Wednesday, June 10, 2009

myWEDDING date will be on....

entri kali ni orang rasa agak menarik la...malam ni agak bosan,so...
orang layan jela facebook,
sekali tertarik nak cuba quiz
"what date your Wedding Day b
e on?"


at last,dapat ler result...tarikh keramat 2..hehe...
14 februari 2014...lawa gak kan tarikhnya..
february merupakan bulan kelahiran orang..
even itu tarikh 'hari kekasih' tapi as muslim,orang tak mau la adakan majlis pada hari tersebut..macam xelok jer..
bukan kita tak tau kisah disebalik 'valentine days' tu kan..
tahun 2o14,so its mean 5 tahun akan datang la..
sesuai dengan target orang,umur 27..hehe...kira dah matang la 2..
siapa lak calon nya ya???hehe...jeng2x...kalau berdasarkan kuiz hari tu,calon orang berasal dari negeri KEDAH..haaa...siapa orang KEDAH disini?angkat kuku...hihihihi....macam2 kalau layan kuiz kat facebook ni.jauh gak 2 orang KEDAH...
hehe...agak kegedikan la plak entri kali ni..nak cakap pasal kahwin2..study pun lum habis lagikan..ngeeeee....saja jer,bosan.layan benda2 mengarut ni..hilang stress..wakaka..da la,merepek2 jer orang..jangan marah ehhh...


0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Wednesday, June 10, 2009

myWEDDING date will be on....

Posted by imz at 11:02 AM
entri kali ni orang rasa agak menarik la...malam ni agak bosan,so...
orang layan jela facebook,
sekali tertarik nak cuba quiz
"what date your Wedding Day b
e on?"


at last,dapat ler result...tarikh keramat 2..hehe...
14 februari 2014...lawa gak kan tarikhnya..
february merupakan bulan kelahiran orang..
even itu tarikh 'hari kekasih' tapi as muslim,orang tak mau la adakan majlis pada hari tersebut..macam xelok jer..
bukan kita tak tau kisah disebalik 'valentine days' tu kan..
tahun 2o14,so its mean 5 tahun akan datang la..
sesuai dengan target orang,umur 27..hehe...kira dah matang la 2..
siapa lak calon nya ya???hehe...jeng2x...kalau berdasarkan kuiz hari tu,calon orang berasal dari negeri KEDAH..haaa...siapa orang KEDAH disini?angkat kuku...hihihihi....macam2 kalau layan kuiz kat facebook ni.jauh gak 2 orang KEDAH...
hehe...agak kegedikan la plak entri kali ni..nak cakap pasal kahwin2..study pun lum habis lagikan..ngeeeee....saja jer,bosan.layan benda2 mengarut ni..hilang stress..wakaka..da la,merepek2 jer orang..jangan marah ehhh...


0 comments on "myWEDDING date will be on...."

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa