Friday, June 1, 2012

Coklat Chef

assalamualaikum....

ada rope chef tak teman ni yong ? hehe...ate,sesaje awok nak update aktiviti awok malam ni....

isshhh...tukar tune, rasa macam lesyor bebeno pulak bahasa perak awok ni..hehe..kang orang jati perak marah pulak..ok la.


Berbalik pada aktiviti Imz balik ni...Imz tetiba je ada mood nak buat coklat,kiranya homemade coklat ler kan..bendanya tak susah mana,budak tadika pun boleh buat..panaskan dan letak dalam acuan je.


Cumanya kali ni nak buat coklat huruf..even dah larut malam,semangat berkobar pulak nak siapkan..hehe..esok jiran Imz kahwin,rasa nak hadiahkan coklat la kat dorang..wait and see ehh..Imz akan update nanti..


Published with Blogger-droid v2.0.4

0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Friday, June 1, 2012

Coklat Chef

Posted by imz at 10:18 AM

assalamualaikum....

ada rope chef tak teman ni yong ? hehe...ate,sesaje awok nak update aktiviti awok malam ni....

isshhh...tukar tune, rasa macam lesyor bebeno pulak bahasa perak awok ni..hehe..kang orang jati perak marah pulak..ok la.


Berbalik pada aktiviti Imz balik ni...Imz tetiba je ada mood nak buat coklat,kiranya homemade coklat ler kan..bendanya tak susah mana,budak tadika pun boleh buat..panaskan dan letak dalam acuan je.


Cumanya kali ni nak buat coklat huruf..even dah larut malam,semangat berkobar pulak nak siapkan..hehe..esok jiran Imz kahwin,rasa nak hadiahkan coklat la kat dorang..wait and see ehh..Imz akan update nanti..


Published with Blogger-droid v2.0.4

0 comments on "Coklat Chef"

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa