Saturday, December 24, 2011

Pinky Mania

Salam guyz..today Imz pergi hantar Kak Long ke airport, balik kampung.Then lepas tu, pergi window shopping kat IOI Mall.Niat wimdow je tau..tapi tiba2 mata Imz terpanah dengan satu beg troli warna pink !!! Omg aku sudah jatuh cinta...intai2 jap, terus grab it before orang lain rembat.Ada satu je masa tu.huhu.


Selain tu, Imz dah tukar casing handphone warna pink gak!!!

Imz memang fanatik pink ok! Sampaikan cashier satu restoran tu tanya, "awak suka pink eh..handbag pink,purse pink" hehe Imz senyum jela..dalam hati , ye saya minat gilerrr dengan merah jambu..


Ini fakta, bukan auta..hehe..sekian.


Published with Blogger-droid v2.0.2

1 comments:

kiwi said...

beg troli mcm tu yg warna hijau ade tak??hihi :)

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Saturday, December 24, 2011

Pinky Mania

Posted by imz at 7:41 AM

Salam guyz..today Imz pergi hantar Kak Long ke airport, balik kampung.Then lepas tu, pergi window shopping kat IOI Mall.Niat wimdow je tau..tapi tiba2 mata Imz terpanah dengan satu beg troli warna pink !!! Omg aku sudah jatuh cinta...intai2 jap, terus grab it before orang lain rembat.Ada satu je masa tu.huhu.


Selain tu, Imz dah tukar casing handphone warna pink gak!!!

Imz memang fanatik pink ok! Sampaikan cashier satu restoran tu tanya, "awak suka pink eh..handbag pink,purse pink" hehe Imz senyum jela..dalam hati , ye saya minat gilerrr dengan merah jambu..


Ini fakta, bukan auta..hehe..sekian.


Published with Blogger-droid v2.0.2

1 comments on "Pinky Mania"

kiwi on December 24, 2011 at 9:53 PM said...

beg troli mcm tu yg warna hijau ade tak??hihi :)

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa