Sunday, September 2, 2012

Aidilfitri2012

Assalamualaikum guyz...

Long time not see mehh...hehe...Imz ada ni , datang dengan entry yang panas-panas dari kampung.Aiseyman...mood raya lagikan? So..inilah hari raya saya dengan insan-insan tersayang,keluargaku !!!



Before raya, sempat lah pergi shopping area Shah Alam...dan ini yang saya dapat, tudung raya dari butik Radiusite..serius, suka sangat !!!

Di pagi 1 syawal...

Seperti biasa, Imz beraya di kampung tercinta..Pasir Mas, rumah bondaku sayang.Pagi raya akan lebih bermakna dengan wajah-wajah kesayangan hamba ni...inilah mereka..


dengan akak-akak Imz...they are beautiful right  ? like their youngest sister..muahahaha...
dengan anak-anak buah saudara chikshu... 




me L.O.V.E them badly !!!

sesi maaf bermaafan dan dapat duit raya...tahun ni chikshu bagi extra sikit..hehe..nak jugak mention kan,mengade je! 


alhamdullilah...raya tahun ni seperti raya tahun sebelumnya..masih seronok dan happening with my belove family , cuma tetap tanpa arwah abah.. 
hukhukhuk....al-fatihah untuk arwah abah...

ok, ini lah raya Imz...

Selamat Hari Raya semua..
maaf zahir dan batin,
: )



4 comments:

zEri sAfEerA said...

tdung 2 mmg chantek. nak bli, x mampu. nak jahit sdiri, malas. duk diam sudah. hakhak ^^

btw, smntara masih d bulan syawal, slmt ari raye :)

ultraman_88 said...

wah..meriahnya..

imz said...

to zeri :

hehe...kebetulan ade rezeki,boleh lah beli.nak jahit memang tak la..

selamat hari raya yunk!

imz said...

to yusuf :

meriahkan..sangat seronok..hehe..thanks anyway!

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Sunday, September 2, 2012

Aidilfitri2012

Posted by imz at 7:40 AM
Assalamualaikum guyz...

Long time not see mehh...hehe...Imz ada ni , datang dengan entry yang panas-panas dari kampung.Aiseyman...mood raya lagikan? So..inilah hari raya saya dengan insan-insan tersayang,keluargaku !!!



Before raya, sempat lah pergi shopping area Shah Alam...dan ini yang saya dapat, tudung raya dari butik Radiusite..serius, suka sangat !!!

Di pagi 1 syawal...

Seperti biasa, Imz beraya di kampung tercinta..Pasir Mas, rumah bondaku sayang.Pagi raya akan lebih bermakna dengan wajah-wajah kesayangan hamba ni...inilah mereka..


dengan akak-akak Imz...they are beautiful right  ? like their youngest sister..muahahaha...
dengan anak-anak buah saudara chikshu... 




me L.O.V.E them badly !!!

sesi maaf bermaafan dan dapat duit raya...tahun ni chikshu bagi extra sikit..hehe..nak jugak mention kan,mengade je! 


alhamdullilah...raya tahun ni seperti raya tahun sebelumnya..masih seronok dan happening with my belove family , cuma tetap tanpa arwah abah.. 
hukhukhuk....al-fatihah untuk arwah abah...

ok, ini lah raya Imz...

Selamat Hari Raya semua..
maaf zahir dan batin,
: )



4 comments on "Aidilfitri2012"

zEri sAfEerA on September 2, 2012 at 8:23 PM said...

tdung 2 mmg chantek. nak bli, x mampu. nak jahit sdiri, malas. duk diam sudah. hakhak ^^

btw, smntara masih d bulan syawal, slmt ari raye :)

ultraman_88 on September 3, 2012 at 4:19 AM said...

wah..meriahnya..

imz on September 3, 2012 at 5:38 AM said...

to zeri :

hehe...kebetulan ade rezeki,boleh lah beli.nak jahit memang tak la..

selamat hari raya yunk!

imz on September 3, 2012 at 5:39 AM said...

to yusuf :

meriahkan..sangat seronok..hehe..thanks anyway!

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa