Wednesday, June 6, 2012

Hari Bahagia Dalila..

Assalamualaikum...

Hari-hari adalah hari bahagia buat Imz..InsyaALLAH...
Tapi kali ni nak share hari bahagia my girl next door..Jiran Imz, Dalila or lebih mesra Imz panggil Dila.
Dilla ni sebaya Imz...sudah tentu la dari bayi kami adalah geng..geng main masak-masak, main kahwin-kahwin dan etc la...hehe...kalau nak cerita kisah kanak-kanak, memang tak akan habis. Kami dulu satu tadika, satu sekolah rendah..cuma bila sekolah menengah, kami bawa haluan masing-masing.

Dilla dan Jat

1 / 6 / 2012


nak di jadikan story lagi best..Dila ni diminati oleh saudara belah ma Imz. So, my ma lah yang jadi match maker kenen-kenenkan si Dila dengan Jat ni. Alhamdullilah...dah jodoh mereka, Dila akhirnya disatukan dengan Jat. 
Kiranya sekarang Dila adalah saudara Imz la kan...kiranya dua tiga pupu jugaklah, bukan kupu-kupu tau.Orangnya tinggi lampai...putih pulak tu..cantik Dila!




Dah nama pun saudara..mestilah rombongan lelaki pun Imz kenal, tiba-tiba nampak member sorang ni dok berlarok sekali..ohhh...Sa rupanya! Kawan sekolah..sejak dari sekolah rendah, dia memang satu kampung dengan Ma tapi dah lama tak jumpa.
Alang-alang dah jumpa, baju pulak sedondon...snap ler !

Sudah penat jadi camerawoman rumah sebelah..Imz balik rumah sendiri, layan perangai anak-anak buah yang sangat nakal ni..hehehe


My LJ = Liyana Jasmay...haaa...dah ramai akui, muka si Amal ni manja Liyana Jasmay even Amal seorang kanak-kanak lelaki ye. Amal chekshu sayang ni...murah dengan senyuman.Tengok tu..senyum simpul jer, buat jual mahal pulak bila Chekshu nak upload kat blog ehh..


Khayla tak berbaju...sekshi la pulak.Bermesra..layan kerenah budak-budak manja macam Ibaad best..si debab ni !!!


Aqeef my korean niece..hehe..kalau senyum, haihhh...manis sangat kalah Chekshu tau !!!


Hari persandingan kawan aka jiran, Imz pun tumpang sekaki bergaya..hehe..ni semua keje my sis la, sejak jadi juruandam ni..suka sangat nak tolong make over orang. Imz apa lagi, dah mekap free..tadah je muka.So inilah hasilnya...ramai jiran tak kenal saya hari tu.Hahahaha....

Lastly,

Selamat Berbahagia Dalila dan Jat,
semoga kekal hingga ke syurga.amin...

: )


0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Wednesday, June 6, 2012

Hari Bahagia Dalila..

Posted by imz at 10:16 AM
Assalamualaikum...

Hari-hari adalah hari bahagia buat Imz..InsyaALLAH...
Tapi kali ni nak share hari bahagia my girl next door..Jiran Imz, Dalila or lebih mesra Imz panggil Dila.
Dilla ni sebaya Imz...sudah tentu la dari bayi kami adalah geng..geng main masak-masak, main kahwin-kahwin dan etc la...hehe...kalau nak cerita kisah kanak-kanak, memang tak akan habis. Kami dulu satu tadika, satu sekolah rendah..cuma bila sekolah menengah, kami bawa haluan masing-masing.

Dilla dan Jat

1 / 6 / 2012


nak di jadikan story lagi best..Dila ni diminati oleh saudara belah ma Imz. So, my ma lah yang jadi match maker kenen-kenenkan si Dila dengan Jat ni. Alhamdullilah...dah jodoh mereka, Dila akhirnya disatukan dengan Jat. 
Kiranya sekarang Dila adalah saudara Imz la kan...kiranya dua tiga pupu jugaklah, bukan kupu-kupu tau.Orangnya tinggi lampai...putih pulak tu..cantik Dila!




Dah nama pun saudara..mestilah rombongan lelaki pun Imz kenal, tiba-tiba nampak member sorang ni dok berlarok sekali..ohhh...Sa rupanya! Kawan sekolah..sejak dari sekolah rendah, dia memang satu kampung dengan Ma tapi dah lama tak jumpa.
Alang-alang dah jumpa, baju pulak sedondon...snap ler !

Sudah penat jadi camerawoman rumah sebelah..Imz balik rumah sendiri, layan perangai anak-anak buah yang sangat nakal ni..hehehe


My LJ = Liyana Jasmay...haaa...dah ramai akui, muka si Amal ni manja Liyana Jasmay even Amal seorang kanak-kanak lelaki ye. Amal chekshu sayang ni...murah dengan senyuman.Tengok tu..senyum simpul jer, buat jual mahal pulak bila Chekshu nak upload kat blog ehh..


Khayla tak berbaju...sekshi la pulak.Bermesra..layan kerenah budak-budak manja macam Ibaad best..si debab ni !!!


Aqeef my korean niece..hehe..kalau senyum, haihhh...manis sangat kalah Chekshu tau !!!


Hari persandingan kawan aka jiran, Imz pun tumpang sekaki bergaya..hehe..ni semua keje my sis la, sejak jadi juruandam ni..suka sangat nak tolong make over orang. Imz apa lagi, dah mekap free..tadah je muka.So inilah hasilnya...ramai jiran tak kenal saya hari tu.Hahahaha....

Lastly,

Selamat Berbahagia Dalila dan Jat,
semoga kekal hingga ke syurga.amin...

: )


0 comments on "Hari Bahagia Dalila.."

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa