Monday, December 3, 2012

Kering Idea !!!!


Assalamualaikum guyz...
Masih ingat lagikah anda pada blog Imzen.blogspot.com yang tidak gah ini..langsung tidak fofular ini ? Kalau masih ingat..alhamdullilah, kalau tidak..memang patut pun.hehe..

Imz ambil keputusan nak 'hide' kan blog untuk beberapa bulan lepas disebabkan beberapa faktor..macam serius bebeno lak yer..aiseyman..tak adelah sampai serius tahap gaban tuh!!!

Mungkin ada sesetengah orang boleh view kan..kalau dapat view pun memang Imz tak ada update  or post ape-ape entry, sebab memang mood nak buat karangan langsung tidak ada..memang aura nak blogging hilang macam tu ajeeeer...apo kono eh jang ?? den pun tak tau napo.. @,@ huhhhhhh....



Mula-mula terfikir jugak nak stop terus dari dunia blog ni..bukan merajuk tapi macam dah malas gila nak update.Tapi........fikir punya fikir, rugilah pulak sebab Imz dah hampir 3,4 tahun bina blog yang tak seberapa ni..walaupun tak ada followers tegar, Imz still sayang blog ni..hehe..macam harta la jugak kan..So, Imz ambil keputusan..Imz akan terus berada di sebalik tabir Imzen Blog ini cuma mungkin kekerapan update akan terumbang ambing..hahaha...kiranya saham blog ini tak akan maintain lah, akan ada masa turun naiknya..blahhh la weiii..saham bagai pulak..ok la makin dasaaattt gaya penulisan Imz ni, sudah lari dari nilai-nilai norma agaknya..Ok la guyz..itu saja !!! 

Jaga agama , jaga diri....hiasi peribadi..hehehe...



1 comments:

rasyidah kamar said...

this is my new blog!do stopby ;)
http://www.rasyidahkamar.blogspot.com/

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Monday, December 3, 2012

Kering Idea !!!!

Posted by imz at 9:29 AM

Assalamualaikum guyz...
Masih ingat lagikah anda pada blog Imzen.blogspot.com yang tidak gah ini..langsung tidak fofular ini ? Kalau masih ingat..alhamdullilah, kalau tidak..memang patut pun.hehe..

Imz ambil keputusan nak 'hide' kan blog untuk beberapa bulan lepas disebabkan beberapa faktor..macam serius bebeno lak yer..aiseyman..tak adelah sampai serius tahap gaban tuh!!!

Mungkin ada sesetengah orang boleh view kan..kalau dapat view pun memang Imz tak ada update  or post ape-ape entry, sebab memang mood nak buat karangan langsung tidak ada..memang aura nak blogging hilang macam tu ajeeeer...apo kono eh jang ?? den pun tak tau napo.. @,@ huhhhhhh....



Mula-mula terfikir jugak nak stop terus dari dunia blog ni..bukan merajuk tapi macam dah malas gila nak update.Tapi........fikir punya fikir, rugilah pulak sebab Imz dah hampir 3,4 tahun bina blog yang tak seberapa ni..walaupun tak ada followers tegar, Imz still sayang blog ni..hehe..macam harta la jugak kan..So, Imz ambil keputusan..Imz akan terus berada di sebalik tabir Imzen Blog ini cuma mungkin kekerapan update akan terumbang ambing..hahaha...kiranya saham blog ini tak akan maintain lah, akan ada masa turun naiknya..blahhh la weiii..saham bagai pulak..ok la makin dasaaattt gaya penulisan Imz ni, sudah lari dari nilai-nilai norma agaknya..Ok la guyz..itu saja !!! 

Jaga agama , jaga diri....hiasi peribadi..hehehe...



1 comments on "Kering Idea !!!!"

rasyidah kamar on December 7, 2012 at 3:42 AM said...

this is my new blog!do stopby ;)
http://www.rasyidahkamar.blogspot.com/

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa