Friday, July 17, 2009

KL now.....m00d sh0pping!!!

atlast...
sampai jugak kat KL selepas derita sepanjang perjalanan dari Kangar ke KL.sebab apa derita??haaa...ni habaq mai..huhu...tukar loghat la pulak..orang naik bus kul 1 petang tadi,bus apa lagi...TRANSNASIONAL edisi SKYVIEW,bus yang dua tingkat tu la...
sebenarnya,orang tak suka naik bus jenis tu,dah la tak ada single seat..then nak ditambahkan ujian pada hari ini,air-cond bus la mati.....langsung tak ada air-cond,rasa macam hidup dalam ketuhar je!Dari Kangar ke Alor Star tu pun dah rasa penyeksaan yang amat...berpeluh-peluh semua..ingatkan si driver nak tukar bus ke,servis dulu ke..rupanya tak.Dia terus je drive sampai ke KL..so,korang imagine macam mana semua penumpang rasa???Lagi satu bus yang jenis dua tingkat ni memang jalan slow jer sebab tak berapa stabil..so,perjalanan tadi memakan masa 9 jam.satu penyeksaan yang amat orang rasa...memang dah tekad da tak nak naik bus TRANS lagi.Cukup la!
Dalam pukul 10 sampai kat Jalan Duta,Kak Long datang ambil.alih-alih tengok Kak Unie ada,dia bawak Khayla sekali..hehe...suka-suka!!! kesian Khayla..sampai tertidur dia tunggu chek sue dia sampai..sorry ya cayang.Then...kita orang terus balik rumah,tapi sempat lagi bungkus nasi goreng..sebab orang dah kebulur ni..bila sampai kat rumah,Khayla dah mula bangun..hehe...sempat la main dengan dia sekejap..dia dah pandai bercakap dengan kita..tu yang seronok..
esok orang dah nak pergi beli digital camera...yahooooooooo....duit sendiri beb!!! sementara ada duit ni..kita enjoy.da tak ada duit nanti..duduk diam-diam,makan maggie kat hostel..hahaha...insyaALLAH orang cuba spend money dengan sehabis baik...k la,guys..kalau kawan-kawan orang ada baca ni,hope korang pun bercuti dengan riangnya ya tapi jangan lupa RPH minggu depan!!!

0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Friday, July 17, 2009

KL now.....m00d sh0pping!!!

Posted by imz at 11:24 AM
atlast...
sampai jugak kat KL selepas derita sepanjang perjalanan dari Kangar ke KL.sebab apa derita??haaa...ni habaq mai..huhu...tukar loghat la pulak..orang naik bus kul 1 petang tadi,bus apa lagi...TRANSNASIONAL edisi SKYVIEW,bus yang dua tingkat tu la...
sebenarnya,orang tak suka naik bus jenis tu,dah la tak ada single seat..then nak ditambahkan ujian pada hari ini,air-cond bus la mati.....langsung tak ada air-cond,rasa macam hidup dalam ketuhar je!Dari Kangar ke Alor Star tu pun dah rasa penyeksaan yang amat...berpeluh-peluh semua..ingatkan si driver nak tukar bus ke,servis dulu ke..rupanya tak.Dia terus je drive sampai ke KL..so,korang imagine macam mana semua penumpang rasa???Lagi satu bus yang jenis dua tingkat ni memang jalan slow jer sebab tak berapa stabil..so,perjalanan tadi memakan masa 9 jam.satu penyeksaan yang amat orang rasa...memang dah tekad da tak nak naik bus TRANS lagi.Cukup la!
Dalam pukul 10 sampai kat Jalan Duta,Kak Long datang ambil.alih-alih tengok Kak Unie ada,dia bawak Khayla sekali..hehe...suka-suka!!! kesian Khayla..sampai tertidur dia tunggu chek sue dia sampai..sorry ya cayang.Then...kita orang terus balik rumah,tapi sempat lagi bungkus nasi goreng..sebab orang dah kebulur ni..bila sampai kat rumah,Khayla dah mula bangun..hehe...sempat la main dengan dia sekejap..dia dah pandai bercakap dengan kita..tu yang seronok..
esok orang dah nak pergi beli digital camera...yahooooooooo....duit sendiri beb!!! sementara ada duit ni..kita enjoy.da tak ada duit nanti..duduk diam-diam,makan maggie kat hostel..hahaha...insyaALLAH orang cuba spend money dengan sehabis baik...k la,guys..kalau kawan-kawan orang ada baca ni,hope korang pun bercuti dengan riangnya ya tapi jangan lupa RPH minggu depan!!!

0 comments on "KL now.....m00d sh0pping!!!"

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa