Thursday, November 24, 2011

@idil @dha 2011

Assalamualaikum ....

Imz just nak share dengan korang sambutan Hari Raya Haji Imz untuk tahun 2011...
nothing special , seperti tahun-tahun sebelum ini..cuma ni kali pertama Imz mengeluarkan duit dari hasil titik peluh sendiri untuk korban 1 bahagian lembu...alhamdullilah.

Pagi raya...kita orang yang niat untuk berkorban akan ke tempat persembelihan area kampung arwah abah..

pepagi tu , lepas solat sunat Aidiladha sempat lagi suruh Kak Zura, Kak Unie touch up sikit muka ni...ala-ala arab..maklumlah pakai jubah katakan..

di tempat persembelihan...bersama Aisy' Irdina..dia pun tak ketinggalan pakai jubah dan mekap..kecik-kecik dah pandai melaram yerrr...

Aisy , Iman , Aizad dan Khayla excited nak tengok lembu, kambing kena sembelih...

Malam pulak, kita orang sempat BBQ rumah baru Kak Zura...yum2x...

byeeee dear.....muahhhh dari Khayla.....

Sekian...


2 comments:

Daddy Cool said...

Korbannn...!

imz said...

@daddy cool

hehe...yessszzaaa,korban jgn xkorban

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Thursday, November 24, 2011

@idil @dha 2011

Posted by imz at 6:28 AM
Assalamualaikum ....

Imz just nak share dengan korang sambutan Hari Raya Haji Imz untuk tahun 2011...
nothing special , seperti tahun-tahun sebelum ini..cuma ni kali pertama Imz mengeluarkan duit dari hasil titik peluh sendiri untuk korban 1 bahagian lembu...alhamdullilah.

Pagi raya...kita orang yang niat untuk berkorban akan ke tempat persembelihan area kampung arwah abah..

pepagi tu , lepas solat sunat Aidiladha sempat lagi suruh Kak Zura, Kak Unie touch up sikit muka ni...ala-ala arab..maklumlah pakai jubah katakan..

di tempat persembelihan...bersama Aisy' Irdina..dia pun tak ketinggalan pakai jubah dan mekap..kecik-kecik dah pandai melaram yerrr...

Aisy , Iman , Aizad dan Khayla excited nak tengok lembu, kambing kena sembelih...

Malam pulak, kita orang sempat BBQ rumah baru Kak Zura...yum2x...

byeeee dear.....muahhhh dari Khayla.....

Sekian...


2 comments on "@idil @dha 2011"

Daddy Cool on November 25, 2011 at 12:07 AM said...

Korbannn...!

imz on November 26, 2011 at 9:33 AM said...

@daddy cool

hehe...yessszzaaa,korban jgn xkorban

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa