Monday, June 22, 2009

n0 m0re....damN iT !!!

t0day start kelas t0k semester 6..lagi 2 sem untuk orang and classmate redah..hiphiphoorayyyy!!!

actually t0day we all memulakan kelas dengan baik sekali...semua macam bersemangat nak study..agaknyer la..lepas lecturer explain about topic she will lecture us,tiba-tiba Ketua Jabatan Math panggil ketua kelas..

atlast,he said ade berita tergempar...betul2 tergempar la
we all kena seperate!!!

"saya tak mau...tak sukaaaa"

bayangkan terkejutnya kita orang.act batch kita orang budak MATH dua kelas jer,kelas Melayu dan kelas Cina.ape mimpi ntah lecturer nak pecahkan kelas kita orang jadi campur cina dan melayu..
so we all satu kelas kena berpisah untuk selama-lamanya...cehwahhh..
tak dapatlah we all habiskan pengajian ni sebagai satu kelas..
macam budak sekolah kena naik turun kelas pulak,memang ramai yang pressure dengan kes ni..tapi apa kan daya,we all juz student.

tadi masuk kelas pun rasa lain..yela kawan2 dah bertukar.orang pulak terpaksa berpisah dengan geng kamcing org...tak ada la kawan nak 'berceloteh'
nak tak nak kena terimalah..tapi seriously tak sangka benda macam ni boleh jadi,kita orang bagaikan kena kejutan budaya...
h0pe la we all dapat berSATU jadi kelas math A balik..plizzzzzzzzz

next week we all start praktikum 2bulan..lagi la kena berpisah lama.ade pulak member yang nak stay kat rumah sewa..waahhhhh...makin sunyi la..tensen3x!

tapi semua cabaran tok semester baru ni...hope boleh tempuhi..doakan yar..huhu..

Amin....

0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Monday, June 22, 2009

n0 m0re....damN iT !!!

Posted by imz at 6:41 AM
t0day start kelas t0k semester 6..lagi 2 sem untuk orang and classmate redah..hiphiphoorayyyy!!!

actually t0day we all memulakan kelas dengan baik sekali...semua macam bersemangat nak study..agaknyer la..lepas lecturer explain about topic she will lecture us,tiba-tiba Ketua Jabatan Math panggil ketua kelas..

atlast,he said ade berita tergempar...betul2 tergempar la
we all kena seperate!!!

"saya tak mau...tak sukaaaa"

bayangkan terkejutnya kita orang.act batch kita orang budak MATH dua kelas jer,kelas Melayu dan kelas Cina.ape mimpi ntah lecturer nak pecahkan kelas kita orang jadi campur cina dan melayu..
so we all satu kelas kena berpisah untuk selama-lamanya...cehwahhh..
tak dapatlah we all habiskan pengajian ni sebagai satu kelas..
macam budak sekolah kena naik turun kelas pulak,memang ramai yang pressure dengan kes ni..tapi apa kan daya,we all juz student.

tadi masuk kelas pun rasa lain..yela kawan2 dah bertukar.orang pulak terpaksa berpisah dengan geng kamcing org...tak ada la kawan nak 'berceloteh'
nak tak nak kena terimalah..tapi seriously tak sangka benda macam ni boleh jadi,kita orang bagaikan kena kejutan budaya...
h0pe la we all dapat berSATU jadi kelas math A balik..plizzzzzzzzz

next week we all start praktikum 2bulan..lagi la kena berpisah lama.ade pulak member yang nak stay kat rumah sewa..waahhhhh...makin sunyi la..tensen3x!

tapi semua cabaran tok semester baru ni...hope boleh tempuhi..doakan yar..huhu..

Amin....

0 comments on "n0 m0re....damN iT !!!"

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa