Monday, April 30, 2012

Ternak Lemak...

Assalamualaikum guyz...

Rasanya dah lama Imz tak update blog..bukan tak ada cerita menarik tapi aura nak menaip dan mengarang ayat tu tidak hadir-hadir..hehe...

Alhamdullilah..kesihatan fizikal dan mental masih dalam keadaan yang baik, malah mungkin semakin baik dan bertenaga..hahaha..


Entry kali ni agak mengiurkan yer...semuanya berkisarkan makanan.
Kiranya tema makanan yang lazat lah...

1st
Oldtown White Coffee di Aeon Seksyen 18,Ipoh.
(Sehari sebelum gaji)

Lepas pergi Bank Islam bayar roadtax Baby Pinky dan hampir sejam lebih tunggu Baby Pinky kena servis..Imz panjangkan kaki ke Aeon sebab lapar seharian berjalan.Lepak Oldtown dengan Summayyah..pekena chicken chop tapi kureng sedaplah tapi roti ini saya sukeee....


2nd
Nando's di Aeon Seksyen 18,Ipoh
(Sehari selepas gaji)

Nak pekena Nando's ni dah dekat seminggu kot plan dengan Ina dan Mayah..tapi laksana bila dapat gaji jer.haha..punyalah semangat nak raikan gaji baru..kami pergi Nando's...Not bad tapi lagi suka Kenny Rogers kot.huhu..

Spent time dengan bff, Sarina dekat satu hari di Aeon..girl's talk...
Thanks sahabat....


3rd
Imz bila weekend jer , turun KL...kebetulan my ma tersayang ada kat KL, lagilah laju jer i travel dengan ETS..huhu..

Sampai sana, Kak Unie bawak pergi IKEA...first time kot pergi, rasa macam jakun lol. Imz excited nak pergi Ikea bukan sebab nak shopping barang rumah tapi nak pekena meatballs ni haaa...
dah lama ngidam tengok rakan-rakan blogger update..akhirnya dapat gak merasa..yela,betullah..sedapnya..hehe


Khayla..peneman setia.. kalah Chekshu dah posing.Hehe...


Huhuhu..kisah makanan saja,macammana badan makin tak sihat??? huwaaaaaa ..... : (


0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Monday, April 30, 2012

Ternak Lemak...

Posted by imz at 7:50 AM

Assalamualaikum guyz...

Rasanya dah lama Imz tak update blog..bukan tak ada cerita menarik tapi aura nak menaip dan mengarang ayat tu tidak hadir-hadir..hehe...

Alhamdullilah..kesihatan fizikal dan mental masih dalam keadaan yang baik, malah mungkin semakin baik dan bertenaga..hahaha..


Entry kali ni agak mengiurkan yer...semuanya berkisarkan makanan.
Kiranya tema makanan yang lazat lah...

1st
Oldtown White Coffee di Aeon Seksyen 18,Ipoh.
(Sehari sebelum gaji)

Lepas pergi Bank Islam bayar roadtax Baby Pinky dan hampir sejam lebih tunggu Baby Pinky kena servis..Imz panjangkan kaki ke Aeon sebab lapar seharian berjalan.Lepak Oldtown dengan Summayyah..pekena chicken chop tapi kureng sedaplah tapi roti ini saya sukeee....


2nd
Nando's di Aeon Seksyen 18,Ipoh
(Sehari selepas gaji)

Nak pekena Nando's ni dah dekat seminggu kot plan dengan Ina dan Mayah..tapi laksana bila dapat gaji jer.haha..punyalah semangat nak raikan gaji baru..kami pergi Nando's...Not bad tapi lagi suka Kenny Rogers kot.huhu..

Spent time dengan bff, Sarina dekat satu hari di Aeon..girl's talk...
Thanks sahabat....


3rd
Imz bila weekend jer , turun KL...kebetulan my ma tersayang ada kat KL, lagilah laju jer i travel dengan ETS..huhu..

Sampai sana, Kak Unie bawak pergi IKEA...first time kot pergi, rasa macam jakun lol. Imz excited nak pergi Ikea bukan sebab nak shopping barang rumah tapi nak pekena meatballs ni haaa...
dah lama ngidam tengok rakan-rakan blogger update..akhirnya dapat gak merasa..yela,betullah..sedapnya..hehe


Khayla..peneman setia.. kalah Chekshu dah posing.Hehe...


Huhuhu..kisah makanan saja,macammana badan makin tak sihat??? huwaaaaaa ..... : (


0 comments on "Ternak Lemak..."

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa