Friday, May 29, 2009

di awal percutian....

salam n hye all..

wahhh...campur hari ni,da 3hari orang lepak kat uma..di halamanku yang indah..hikhikhik..siapa kata pasir mas tak indah?????dush2...hehe...plan cuti 3minggu ni..nak belajar kereta sebenornya..tapi entahlah cam malas la pulak..hehe..cuti ni tak adelah bosan,sebab my sis dah tambahkan bilangan ahli keluarga kita orang..baby girl,Adriana..haaa...so,leh la spend dis holiday dengan si 'tecik'..huhu..best lol..suka sangat rakam aksi dia senyum,geliat,nangis..

selain plan nak tolong jaga baby,orang dah kerinduan nak spend time dengan my bestfwens 4ever...azni,ainul,nuni dan aiti..huhu..my best buddy !!!
yunkz,rindu nak ngumpat...haha...kita orang close sejak dari sekolah rendah lagi..huhu..even kita orang dah seperated,tapi bila cuti jer..kena jumpa!!!
wahhh...rindu korang !!! ingat zaman sekolah dulu..haha..telaka bebenor..tapi kami bukan student yang nakal,semuanya baik2..haha..(puji beb)
alhamdullilah semuanya dapat further study ke peringkat yang lebih baik..hope kita orang ada masa depan yang cerah..amin..
photo ni kami snap time my sis kahwin..dorang datang..masa kita orang form 5 ni..huhu..cehhh muka..skema jek!!! haha...sorry kawan2 kalo kamu ngak suka gue upload picture ini...huhu...tapi orang tau,my buddies sporting...tol x awookkk?

dats all la entri kali ni...orang bahagia bercuti di samping insan-insan tersayang.. : p

0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Friday, May 29, 2009

di awal percutian....

Posted by imz at 9:31 AM
salam n hye all..

wahhh...campur hari ni,da 3hari orang lepak kat uma..di halamanku yang indah..hikhikhik..siapa kata pasir mas tak indah?????dush2...hehe...plan cuti 3minggu ni..nak belajar kereta sebenornya..tapi entahlah cam malas la pulak..hehe..cuti ni tak adelah bosan,sebab my sis dah tambahkan bilangan ahli keluarga kita orang..baby girl,Adriana..haaa...so,leh la spend dis holiday dengan si 'tecik'..huhu..best lol..suka sangat rakam aksi dia senyum,geliat,nangis..

selain plan nak tolong jaga baby,orang dah kerinduan nak spend time dengan my bestfwens 4ever...azni,ainul,nuni dan aiti..huhu..my best buddy !!!
yunkz,rindu nak ngumpat...haha...kita orang close sejak dari sekolah rendah lagi..huhu..even kita orang dah seperated,tapi bila cuti jer..kena jumpa!!!
wahhh...rindu korang !!! ingat zaman sekolah dulu..haha..telaka bebenor..tapi kami bukan student yang nakal,semuanya baik2..haha..(puji beb)
alhamdullilah semuanya dapat further study ke peringkat yang lebih baik..hope kita orang ada masa depan yang cerah..amin..
photo ni kami snap time my sis kahwin..dorang datang..masa kita orang form 5 ni..huhu..cehhh muka..skema jek!!! haha...sorry kawan2 kalo kamu ngak suka gue upload picture ini...huhu...tapi orang tau,my buddies sporting...tol x awookkk?

dats all la entri kali ni...orang bahagia bercuti di samping insan-insan tersayang.. : p

0 comments on "di awal percutian...."

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa