Thursday, February 10, 2011

Terima Kasih Sayang

As Salam Guyz

Sekejap je dah masuk bulan Februari kan?Pada Imz bulan paling bermakna berbanding bulan-bulan yang lain..aiseyman...sebab apa?sebab bulan berkasih sayang kah?huhu..jangan sambut Valentine's Day yer kawan-kawan muslim...dosa tu!

Of course lah..inilah bulan Imz di lahirkan.Mestilah bermakna kan.Imz buat entry ni untuk ucapkan terima kasih sangat-sangat kepada yang sudi wish birthday Imz..kat hp,fb,mahupun blog..Imz hargai sangat-sangat.

Namun hati sayu jugak sambut usia 24 di Perak.Sebab jauh dari keluarga dan sahabat tersayang,tapi nak tak nak..kita kena terimalah.Tiba-tiba Imz rasa sedih jer..sampai mengalir air mata sebab terasa susah nak balik.Tapi hanya deraian jer lah..i kan Ratu Air Mata.huhu.

Tapi hari ni,Imz dah semakin ok..sebab myhousemate,Mayah dah dapat kereta.Hari ni pergi sekolah dengan kereta Mayah.Then..kami terus panjangkan langkah ke pekan Batu Gajah.Survey tempat..alhamdullilah,nak ke pekan Batu Gajah tak jauh.Malah dekat situ,ada stesen keretapi ETS..so,easy Imz nak balik KL.Yahooo!!!

Terima kasih Imz nak ucapkan buat family especially my mom,sisters yang caring...selalu call tanya khabar adik tersayang dorang ni.hehe..dan terima kasih jugak kat si dia...sahabat terbaik yang sudi dengar keluhan,luahan,suka duka Imz di tempat baru ni...

Waktu macam ni,memang Imz perlukan anda semua...so,terima kasih sayang-sayangku sebab ada di sisi Imz!Hanya ALLAH S.W.T jer tau betapa Imz hargai dan sayangi korang....


p/s : terima kasih untuk maxis broadband jugak sebab ada line untuk Imz..sebab u mxs bb,i dapat online..dan update story kat sini.dapat share dengan geng blogger jugak....miss u semua.tak sempat nak blogwalking..line tak berapa laju...cukup2 makan nak online jer..hehe


4 comments:

tulus sweet said...

kesian akk...tapi sorry tatau birhtday akak bila..happy belated birthday.....jangan sedih eh.....

imz said...

@tulus :

its ok dear...anyway,thx so much...sedih sikit2 jer,i will survive

IxoR@ said...

berdikari di tempat orang... mematangkan kehidupan....

imz said...

@ixora :

yupz sis...Imz harap macam tu lah..insyaALLAH,thanks sis cyg

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Thursday, February 10, 2011

Terima Kasih Sayang

Posted by imz at 5:02 AM
As Salam Guyz

Sekejap je dah masuk bulan Februari kan?Pada Imz bulan paling bermakna berbanding bulan-bulan yang lain..aiseyman...sebab apa?sebab bulan berkasih sayang kah?huhu..jangan sambut Valentine's Day yer kawan-kawan muslim...dosa tu!

Of course lah..inilah bulan Imz di lahirkan.Mestilah bermakna kan.Imz buat entry ni untuk ucapkan terima kasih sangat-sangat kepada yang sudi wish birthday Imz..kat hp,fb,mahupun blog..Imz hargai sangat-sangat.

Namun hati sayu jugak sambut usia 24 di Perak.Sebab jauh dari keluarga dan sahabat tersayang,tapi nak tak nak..kita kena terimalah.Tiba-tiba Imz rasa sedih jer..sampai mengalir air mata sebab terasa susah nak balik.Tapi hanya deraian jer lah..i kan Ratu Air Mata.huhu.

Tapi hari ni,Imz dah semakin ok..sebab myhousemate,Mayah dah dapat kereta.Hari ni pergi sekolah dengan kereta Mayah.Then..kami terus panjangkan langkah ke pekan Batu Gajah.Survey tempat..alhamdullilah,nak ke pekan Batu Gajah tak jauh.Malah dekat situ,ada stesen keretapi ETS..so,easy Imz nak balik KL.Yahooo!!!

Terima kasih Imz nak ucapkan buat family especially my mom,sisters yang caring...selalu call tanya khabar adik tersayang dorang ni.hehe..dan terima kasih jugak kat si dia...sahabat terbaik yang sudi dengar keluhan,luahan,suka duka Imz di tempat baru ni...

Waktu macam ni,memang Imz perlukan anda semua...so,terima kasih sayang-sayangku sebab ada di sisi Imz!Hanya ALLAH S.W.T jer tau betapa Imz hargai dan sayangi korang....


p/s : terima kasih untuk maxis broadband jugak sebab ada line untuk Imz..sebab u mxs bb,i dapat online..dan update story kat sini.dapat share dengan geng blogger jugak....miss u semua.tak sempat nak blogwalking..line tak berapa laju...cukup2 makan nak online jer..hehe


4 comments on "Terima Kasih Sayang"

tulus sweet on February 10, 2011 at 6:42 AM said...

kesian akk...tapi sorry tatau birhtday akak bila..happy belated birthday.....jangan sedih eh.....

imz on February 14, 2011 at 2:32 AM said...

@tulus :

its ok dear...anyway,thx so much...sedih sikit2 jer,i will survive

IxoR@ on February 15, 2011 at 12:53 AM said...

berdikari di tempat orang... mematangkan kehidupan....

imz on February 15, 2011 at 6:13 AM said...

@ixora :

yupz sis...Imz harap macam tu lah..insyaALLAH,thanks sis cyg

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa