Tuesday, April 3, 2012

She's my 'mate'

Assalamualaikum guyz...
Imz masih dengan entry bertemakan 'hari bahagia' , hari pernikahan my 'mate'.

Summayyah
Cik Summayyah ni....opsss! Puan sudaa..Puan Summayyah ni bagi yang masih belum mengenalinya, dia adalah coursemate Imz masa di IPG Perlis bermula 2005 sampailah 2010.Lama kan ???

Nak dikatakan jodoh..perempuan dan perempuan pun jodohkan jugak ke?hehe...kami ditempatkan aka dipostingkan ke sekolah yang sama..dari coursemate, berkesinambungan menjadi schoolmate/staffmate .Kalau dah nama merantau tempat orang, confirm lah kami menyewasama-sama..then,menjadi housemate pulak.haha..banyak betul "mate" kan ??

Itulah sedikit sebanyak ceritanya..dua2 anak yatim,kehilangan bapa masing-masing..huhu..yang bezanya dia anak sulung..Imz anak bongsu..faham-faham jela.hehe...

Gambar di hari pernikahan housemateku....
Chekidaautttt....

Chekshu Imz...

bff ku till the end tak pernah ditinggalkan....Sarina.
My other bff said, Najihah " Suka sangat gambar ni sebab nampak penuh kasih sayang"

Betul ke guyz? Of course..sapa tak sayang sahabat kan..dengan dialah tempat kucurahkan segala suka duka..

With coursemate..Kak Wani, orang perlis jugak dia ni tapi posting kat Selama,Perak.Susah jugak nak jumpa..sesekali jumpa berposing poyo la teman..hehe

orang lain tengok kamera...Imz sorang pulak bajet-bajet ayu tepi, berangan duk cameron highland yang dipenuhi dengan bunga bungaan la kot...hehe..layannnnn jerr...

Kak Nita, Kak Wani, Sarina dan Imz memeriahkan hari pernikahan Summayyah..meriah tau kalau ajak kami..sape nak kawen tu,meh-meh ajak kami..hehehe...


nota kaki :
-waaahhh...1st time update blog guna lappy baru..my new'pinky lover'..i will introduce later wokehhh....tadaaaaa...
-update blog atas permintaan .... anyway thanks sudi menjenguk dan membaca ye awak..
siapa ??? ye...awak la...issshh..memang awaklah !


0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, April 3, 2012

She's my 'mate'

Posted by imz at 8:54 AM
Assalamualaikum guyz...
Imz masih dengan entry bertemakan 'hari bahagia' , hari pernikahan my 'mate'.

Summayyah
Cik Summayyah ni....opsss! Puan sudaa..Puan Summayyah ni bagi yang masih belum mengenalinya, dia adalah coursemate Imz masa di IPG Perlis bermula 2005 sampailah 2010.Lama kan ???

Nak dikatakan jodoh..perempuan dan perempuan pun jodohkan jugak ke?hehe...kami ditempatkan aka dipostingkan ke sekolah yang sama..dari coursemate, berkesinambungan menjadi schoolmate/staffmate .Kalau dah nama merantau tempat orang, confirm lah kami menyewasama-sama..then,menjadi housemate pulak.haha..banyak betul "mate" kan ??

Itulah sedikit sebanyak ceritanya..dua2 anak yatim,kehilangan bapa masing-masing..huhu..yang bezanya dia anak sulung..Imz anak bongsu..faham-faham jela.hehe...

Gambar di hari pernikahan housemateku....
Chekidaautttt....

Chekshu Imz...

bff ku till the end tak pernah ditinggalkan....Sarina.
My other bff said, Najihah " Suka sangat gambar ni sebab nampak penuh kasih sayang"

Betul ke guyz? Of course..sapa tak sayang sahabat kan..dengan dialah tempat kucurahkan segala suka duka..

With coursemate..Kak Wani, orang perlis jugak dia ni tapi posting kat Selama,Perak.Susah jugak nak jumpa..sesekali jumpa berposing poyo la teman..hehe

orang lain tengok kamera...Imz sorang pulak bajet-bajet ayu tepi, berangan duk cameron highland yang dipenuhi dengan bunga bungaan la kot...hehe..layannnnn jerr...

Kak Nita, Kak Wani, Sarina dan Imz memeriahkan hari pernikahan Summayyah..meriah tau kalau ajak kami..sape nak kawen tu,meh-meh ajak kami..hehehe...


nota kaki :
-waaahhh...1st time update blog guna lappy baru..my new'pinky lover'..i will introduce later wokehhh....tadaaaaa...
-update blog atas permintaan .... anyway thanks sudi menjenguk dan membaca ye awak..
siapa ??? ye...awak la...issshh..memang awaklah !


0 comments on "She's my 'mate'"

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa