Friday, June 17, 2011

Gomo Kelate Gomo!!!

Piala FA 2011

KELANTAN vs TERENGGANU

really excited...1st time nak tengok game live kat Stadium Bukit Jalil

Syaamil dan Syaariz...semangat sungguh dorang ni

penyokong cute The Red Warriors...hehe....asyik nak main je Aqeef ni,bola bukan nak tengok pun

senyum lagi sementara Kelantan 1-0 Terengganu...

lepas tu...

so sad...so sad..so sad...

dah tak ada rezeki, terima jelah....

Apa-apa pun seronok jugak tengok LIVE,tapi tengok dari TV lagi puas..haha...baru nampak sape yang tendang bola masuk gol...


SYABAS THE RED WARRIORS!
kalah tak bererti kita mengalah...chewahhhhh.....hehehe


2 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2..semangat ni!!

imz said...

@nuyui :

hehe....tau xpe,semangat bebenor ni..

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Friday, June 17, 2011

Gomo Kelate Gomo!!!

Posted by imz at 10:11 AM
Piala FA 2011

KELANTAN vs TERENGGANU

really excited...1st time nak tengok game live kat Stadium Bukit Jalil

Syaamil dan Syaariz...semangat sungguh dorang ni

penyokong cute The Red Warriors...hehe....asyik nak main je Aqeef ni,bola bukan nak tengok pun

senyum lagi sementara Kelantan 1-0 Terengganu...

lepas tu...

so sad...so sad..so sad...

dah tak ada rezeki, terima jelah....

Apa-apa pun seronok jugak tengok LIVE,tapi tengok dari TV lagi puas..haha...baru nampak sape yang tendang bola masuk gol...


SYABAS THE RED WARRIORS!
kalah tak bererti kita mengalah...chewahhhhh.....hehehe


2 comments on "Gomo Kelate Gomo!!!"

nuyui a.k.a miss NUSHA on June 21, 2011 at 12:44 AM said...

wah2..semangat ni!!

imz on June 21, 2011 at 5:34 AM said...

@nuyui :

hehe....tau xpe,semangat bebenor ni..

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa