Monday, September 5, 2011

Merdeka Raya 2011,Oooyeaahhhh !


Assalamualaikum....
Selamat Hari Raya dan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan ke 54 !!!

Masih dalam mood raya ?? Yezza...raya kan sebulan..

Raya Imz kali ni tak banyak beza dengan raya sebelum2x ni..cuma bezanya amaun duit raya untuk anak-anak buah meningkatlah sikit,chekshu dorangkan dah ada income sendiri.alhamdullilah..rezeki..

Then,Imz berkesempatan buat biskut raya sendiri dengan housemate.Sedap ke ? Ehh..mestilah, tengok sapa yang buat..hehe..alhamdullilah, tetamu yang datang ke rumah memuji biskut yang di buat tu lazat..harap-harap dorang ikhlaslah kan..

Tema raya this year...yes, i LOVE pink ! actually, tak sempat nak plan nak pilih colour apa, tau-tau ma tercinta dah siapkan dua pasang baju kurung warna merah jambu...no complained!
Ma memang fahammmm sangat warna kegemaran anak bongsunya nihhh...

Syaamil wit his brother,Aqeef...mama dorang pilih colour kelabu...berdiri tegak Aqeef,macam Along tu..kan bendera kat sebelah tu ! Merdeka raya katakan !
bajet henseemmmlah si Aqeef ni bergaya dengan kacamata itu !!! Tapi Aqeef tetap hero korea pilihan Chekshu...ngeeee

Oh,nooooooooo ! Imz terlebih sudaaaa....

dengan Khayla dan jalur gemilang....Merdeka Raya !!!
Ajmal Isyraaq....anak saudara paling bongsu buat masa ini.....segak bergaya dia di pagi raya dengan baju melayu hitam...ewah2x!

Actually banyak lagi picture raya nak di upload kan...tunggu lah nanti-nanti...Imz semakin busy OK ! sila percaya ..... : )

4 comments:

NaniRostam said...

salam aidilfitri

minta maaf salah silap

mr.syazwan said...

SALAM MERDEKA RAYA!!!


=_=

imz said...

@nani : selamat hari raya nani....
imz mintak maaf jugakkkk

imz said...

@mr syazwan:

hye2....selamat hari jugakkk

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Monday, September 5, 2011

Merdeka Raya 2011,Oooyeaahhhh !

Posted by imz at 8:59 AM

Assalamualaikum....
Selamat Hari Raya dan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan ke 54 !!!

Masih dalam mood raya ?? Yezza...raya kan sebulan..

Raya Imz kali ni tak banyak beza dengan raya sebelum2x ni..cuma bezanya amaun duit raya untuk anak-anak buah meningkatlah sikit,chekshu dorangkan dah ada income sendiri.alhamdullilah..rezeki..

Then,Imz berkesempatan buat biskut raya sendiri dengan housemate.Sedap ke ? Ehh..mestilah, tengok sapa yang buat..hehe..alhamdullilah, tetamu yang datang ke rumah memuji biskut yang di buat tu lazat..harap-harap dorang ikhlaslah kan..

Tema raya this year...yes, i LOVE pink ! actually, tak sempat nak plan nak pilih colour apa, tau-tau ma tercinta dah siapkan dua pasang baju kurung warna merah jambu...no complained!
Ma memang fahammmm sangat warna kegemaran anak bongsunya nihhh...

Syaamil wit his brother,Aqeef...mama dorang pilih colour kelabu...berdiri tegak Aqeef,macam Along tu..kan bendera kat sebelah tu ! Merdeka raya katakan !
bajet henseemmmlah si Aqeef ni bergaya dengan kacamata itu !!! Tapi Aqeef tetap hero korea pilihan Chekshu...ngeeee

Oh,nooooooooo ! Imz terlebih sudaaaa....

dengan Khayla dan jalur gemilang....Merdeka Raya !!!
Ajmal Isyraaq....anak saudara paling bongsu buat masa ini.....segak bergaya dia di pagi raya dengan baju melayu hitam...ewah2x!

Actually banyak lagi picture raya nak di upload kan...tunggu lah nanti-nanti...Imz semakin busy OK ! sila percaya ..... : )

4 comments on "Merdeka Raya 2011,Oooyeaahhhh !"

NaniRostam on September 6, 2011 at 6:07 PM said...

salam aidilfitri

minta maaf salah silap

mr.syazwan on September 6, 2011 at 7:05 PM said...

SALAM MERDEKA RAYA!!!


=_=

imz on September 8, 2011 at 12:43 AM said...

@nani : selamat hari raya nani....
imz mintak maaf jugakkkk

imz on September 8, 2011 at 12:44 AM said...

@mr syazwan:

hye2....selamat hari jugakkk

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa