Saturday, July 11, 2009

prakTIKUM z0Ne....

hyep2...
happy weekEND

from imZen d'zOne

dah lama orang tak update blog..
sebabnya?
1. sibuk dengan praktikum dua minggu
2. internet kat hostel tak dapat
3. tak ada idea nak tulis or share apa2...

sekarang dah masuk 2 minggu orang jalani praktikum kat sekolah area ARAU..
so far so g00d..orang dapat 7 waktu untuk matematik year 4 and
2 waktu pendidikan jasmani tuk year 4 jugak..

1st time masuk kelas 4 Cemerlang tu...tergamam sekejap..ada 45 murid..ramai gila..
tapi nak tak kena la terima..anggap jela cabaran..patut r kawan orang cakap,dia tak mengajar
kat semenanjung sebab satu kelas ramai...huhu...nak compare dengan pedalaman kat Sabah tu memang la jauh bezanya..

tapi tak apa..sahut sebagai cabaran..memandangkan cikgu2 sek tu cakap kelas 4c ni glamor jugak dengan kenakalannya,so orang wat la masuk2 muka garang...
huhu...garang la sangat..
1st day boleh la kawal..then lama2...dorang memang susah nak dikawal..
budak perempuan ok..budak lelaki yang nakal sikit..dorang ni tak la perangai buruk tapi juz suka cakap banyak...sampai bising la satu kelas dibuatnya..
pening2 kepala cikgu sayang oiii..

actually orang dah rasa sayang kat budak2 ni...sebab dorang tiut2 jugak la..hehe..tak ade lah...anak murid sendiri kita kenalah sayang kan..huhu..
nanti kalau rajin..orang share dorang punya pic k..

ok..kita tukar topic..isnin depan 20hb ni..kita akan menyambut ISRAK MIKRAJ kan..so ape lagi holiday ler...hehe...nasib baik Perlis ambil cuti ni..so,kita enjoy !!!
tak adelah..orang juz plan nak turun KL..nak jumpa anak-anak buah kat KL..KHAYLA & HARRIS da balik KL...dorang pun dah makin besar,sebulan dua dah...masa ni la best nak lambung2..hehe...
tak sabarnya chek sue nak jumpa korang....rinduuuuuuuuuuuuuuuu

apa korang punya plan cuti ni???
apa2 pun juz happy k...dun be sad


0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Saturday, July 11, 2009

prakTIKUM z0Ne....

Posted by imz at 12:39 AM
hyep2...
happy weekEND

from imZen d'zOne

dah lama orang tak update blog..
sebabnya?
1. sibuk dengan praktikum dua minggu
2. internet kat hostel tak dapat
3. tak ada idea nak tulis or share apa2...

sekarang dah masuk 2 minggu orang jalani praktikum kat sekolah area ARAU..
so far so g00d..orang dapat 7 waktu untuk matematik year 4 and
2 waktu pendidikan jasmani tuk year 4 jugak..

1st time masuk kelas 4 Cemerlang tu...tergamam sekejap..ada 45 murid..ramai gila..
tapi nak tak kena la terima..anggap jela cabaran..patut r kawan orang cakap,dia tak mengajar
kat semenanjung sebab satu kelas ramai...huhu...nak compare dengan pedalaman kat Sabah tu memang la jauh bezanya..

tapi tak apa..sahut sebagai cabaran..memandangkan cikgu2 sek tu cakap kelas 4c ni glamor jugak dengan kenakalannya,so orang wat la masuk2 muka garang...
huhu...garang la sangat..
1st day boleh la kawal..then lama2...dorang memang susah nak dikawal..
budak perempuan ok..budak lelaki yang nakal sikit..dorang ni tak la perangai buruk tapi juz suka cakap banyak...sampai bising la satu kelas dibuatnya..
pening2 kepala cikgu sayang oiii..

actually orang dah rasa sayang kat budak2 ni...sebab dorang tiut2 jugak la..hehe..tak ade lah...anak murid sendiri kita kenalah sayang kan..huhu..
nanti kalau rajin..orang share dorang punya pic k..

ok..kita tukar topic..isnin depan 20hb ni..kita akan menyambut ISRAK MIKRAJ kan..so ape lagi holiday ler...hehe...nasib baik Perlis ambil cuti ni..so,kita enjoy !!!
tak adelah..orang juz plan nak turun KL..nak jumpa anak-anak buah kat KL..KHAYLA & HARRIS da balik KL...dorang pun dah makin besar,sebulan dua dah...masa ni la best nak lambung2..hehe...
tak sabarnya chek sue nak jumpa korang....rinduuuuuuuuuuuuuuuu

apa korang punya plan cuti ni???
apa2 pun juz happy k...dun be sad


0 comments on "prakTIKUM z0Ne...."

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa