Monday, July 27, 2009

WeekEND holiDAY....

salam guyz...

susah betul nak update blog sekarang,busy betul dengan practikum life ni..actually banyak cerita nak share tapi kesuntukan masa,terpaksa ditunda untuk dipaparkan..haha..orang sihat-sihat jer.praktikum lagi 3 minggu nak habis..hooooraaaaaaaayyyyyyyyy! seronok ke?kadang-kadang tu rasa sedih juga nak tinggalkan budak2 4Cemerlang...tapi apa boleh buat..memang la dorang nakal,bising tapi semua tu boleh buat orang ketawa dan gembira layan kerenah mereka.tapi kadang-kadang 'hangin' gak satu badan bila tak dengar arahan 'Teacher Wan'.

Bila cakap dengan dorang yang lagi 3 minggu teacher akan ngajar awak semua,banyak gak komen-komen yang positif.
"Teacher ajar la kami."
"Teacher nak pergi mana,kami nak belajar dengan teacher"

ayat-ayat macam tu yang buat orang terharu..
waaaaaaaaaaaa.....terlebih sudaaaaaa

Yang tu kerenah 4c,dengan 4Gemilang pun ok jugak..untuk kelas 4G,orang ngajar Pendidikan Jasmani..dorang pun sporting jugak..untuk subjek minor ni,dah kena observe dengan lecturer.alhamdullilah semua berjalan dengan baik.lecturer pun bagi komen positif..hehe..katanya ada bakat jadi cikgu PJ..wakaka..

Berbalik kepada isu cuti hari minggu..hari tu,21 Julai 2009 orang ada pergi jalan-jalan dengan Sarina dengan Raihan,kita orang pergi Kuala Perlis..layan gambar yang kami sempat shoot



Raihan & Sarina..dua orang sahabat baik kat maktab.si Raihan(baju biru) ni asal dari Kluang,Johor dan Sarina(baju putih) dari Ipoh,Perak.haaaaaaaaa....dua-dua dah berpunya!

Pemandangan di Kuala Perlis yang menjadi kebanggaan rakyat Perlis..huhu...

then,orang ada jugak pergi lepak dengan Sarina kat BUKIT AYER,Perlis..best jugak la.. orang lain pergi BUKIT AYER nak mandi-manda,kita orang pergi shooting jer.haha....bingung betul kan..lagipun hari tu ramai orang,segan lol senyum ina.......heeeeeeepose menarik dari mybestie,SARINA... seronok main air terjun....sejuk jerrrrrrr potrait kita orang...muka sorang2 da berminyak...berpeluh-peluh duk mendaki anak tangga kat situ..hehe...make up da cair...huhu lama gak la duk melepak kat Bukit Ayer sambil makan goreng pisang..hehe..then,kami bertolak balik.masa on d way balik tu,lalu kawasan kelab golf..terpegun gler,tempat tu hijau sangat..cantik r.so ape lagi...INA,STOP THE CAR!!! kita shoot..........1,2,3 snap

hehe....m00d ok je kalau kena shoot...

panjang gak la entri kali ni kan..penuh dengan photo2..macam bulan melawat PERLIS pun ada.hehe..tolong promote,4 tahun lebih merantau kat negeri ni..

0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Monday, July 27, 2009

WeekEND holiDAY....

Posted by imz at 8:36 PM
salam guyz...

susah betul nak update blog sekarang,busy betul dengan practikum life ni..actually banyak cerita nak share tapi kesuntukan masa,terpaksa ditunda untuk dipaparkan..haha..orang sihat-sihat jer.praktikum lagi 3 minggu nak habis..hooooraaaaaaaayyyyyyyyy! seronok ke?kadang-kadang tu rasa sedih juga nak tinggalkan budak2 4Cemerlang...tapi apa boleh buat..memang la dorang nakal,bising tapi semua tu boleh buat orang ketawa dan gembira layan kerenah mereka.tapi kadang-kadang 'hangin' gak satu badan bila tak dengar arahan 'Teacher Wan'.

Bila cakap dengan dorang yang lagi 3 minggu teacher akan ngajar awak semua,banyak gak komen-komen yang positif.
"Teacher ajar la kami."
"Teacher nak pergi mana,kami nak belajar dengan teacher"

ayat-ayat macam tu yang buat orang terharu..
waaaaaaaaaaaa.....terlebih sudaaaaaa

Yang tu kerenah 4c,dengan 4Gemilang pun ok jugak..untuk kelas 4G,orang ngajar Pendidikan Jasmani..dorang pun sporting jugak..untuk subjek minor ni,dah kena observe dengan lecturer.alhamdullilah semua berjalan dengan baik.lecturer pun bagi komen positif..hehe..katanya ada bakat jadi cikgu PJ..wakaka..

Berbalik kepada isu cuti hari minggu..hari tu,21 Julai 2009 orang ada pergi jalan-jalan dengan Sarina dengan Raihan,kita orang pergi Kuala Perlis..layan gambar yang kami sempat shoot



Raihan & Sarina..dua orang sahabat baik kat maktab.si Raihan(baju biru) ni asal dari Kluang,Johor dan Sarina(baju putih) dari Ipoh,Perak.haaaaaaaaa....dua-dua dah berpunya!

Pemandangan di Kuala Perlis yang menjadi kebanggaan rakyat Perlis..huhu...

then,orang ada jugak pergi lepak dengan Sarina kat BUKIT AYER,Perlis..best jugak la.. orang lain pergi BUKIT AYER nak mandi-manda,kita orang pergi shooting jer.haha....bingung betul kan..lagipun hari tu ramai orang,segan lol senyum ina.......heeeeeeepose menarik dari mybestie,SARINA... seronok main air terjun....sejuk jerrrrrrr potrait kita orang...muka sorang2 da berminyak...berpeluh-peluh duk mendaki anak tangga kat situ..hehe...make up da cair...huhu lama gak la duk melepak kat Bukit Ayer sambil makan goreng pisang..hehe..then,kami bertolak balik.masa on d way balik tu,lalu kawasan kelab golf..terpegun gler,tempat tu hijau sangat..cantik r.so ape lagi...INA,STOP THE CAR!!! kita shoot..........1,2,3 snap

hehe....m00d ok je kalau kena shoot...

panjang gak la entri kali ni kan..penuh dengan photo2..macam bulan melawat PERLIS pun ada.hehe..tolong promote,4 tahun lebih merantau kat negeri ni..

0 comments on "WeekEND holiDAY...."

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa