Saturday, March 26, 2011

Kini Bebas

As-Salam Guyz

Kangen bangat ama ini blog...so sorry sayang,Imz hilang soul beberapa ketika untuk update blog..dunna why! So, I'm comeback...hope blog ni dapatlah diwarnai lagi..


Yes,Imz kini bebas !

InsyaALLAH,bebas dari dilema yang dialaminya...akhirnya, Imz sudah memilih keputusan yang Imz rasakan terbaik ! Untuk apa kita berharap kesudahannya baik...sedangkan permulaan sebuah kisah pun tak berapa best..hehe...so,ending juga kureng !

Alhamdullilah...keluarga tersayang dan sahabat terbaik menyokong keputusan yang Imz pilih ni. Mungkin ada hikmahNYA...amin.

So,fokus terbaru Imz nak jalani life ni dengan lebih sihat....enjoy dengan keje...enjoy dengan family,sahabat....tak perlu fikir benda yang remeh-remeh ni dulu, biar hati lebih cool..

As usual...senyummmm...tak perlu kata apa-apa!

: )

Love,
Imz

2 comments:

ika puk puk said...

kita enjoy!! :)
xmo sedih2 ek..hi3
cheer :)

imz said...

@Ika :

thx ika...yes,kita enjoy je!

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Saturday, March 26, 2011

Kini Bebas

Posted by imz at 12:27 AM
As-Salam Guyz

Kangen bangat ama ini blog...so sorry sayang,Imz hilang soul beberapa ketika untuk update blog..dunna why! So, I'm comeback...hope blog ni dapatlah diwarnai lagi..


Yes,Imz kini bebas !

InsyaALLAH,bebas dari dilema yang dialaminya...akhirnya, Imz sudah memilih keputusan yang Imz rasakan terbaik ! Untuk apa kita berharap kesudahannya baik...sedangkan permulaan sebuah kisah pun tak berapa best..hehe...so,ending juga kureng !

Alhamdullilah...keluarga tersayang dan sahabat terbaik menyokong keputusan yang Imz pilih ni. Mungkin ada hikmahNYA...amin.

So,fokus terbaru Imz nak jalani life ni dengan lebih sihat....enjoy dengan keje...enjoy dengan family,sahabat....tak perlu fikir benda yang remeh-remeh ni dulu, biar hati lebih cool..

As usual...senyummmm...tak perlu kata apa-apa!

: )

Love,
Imz

2 comments on "Kini Bebas"

ika puk puk on March 26, 2011 at 5:10 AM said...

kita enjoy!! :)
xmo sedih2 ek..hi3
cheer :)

imz on March 27, 2011 at 6:43 AM said...

@Ika :

thx ika...yes,kita enjoy je!

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa