Saturday, April 4, 2009

my _ inTEREST !!!

hye all...sht ke??da lama gak xpost pape entri ni..emm...xde idea kot..hehe..
k la,arini org cam nk story ckit ape2 interest org dlm life ni...

setiap org sure ade kehendak,minat dia sendiri kn dlm sesuatu perkara 2..sama la dgn org..k,jom kite tengok ape yg org interest sgt ni..
1sthuh...cakap pasal warna..mak oii,gler bebenor dgn colour pink..aslnya ms kecik smpi la high school org mnt warna biru,ape2 pn biru..but bl masuk IPG,dapat rumate ske colour pink.smua stuff dia warna pink..org jd terpegun..stunning gler colour pink ni..so start dari rumate org,Kak Miza..minat org pada colour pink semakin menjadi-jadi..huhu...smua brg la nk colour pink kalo boleh dari baju hinggalah stuff lain..my mum and sis pun da tau fav colour org ni..hehe...mmg da obses la dengan colour pink skang..its me,PINK MANIA K!!!

2nd

kasut,sandal,selipar???smua jadi interest org la...kerap sangat nak beli.xtau nape..suka tengok,suka mencuba..pantang g shopping,wahhh..shoes store mmg akan jadi tempat fav nak masuk..kadang2 kasut xsempat pakai,da rasa nak beli yang baru..waaaa...habiskan duit jer..suka sgt..tapi bila bab2 nak beli kasut ni,sedey la skit..bukan ape,kasut saiz 4 jer..tapi bukan senang nak cari size yang sesuai..mesti smua besar2..kadang2 2 ,saiz 4 pun still xmuat..longgar..ape cer??sooo..melepaslah kasut yang nak beli sebab saiz kaki cinderella ni xde..hahaha..

3rd

handbag?haaa...ni pun da jadi kegilaan org...tapi xdela over sangat kan..sebab handbag bukannya murah sangat..huhu...tapi org ade jugak collection 2,but xdela branded sangat..yang biasa2 jer..yang paling mahal pun rm150+ brand MnG..2 pun present from my sis,Yun sempena hari raya..hehe..thanks k..handbag idaman?of coz la teringin nak pakai handbag GUESS..tapi still xmampu,da keje nanti la beli..hehe..kan best ade sape2 nak hadiahkn..hehe..

4th
huhu...teddy bear??wahhh...gurlz sure skekan teddy bear kn..so was i..bila g shopping,ske gak tengok bear2 2..huhu..geram nak peluk2..hehe..lembut + comey cangat..org adelah jugak koleksi teddy bear dari kecik,tapi simpan kat uma..skang yang ade dgn org,hadiah dari someone..huhu..besar gak la,warna coklat muda..comel..n i named it,BABY..n second bear also from him,teddy bear CJ7..huhu..sederhana la saiznya..dia belikan coz orang ske sangat tengok CJ7 masa tengok wayang..huhu...chumell gler...bila bear UPIN&IPIN nak keluar ehh?hehe...cam nak tambahkan koleksi jer...hehe...


5th

pink lagi?hehe...ini my next interest lak..i love to listen da music,so i need gajet..hehe...ye,org ske sangat dengan MP3,iPOD..setakat ni org ade lah mp3 cam brand shuffle 2..pemberian my sis,Kak Long..thanks yar.dia la peneman setia org waktu sunyi,sedih dan masa ondway pg mana2..especially dalam bus la nak jalan jauh kan..sure kena adela,kalo xde..mati kutu dibuatnya..masa ni la nak layan perasaan..hehe...yupz,really luv it..cyg mp3 org yang colour pink 2..ingt ade rezeki nak beli mp4 or iPOD la..leh muat banyak2 lagu lagikan..huhu..

6th
yes...seyesy i luv FASHION,but i'm not really fashionista...coz y?huhu..duit beb,fulus kureng nak berfesyen sngt2 ni..so depends pada kemampuan sj jela kn..hehe...setakat baju,seluar n others 2 boleh la nak beli tapi xdela selalu sngt..nak beli branded je xla jgk..waktu raya je..kalo baju,org ske collection form boutique NICHI..collection dia up to date gak kn..
based on all my interest 2,d conclusion is i like S.H.O.P.P.I.N.G....!!! hehe...gurlz mana tak suka shoppingkan...org rela habiskan masa berjam-jam untuk round mall even window shppg jer pn...rasa hlg strees la bl tgk brg2 baru ni..hehe...i'm really fussy dlm memilih brg..xtau la nape..kena pusing2 dlu,cr yg paling berkenan..huhu..susah jgk la kn..




k la..e2 wat masa interest yang org leh share dengan korang...but orang pun nak tau gak ape interest korang dalam life..so,i would like to TAGGED tis entri...so,tengok insan yang bertuah nak kne tagged...hehe...

...:::::LUCKY persons ::::....

  1. KAM or SARA la yang nak complete tagged org ni...ok guys?
  2. Eazy.iNSYIRA yg comel..mesti banyak interest kn?
  3. Mimie Kusya...leh kn?
  4. SiS ANIey yg comey..sure banyak interest gak kn?
  5. SiS Lady Z...jom sis,tukar2 interest...
Wokeehhhh....selamat sharing ur interest...

0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Saturday, April 4, 2009

my _ inTEREST !!!

Posted by imz at 1:16 AM
hye all...sht ke??da lama gak xpost pape entri ni..emm...xde idea kot..hehe..
k la,arini org cam nk story ckit ape2 interest org dlm life ni...

setiap org sure ade kehendak,minat dia sendiri kn dlm sesuatu perkara 2..sama la dgn org..k,jom kite tengok ape yg org interest sgt ni..
1sthuh...cakap pasal warna..mak oii,gler bebenor dgn colour pink..aslnya ms kecik smpi la high school org mnt warna biru,ape2 pn biru..but bl masuk IPG,dapat rumate ske colour pink.smua stuff dia warna pink..org jd terpegun..stunning gler colour pink ni..so start dari rumate org,Kak Miza..minat org pada colour pink semakin menjadi-jadi..huhu...smua brg la nk colour pink kalo boleh dari baju hinggalah stuff lain..my mum and sis pun da tau fav colour org ni..hehe...mmg da obses la dengan colour pink skang..its me,PINK MANIA K!!!

2nd

kasut,sandal,selipar???smua jadi interest org la...kerap sangat nak beli.xtau nape..suka tengok,suka mencuba..pantang g shopping,wahhh..shoes store mmg akan jadi tempat fav nak masuk..kadang2 kasut xsempat pakai,da rasa nak beli yang baru..waaaa...habiskan duit jer..suka sgt..tapi bila bab2 nak beli kasut ni,sedey la skit..bukan ape,kasut saiz 4 jer..tapi bukan senang nak cari size yang sesuai..mesti smua besar2..kadang2 2 ,saiz 4 pun still xmuat..longgar..ape cer??sooo..melepaslah kasut yang nak beli sebab saiz kaki cinderella ni xde..hahaha..

3rd

handbag?haaa...ni pun da jadi kegilaan org...tapi xdela over sangat kan..sebab handbag bukannya murah sangat..huhu...tapi org ade jugak collection 2,but xdela branded sangat..yang biasa2 jer..yang paling mahal pun rm150+ brand MnG..2 pun present from my sis,Yun sempena hari raya..hehe..thanks k..handbag idaman?of coz la teringin nak pakai handbag GUESS..tapi still xmampu,da keje nanti la beli..hehe..kan best ade sape2 nak hadiahkn..hehe..

4th
huhu...teddy bear??wahhh...gurlz sure skekan teddy bear kn..so was i..bila g shopping,ske gak tengok bear2 2..huhu..geram nak peluk2..hehe..lembut + comey cangat..org adelah jugak koleksi teddy bear dari kecik,tapi simpan kat uma..skang yang ade dgn org,hadiah dari someone..huhu..besar gak la,warna coklat muda..comel..n i named it,BABY..n second bear also from him,teddy bear CJ7..huhu..sederhana la saiznya..dia belikan coz orang ske sangat tengok CJ7 masa tengok wayang..huhu...chumell gler...bila bear UPIN&IPIN nak keluar ehh?hehe...cam nak tambahkan koleksi jer...hehe...


5th

pink lagi?hehe...ini my next interest lak..i love to listen da music,so i need gajet..hehe...ye,org ske sangat dengan MP3,iPOD..setakat ni org ade lah mp3 cam brand shuffle 2..pemberian my sis,Kak Long..thanks yar.dia la peneman setia org waktu sunyi,sedih dan masa ondway pg mana2..especially dalam bus la nak jalan jauh kan..sure kena adela,kalo xde..mati kutu dibuatnya..masa ni la nak layan perasaan..hehe...yupz,really luv it..cyg mp3 org yang colour pink 2..ingt ade rezeki nak beli mp4 or iPOD la..leh muat banyak2 lagu lagikan..huhu..

6th
yes...seyesy i luv FASHION,but i'm not really fashionista...coz y?huhu..duit beb,fulus kureng nak berfesyen sngt2 ni..so depends pada kemampuan sj jela kn..hehe...setakat baju,seluar n others 2 boleh la nak beli tapi xdela selalu sngt..nak beli branded je xla jgk..waktu raya je..kalo baju,org ske collection form boutique NICHI..collection dia up to date gak kn..
based on all my interest 2,d conclusion is i like S.H.O.P.P.I.N.G....!!! hehe...gurlz mana tak suka shoppingkan...org rela habiskan masa berjam-jam untuk round mall even window shppg jer pn...rasa hlg strees la bl tgk brg2 baru ni..hehe...i'm really fussy dlm memilih brg..xtau la nape..kena pusing2 dlu,cr yg paling berkenan..huhu..susah jgk la kn..




k la..e2 wat masa interest yang org leh share dengan korang...but orang pun nak tau gak ape interest korang dalam life..so,i would like to TAGGED tis entri...so,tengok insan yang bertuah nak kne tagged...hehe...

...:::::LUCKY persons ::::....

  1. KAM or SARA la yang nak complete tagged org ni...ok guys?
  2. Eazy.iNSYIRA yg comel..mesti banyak interest kn?
  3. Mimie Kusya...leh kn?
  4. SiS ANIey yg comey..sure banyak interest gak kn?
  5. SiS Lady Z...jom sis,tukar2 interest...
Wokeehhhh....selamat sharing ur interest...

0 comments on "my _ inTEREST !!!"

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa