Tuesday, March 24, 2009

sELaMaT daTaNG pRakTiKuM.....






hye kawan-kawan...(sound upin&ipin) huhu...
dah lama org tak da masa nak update blog ni...al-maklumlah bz sesangat dengan praktikum..this is my 1st praktikum kat sekolah...nak jadi CiKGu katekan...nasib baekk la dapat dalam maktab jer,Sekolah Kebangsaan Institut Pendidikan Guru Malaysia (IPGM),Perlis jer...jalan kaki jela nak ke sek..huhu...yang xbestnya nk praktikum ni,kesihatan org ternganggu sedikit..tensen tol..selsema + batuk la plak..da mkn ubat,tapi xsembuh sepenuhnya..cian org kn..kn,kn??? ditambahkan pulak dengan keje praktikum..bertambah2 letih la..tp xpela,nk kutip pengalaman b4 jd cikgu nnt..setakat hari ni,belum masuk kelas lagi..baru jer intai2 cikgu lama mengajar..seram bulu roma jgk nak mengajar ni..dah la kena ngajar Multiplication Year 3...huhu..cabaran ni,nak bagi anak2 didikan boleh hafal sifir dengan cepat..setakat ni jela entri org kali ni,kurang m00d nak cter panjang2,demam katekan...k la,doakan org complete praktikum fasa pertama dengan jayanya k !!!

0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, March 24, 2009

sELaMaT daTaNG pRakTiKuM.....

Posted by imz at 5:41 AM





hye kawan-kawan...(sound upin&ipin) huhu...
dah lama org tak da masa nak update blog ni...al-maklumlah bz sesangat dengan praktikum..this is my 1st praktikum kat sekolah...nak jadi CiKGu katekan...nasib baekk la dapat dalam maktab jer,Sekolah Kebangsaan Institut Pendidikan Guru Malaysia (IPGM),Perlis jer...jalan kaki jela nak ke sek..huhu...yang xbestnya nk praktikum ni,kesihatan org ternganggu sedikit..tensen tol..selsema + batuk la plak..da mkn ubat,tapi xsembuh sepenuhnya..cian org kn..kn,kn??? ditambahkan pulak dengan keje praktikum..bertambah2 letih la..tp xpela,nk kutip pengalaman b4 jd cikgu nnt..setakat hari ni,belum masuk kelas lagi..baru jer intai2 cikgu lama mengajar..seram bulu roma jgk nak mengajar ni..dah la kena ngajar Multiplication Year 3...huhu..cabaran ni,nak bagi anak2 didikan boleh hafal sifir dengan cepat..setakat ni jela entri org kali ni,kurang m00d nak cter panjang2,demam katekan...k la,doakan org complete praktikum fasa pertama dengan jayanya k !!!

0 comments on "sELaMaT daTaNG pRakTiKuM....."

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa