Wednesday, March 30, 2011

Imz Gambateh !!!


Miss you blog....miss my baby blog...dah 2 tahun kamu eh..alhamdullilah,Imz still punya kudrat untuk mencoret di alam maya ni..ewahh!

Mind ?
So far so good...cuma pemikiran dari pelajar harus di 'swift' kepada pekerja.OMG! is not easy to change my mentallity..hehe...

Work ?
need to motivate myself...to be in love with my career! Perlu cintakan kerjaya kita,baru kita rasa senang..sanggup hadapi apa-apa cabaran.I have to !

Money ?
Part paling sedih...still dont get my salary.huhu..everythings agak terbantut bila kita tak ada duit sendiri..belanja pun kena tahan-tahan,takut kehabisan duit.hehe.so,no money..no talk !

Health?
Alhamdullilah...Imz masih sihat untuk menjalani hari-hari ini dengan baik.doakan Imz eh,guyz!

Love ?
Still blur...maybe "soulmate" not coming yet..hehe.but I'm OK ! no more tears for
'leceh 'things. Just follow the flow.... ; )


I LOVE myself.LOVE to be me.LOVE imz !!!

Actually, Imz tengah menjalani kursus Memperkasakan Bahasa Inggeris(MBI) selama beberapa hari. Speaking for the whole day...sangat mencabar pada Imz yang kurang fasih ni.hehe...so,just pray for me !!!


Saturday, March 26, 2011

Kini Bebas

As-Salam Guyz

Kangen bangat ama ini blog...so sorry sayang,Imz hilang soul beberapa ketika untuk update blog..dunna why! So, I'm comeback...hope blog ni dapatlah diwarnai lagi..


Yes,Imz kini bebas !

InsyaALLAH,bebas dari dilema yang dialaminya...akhirnya, Imz sudah memilih keputusan yang Imz rasakan terbaik ! Untuk apa kita berharap kesudahannya baik...sedangkan permulaan sebuah kisah pun tak berapa best..hehe...so,ending juga kureng !

Alhamdullilah...keluarga tersayang dan sahabat terbaik menyokong keputusan yang Imz pilih ni. Mungkin ada hikmahNYA...amin.

So,fokus terbaru Imz nak jalani life ni dengan lebih sihat....enjoy dengan keje...enjoy dengan family,sahabat....tak perlu fikir benda yang remeh-remeh ni dulu, biar hati lebih cool..

As usual...senyummmm...tak perlu kata apa-apa!

: )

Love,
Imz

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Wednesday, March 30, 2011

Imz Gambateh !!!

Posted by imz at 8:12 AM 2 comments

Miss you blog....miss my baby blog...dah 2 tahun kamu eh..alhamdullilah,Imz still punya kudrat untuk mencoret di alam maya ni..ewahh!

Mind ?
So far so good...cuma pemikiran dari pelajar harus di 'swift' kepada pekerja.OMG! is not easy to change my mentallity..hehe...

Work ?
need to motivate myself...to be in love with my career! Perlu cintakan kerjaya kita,baru kita rasa senang..sanggup hadapi apa-apa cabaran.I have to !

Money ?
Part paling sedih...still dont get my salary.huhu..everythings agak terbantut bila kita tak ada duit sendiri..belanja pun kena tahan-tahan,takut kehabisan duit.hehe.so,no money..no talk !

Health?
Alhamdullilah...Imz masih sihat untuk menjalani hari-hari ini dengan baik.doakan Imz eh,guyz!

Love ?
Still blur...maybe "soulmate" not coming yet..hehe.but I'm OK ! no more tears for
'leceh 'things. Just follow the flow.... ; )


I LOVE myself.LOVE to be me.LOVE imz !!!

Actually, Imz tengah menjalani kursus Memperkasakan Bahasa Inggeris(MBI) selama beberapa hari. Speaking for the whole day...sangat mencabar pada Imz yang kurang fasih ni.hehe...so,just pray for me !!!


Saturday, March 26, 2011

Kini Bebas

Posted by imz at 12:27 AM 2 comments
As-Salam Guyz

Kangen bangat ama ini blog...so sorry sayang,Imz hilang soul beberapa ketika untuk update blog..dunna why! So, I'm comeback...hope blog ni dapatlah diwarnai lagi..


Yes,Imz kini bebas !

InsyaALLAH,bebas dari dilema yang dialaminya...akhirnya, Imz sudah memilih keputusan yang Imz rasakan terbaik ! Untuk apa kita berharap kesudahannya baik...sedangkan permulaan sebuah kisah pun tak berapa best..hehe...so,ending juga kureng !

Alhamdullilah...keluarga tersayang dan sahabat terbaik menyokong keputusan yang Imz pilih ni. Mungkin ada hikmahNYA...amin.

So,fokus terbaru Imz nak jalani life ni dengan lebih sihat....enjoy dengan keje...enjoy dengan family,sahabat....tak perlu fikir benda yang remeh-remeh ni dulu, biar hati lebih cool..

As usual...senyummmm...tak perlu kata apa-apa!

: )

Love,
Imz

Click C.I.N.T.A

asasa