Saturday, April 11, 2009

SeKoLaHhhhhhhhhhhh....tidakkkkk !!!!

hyepppsssss..... waaa...org len arini sure dpt rest je kn,weekend katekan?tp mostly guru di Malaysia terpaksa sekolah..cuti ganti untuk hari raya akan datang..huhu..awal gler kan ganti?terpaksalah beb,,ngah praktikum ni,sure kena ikut jer..tapi yang nasib baiknyer,sekolah org xda wat kelas macam biasa...sekolah dah plan wat majlis SAMBUTAN MAULIDUR RASUL..so,no need RPH !!! huhu..2 yg syoknya.. ni la org story ckit aktiviti kat sekolah tadi..
WAKTU PERHIMPUNAN




















Hari ni,student dibenarkan pakai baju melayu dan kurung..baju kebangsaan kita la.So,bukan main segak dan comel2 dorang bergaya hari ni..hehe..kalah cikgu2..bila tengok student ni,teringat zaman kita sekolah dulu..waktu perhimpunan dulu2,suka tengok2 cikgu kat depan.Sekarang ni,org pulak yang jadi tontonan student..hehe..macam tak percaya jugak.tapi alhamdullilah la,dapat gak jadi cikgu ni kan..dan sekarang perasaan sayang dan suka pada profesion perguruan semakin bertambah bila tengok anak2 didik kita...Opsss!!! story pasal aktiviti perhimpunan pagi tadi..ade gak la student2 wat persembahan,antaranya membaca AL-QURAN,persembahan NASYID,dan ceramah daripada Ustaz tentang kisah Nabi Muhammad s.a.w



















Dah habis ceramah 2..kita orang semua kena berarak la ckit...ala,ckit je jalan..pusing2 tang 2 jgk..hehe..nak bagi student merasa je berarak sempena sambutan kali ni.Apa yang susahnya,nak susun student ni..ishhh..dorang ni susah gak nak dengar arahan..huhu...2 la,nak jadi cikgu kena sabooo...

















Dah penat dorang berarak....cikgu2 bg student rehat sekejap,pg makan smua...then,msk kelas masing2..kami prepared poster sempena program anti-dadah..haaa...seronok la dorang mewarna..dorang memang enjoy,tapi nak harap diam 2 tak payah lah..tangan dan mulut 2 sama naik aktifnya...da warna2 2,ade la yang datang2..."teacher2,cantik tak saya warna?" haaaa...2 yang penat..melayan kerenah dorang ni..budak2 katekan..tapi dorang ok..layan budak2 ni leh wat kita hilang stress..hehe...fikir dari sudut positif la kan?tapi ade jugak kawan2 yang sampai nangis sebab budak2 dorang over nakalnya...tak hirau langsung dia mengajar..fuhhh..nasib baik student org kali ok lagi..tapi nakal tetap adelahh...

Ni aksi2 mereka bila di ajak bergambar..haa..macam ni dorang...ceria2 jekkkk



Student ni DANIEL HAIKAL..orang paling suka tengok dia,sebab dia comel dan tecik macam anak buah orang,


AQEEF SHAAZREL...


haa...tis is my nephew,Aqeef...dia baru masuk 2tahun..hehee...rindunya ama Aqeef....xsaboo nak blk kg ehhh...nak jumpa all myhearts...

0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Saturday, April 11, 2009

SeKoLaHhhhhhhhhhhh....tidakkkkk !!!!

Posted by imz at 5:40 AM
hyepppsssss..... waaa...org len arini sure dpt rest je kn,weekend katekan?tp mostly guru di Malaysia terpaksa sekolah..cuti ganti untuk hari raya akan datang..huhu..awal gler kan ganti?terpaksalah beb,,ngah praktikum ni,sure kena ikut jer..tapi yang nasib baiknyer,sekolah org xda wat kelas macam biasa...sekolah dah plan wat majlis SAMBUTAN MAULIDUR RASUL..so,no need RPH !!! huhu..2 yg syoknya.. ni la org story ckit aktiviti kat sekolah tadi..
WAKTU PERHIMPUNAN




















Hari ni,student dibenarkan pakai baju melayu dan kurung..baju kebangsaan kita la.So,bukan main segak dan comel2 dorang bergaya hari ni..hehe..kalah cikgu2..bila tengok student ni,teringat zaman kita sekolah dulu..waktu perhimpunan dulu2,suka tengok2 cikgu kat depan.Sekarang ni,org pulak yang jadi tontonan student..hehe..macam tak percaya jugak.tapi alhamdullilah la,dapat gak jadi cikgu ni kan..dan sekarang perasaan sayang dan suka pada profesion perguruan semakin bertambah bila tengok anak2 didik kita...Opsss!!! story pasal aktiviti perhimpunan pagi tadi..ade gak la student2 wat persembahan,antaranya membaca AL-QURAN,persembahan NASYID,dan ceramah daripada Ustaz tentang kisah Nabi Muhammad s.a.w



















Dah habis ceramah 2..kita orang semua kena berarak la ckit...ala,ckit je jalan..pusing2 tang 2 jgk..hehe..nak bagi student merasa je berarak sempena sambutan kali ni.Apa yang susahnya,nak susun student ni..ishhh..dorang ni susah gak nak dengar arahan..huhu...2 la,nak jadi cikgu kena sabooo...

















Dah penat dorang berarak....cikgu2 bg student rehat sekejap,pg makan smua...then,msk kelas masing2..kami prepared poster sempena program anti-dadah..haaa...seronok la dorang mewarna..dorang memang enjoy,tapi nak harap diam 2 tak payah lah..tangan dan mulut 2 sama naik aktifnya...da warna2 2,ade la yang datang2..."teacher2,cantik tak saya warna?" haaaa...2 yang penat..melayan kerenah dorang ni..budak2 katekan..tapi dorang ok..layan budak2 ni leh wat kita hilang stress..hehe...fikir dari sudut positif la kan?tapi ade jugak kawan2 yang sampai nangis sebab budak2 dorang over nakalnya...tak hirau langsung dia mengajar..fuhhh..nasib baik student org kali ok lagi..tapi nakal tetap adelahh...

Ni aksi2 mereka bila di ajak bergambar..haa..macam ni dorang...ceria2 jekkkk



Student ni DANIEL HAIKAL..orang paling suka tengok dia,sebab dia comel dan tecik macam anak buah orang,


AQEEF SHAAZREL...


haa...tis is my nephew,Aqeef...dia baru masuk 2tahun..hehee...rindunya ama Aqeef....xsaboo nak blk kg ehhh...nak jumpa all myhearts...

0 comments on "SeKoLaHhhhhhhhhhhh....tidakkkkk !!!!"

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa