Thursday, November 17, 2011

Hectic ? Just keep smile...


life has been quite hectic for me.

yes dear...itu yang Imz sedang lalui, alami...penat mental yang sebenarnya.baru lah tau tanggungjawab orang bekerja macam mana..emmm....esok cuti sekolah ? tapi langsung tak teruja kerana kerja yang berlambak-lambak kat sekolah nak settle...huhu...tak tau la sempat ke tak..rasa macam 'shock' sebab sekejap kerja ni, sekejap kerja tu..huwaaaaaa....pandai-pandai korang kata cikgu tak ada kerjakan..dush2x!

but....Just keep smile,dear Imz...



"a strong woman is the one who is able
to smile this morning like she wasn't
crying last night."


semoga ALLAH S.W.T mempermudahkan urusanku di dunia ini...amin..


3 comments:

Daddy Cool said...

Banyak tanggugjawab, banyak pengalaman...belajar darinya...you'll be a great teacher one day...

imz said...

ye,sifu...tau2.huhu.thanks yer....

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini! (:

Blog yang sgt sesuai buat PENCINTA HANDBAGS!
(Byk handbags menarik & tips berguna)

Lawati kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM (:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Thursday, November 17, 2011

Hectic ? Just keep smile...

Posted by imz at 5:34 AM

life has been quite hectic for me.

yes dear...itu yang Imz sedang lalui, alami...penat mental yang sebenarnya.baru lah tau tanggungjawab orang bekerja macam mana..emmm....esok cuti sekolah ? tapi langsung tak teruja kerana kerja yang berlambak-lambak kat sekolah nak settle...huhu...tak tau la sempat ke tak..rasa macam 'shock' sebab sekejap kerja ni, sekejap kerja tu..huwaaaaaa....pandai-pandai korang kata cikgu tak ada kerjakan..dush2x!

but....Just keep smile,dear Imz...



"a strong woman is the one who is able
to smile this morning like she wasn't
crying last night."


semoga ALLAH S.W.T mempermudahkan urusanku di dunia ini...amin..


3 comments on "Hectic ? Just keep smile..."

Daddy Cool on November 17, 2011 at 7:15 AM said...

Banyak tanggugjawab, banyak pengalaman...belajar darinya...you'll be a great teacher one day...

imz on November 20, 2011 at 8:54 PM said...

ye,sifu...tau2.huhu.thanks yer....

Mrs. Lady's Stylo on November 23, 2011 at 4:15 PM said...

Salam buat semua stylo ladies di sini! (:

Blog yang sgt sesuai buat PENCINTA HANDBAGS!
(Byk handbags menarik & tips berguna)

Lawati kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM (:

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa