Tuesday, January 1, 2013

♥ 2013 ♥



Assalamualaikum guyz..... ♥ 2013 already !!! Alhamdullilah Imz masih dipinjamkan nyawa oleh ALLAH s.w.t untuk menikmati hidup di bumi ini. Usia akan semakin bertambah..semoga amalan juga akan lebih bertambah, In Sha ALLAH..

1 Januari 2013 , nothing special happen... Imz just stay kat rumah sewa , kemas bilik sikit-sikit, basuh baju dan sidai, tengok tv , ber'watsapp dengan group 8 puteri (mybeloved sisters) , borak dengan housemate..thats all !!!

Sangat tidak seronok OK.. tapi bersyukurlah bukan ada perkara malang yang berlaku.Huhu..berfikiran positif.Apabila malam menjelma..Imz dah mula gosok baju kurung dan shawl..oh esok theme Royal Blue, nak ke sekolah kena mood yang awesome..pakai pun kena cantik-cantik.Ouchhh...perasan sendiri, actually pakaian kena kemas lah kan.Kita kan cikgu..dah masuk tahun ketiga kot jadi C.I.K.G.U. Alhamdullilah..semakin faham akan tanggungjawab sebagai guru.Tak mudah tapi itu amanah, kita kena jalankan. In sha ALLAH...hope i will be great teacher one fine day.

Azam tahun ni ??? Hahaha...malas nak cakap dah, sebab azam tahun lepas-lepas carry forward je sebab tak pernah tercapai. 

Ohhh lupa today is my sisters birthday.. HAPPY BIRTHDAY Kak Dah dan Kak Zura !!! Adik doakan kak dah dan kak zura dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.Mereka bukan kembar tapi berkongsi tarikh lahir yang sama.Ngeee... Adik love you a lots!!!

Esok bermulalah tugasku sebagai guru selepas bercuti nan indah di Kuala Lumpur, Johor , Cameron Highlands dan Pahang. Kena tidur awal tapikan dah terbiasa tidur lambat sepanjang sebulan lebih ni..tu masalahnya..malam ni memang berjaga jugaklah.Adoiii...


Ok la guyz..selamat bersekolah esok hari kepada semua guru dan murid sekalian..
Just smile..

0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, January 1, 2013

♥ 2013 ♥

Posted by imz at 7:22 AM


Assalamualaikum guyz..... ♥ 2013 already !!! Alhamdullilah Imz masih dipinjamkan nyawa oleh ALLAH s.w.t untuk menikmati hidup di bumi ini. Usia akan semakin bertambah..semoga amalan juga akan lebih bertambah, In Sha ALLAH..

1 Januari 2013 , nothing special happen... Imz just stay kat rumah sewa , kemas bilik sikit-sikit, basuh baju dan sidai, tengok tv , ber'watsapp dengan group 8 puteri (mybeloved sisters) , borak dengan housemate..thats all !!!

Sangat tidak seronok OK.. tapi bersyukurlah bukan ada perkara malang yang berlaku.Huhu..berfikiran positif.Apabila malam menjelma..Imz dah mula gosok baju kurung dan shawl..oh esok theme Royal Blue, nak ke sekolah kena mood yang awesome..pakai pun kena cantik-cantik.Ouchhh...perasan sendiri, actually pakaian kena kemas lah kan.Kita kan cikgu..dah masuk tahun ketiga kot jadi C.I.K.G.U. Alhamdullilah..semakin faham akan tanggungjawab sebagai guru.Tak mudah tapi itu amanah, kita kena jalankan. In sha ALLAH...hope i will be great teacher one fine day.

Azam tahun ni ??? Hahaha...malas nak cakap dah, sebab azam tahun lepas-lepas carry forward je sebab tak pernah tercapai. 

Ohhh lupa today is my sisters birthday.. HAPPY BIRTHDAY Kak Dah dan Kak Zura !!! Adik doakan kak dah dan kak zura dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.Mereka bukan kembar tapi berkongsi tarikh lahir yang sama.Ngeee... Adik love you a lots!!!

Esok bermulalah tugasku sebagai guru selepas bercuti nan indah di Kuala Lumpur, Johor , Cameron Highlands dan Pahang. Kena tidur awal tapikan dah terbiasa tidur lambat sepanjang sebulan lebih ni..tu masalahnya..malam ni memang berjaga jugaklah.Adoiii...


Ok la guyz..selamat bersekolah esok hari kepada semua guru dan murid sekalian..
Just smile..

0 comments on "♥ 2013 ♥"

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa