab tertentu,dibatalkan.siapa tak stress?adushhh...kena sakit otak lagi nak buat RPH PJ tuk minggu depan.ahhhh...nak pilih tunjang apa?asyik2 kecergasan...da benda tu ada idea..nak kemahiran?makkk oiii..apa yang orang tau.dats y la orang jadi cam ni...then,t0day orang masuk kelas MATH untuk 30 mins je..satu waktu je.so,orang juz discuss the worksheet..t0day 4C still macam biasa,dah tak makan saman kalau kita marah2 pun..sape yang tak frust?atlast..orang pun dah give up..memang tak ada m00d langsung nak marah budak-budak tu..lagi satu memang da sifat orang,tak suka nak marah2..tapi sometimes kita perlu,tak nak bagi dorang naik kepala.tapi orang tak tau lah macam mana lagi nak kawal 4C tu..hope one day dorang akan behave their attitude especially depan lecturer time observe..
kalau tak mati lah orang...ishhhhhhhhhhh

esok..orang balik KL,bus kul 1.00 petang..habis sekolah,kul 12.10 orang terus je suruh kawan hantar ke stesen bus..harap-harap leh release tension bila lepak KL.nak spend quality time wit my heart...oppssss! bukan kekasih ya..anak2 saudara orang la..
da kangen banget ni..huhuhu...
pagi 20hb dah naik bus balik Kangar pulak...emm...start the new episode as a teacher !!!
can i st0p the time??

0 comments on "whatz my m00d now???"

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa