Tuesday, September 25, 2012

Imz ❤ The Red Warriors


Assalamualaikum guyz..

Hurmmmm...feel nice dalam suasana baru,agak merah di situ.This is new template for Imzen Blog, setelah sekian lama..thanks to blogger member, pengaruhi Imz  untuk menukar template.Cabarannya aishh...macam-macamlah.Lastly, ini lah hasilnya..thanks yer tolong..hehe..

Actually this entry sepatutnya post masa bulan puasa hari tu lagi..tapi masa tu tak ada soul nak post, tiba-tiba pulak malam ni soul tu datang.Mungkinkah kerana KELANTAN tewas ke separuh akhir untuk Piala AFC ??? Rasanya sebab tu lah..hihi..its ok, my TRW kita dah cuba yang terbaik.Namun belum ada rezeki, ke peringkat suku akhir pun dah kira hebat tu.Syukurlah mempertahankan rekod tanpa kalah di Stadium SSMIV masa lawan ARBIL FC, tahniah pahlawan-pahlawan merah sekalian !!!

Ok la..berbalik tentang entry kali ni, Imz berpeluang berbuka puasa dengan The Red Warriors di The Saujana Hotel pada hari pertama kita puasa.Rezeki katakan...dapatlah join..alhamdullilah..

Pada hari kejadian..haha..skema sat, kita orang check in dulu.Sementara my sis pantau kerja  staff dia untuk program ni, Imz dan dua anak buah kesayangan ni..Iman dan Khayla camwhore la jap dalam bilik. Tengok..dah kena paksa pegang bunga orkid dengan chikshu..cayang la dorang sporting !!!



Bila dah dekat waktu berbuka..kita orang berangkatlah ke dewan makan. Nampak tak Tan Sri Anuar Musa  ?? Tonggak di sebalik kebangkitan The Red Warriors..thanks Tan Sri !!!

So, ini lah majlis yang akan berlangsung 

'Majlis Berbuka Puasa Bersama Sukarelawan Kebajikan '

The Red Warriors telah dipilih oleh Jabatan Kebajikan Masyarakat untuk menjadi ikon sukarelawan bagi negeri Kelantan...

Tiba - tiba Upin dan Ipin muncul..terkejut si Iman dan Khayla.Sebenarnya dorang dah diberitahu yang Upin Ipin akan datang..tapi maybe dorang tak fikir sebesar ni sebab dalam tv, kecik macam dorang je.Sekali tengok..terus pucat dan takut nak rapat.Alahaiiinya pun...Sila tengok muka terkejut mereka di bawah ni..hahahaha...Upin Ipin adalah ikon sukarelawanJKM bagi negeri Selangor !!!
Selepas kedatangan Upin Ipin...player TRW pulak sampai dan ambil tempat di bahagian hadapan. Selepas berbuka..sempatlah Imz bergambar dengan Tan Sri dan beberapa player TRW, berbaju hitam ni Farhan...then, pemain import Ghaddar dan Zakaria Charara. Haii...dengan Bojan Hodak pun sempat jer, terselit pulak muka Daudsu..hehe..ok la, dorang sporting je.





















































Penyokong tegar TRW..yang paling tegar, gambar yang tengah tu Iman..kalau balik kampung naik dengan dia, dari Perak sampai Kelantan kena dengar lagu dikir barat Dikir Warriors..saboooo jela..Tapi yang tak bestnya, tak berpeluang lagi nak jumpa Khairul Fahmi Che Mat..susah nak jumpa orang popular ni..

Apa-apa pun...insyaALLAH...sampai bila pun kami akan terus menyokong 
The Red Warriors !!! Gomo Kelate Gomo !!!


1 comments:

Tulus Sweet said...

feewit~!hehe. blog pun dah red!

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, September 25, 2012

Imz ❤ The Red Warriors

Posted by imz at 8:54 AM

Assalamualaikum guyz..

Hurmmmm...feel nice dalam suasana baru,agak merah di situ.This is new template for Imzen Blog, setelah sekian lama..thanks to blogger member, pengaruhi Imz  untuk menukar template.Cabarannya aishh...macam-macamlah.Lastly, ini lah hasilnya..thanks yer tolong..hehe..

Actually this entry sepatutnya post masa bulan puasa hari tu lagi..tapi masa tu tak ada soul nak post, tiba-tiba pulak malam ni soul tu datang.Mungkinkah kerana KELANTAN tewas ke separuh akhir untuk Piala AFC ??? Rasanya sebab tu lah..hihi..its ok, my TRW kita dah cuba yang terbaik.Namun belum ada rezeki, ke peringkat suku akhir pun dah kira hebat tu.Syukurlah mempertahankan rekod tanpa kalah di Stadium SSMIV masa lawan ARBIL FC, tahniah pahlawan-pahlawan merah sekalian !!!

Ok la..berbalik tentang entry kali ni, Imz berpeluang berbuka puasa dengan The Red Warriors di The Saujana Hotel pada hari pertama kita puasa.Rezeki katakan...dapatlah join..alhamdullilah..

Pada hari kejadian..haha..skema sat, kita orang check in dulu.Sementara my sis pantau kerja  staff dia untuk program ni, Imz dan dua anak buah kesayangan ni..Iman dan Khayla camwhore la jap dalam bilik. Tengok..dah kena paksa pegang bunga orkid dengan chikshu..cayang la dorang sporting !!!



Bila dah dekat waktu berbuka..kita orang berangkatlah ke dewan makan. Nampak tak Tan Sri Anuar Musa  ?? Tonggak di sebalik kebangkitan The Red Warriors..thanks Tan Sri !!!

So, ini lah majlis yang akan berlangsung 

'Majlis Berbuka Puasa Bersama Sukarelawan Kebajikan '

The Red Warriors telah dipilih oleh Jabatan Kebajikan Masyarakat untuk menjadi ikon sukarelawan bagi negeri Kelantan...

Tiba - tiba Upin dan Ipin muncul..terkejut si Iman dan Khayla.Sebenarnya dorang dah diberitahu yang Upin Ipin akan datang..tapi maybe dorang tak fikir sebesar ni sebab dalam tv, kecik macam dorang je.Sekali tengok..terus pucat dan takut nak rapat.Alahaiiinya pun...Sila tengok muka terkejut mereka di bawah ni..hahahaha...Upin Ipin adalah ikon sukarelawanJKM bagi negeri Selangor !!!
Selepas kedatangan Upin Ipin...player TRW pulak sampai dan ambil tempat di bahagian hadapan. Selepas berbuka..sempatlah Imz bergambar dengan Tan Sri dan beberapa player TRW, berbaju hitam ni Farhan...then, pemain import Ghaddar dan Zakaria Charara. Haii...dengan Bojan Hodak pun sempat jer, terselit pulak muka Daudsu..hehe..ok la, dorang sporting je.





















































Penyokong tegar TRW..yang paling tegar, gambar yang tengah tu Iman..kalau balik kampung naik dengan dia, dari Perak sampai Kelantan kena dengar lagu dikir barat Dikir Warriors..saboooo jela..Tapi yang tak bestnya, tak berpeluang lagi nak jumpa Khairul Fahmi Che Mat..susah nak jumpa orang popular ni..

Apa-apa pun...insyaALLAH...sampai bila pun kami akan terus menyokong 
The Red Warriors !!! Gomo Kelate Gomo !!!


1 comments on "Imz ❤ The Red Warriors"

Tulus Sweet on September 25, 2012 at 8:52 PM said...

feewit~!hehe. blog pun dah red!

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa